Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

499 Kč za hodinové thajské masáže v hodnotě 1290 Kč v salonech Golden Kinnaree. Nádherné exotické prostory a uvolňující chvíle pod rukama zkušených thajských masérek.

4,1 / 5 Golden Kinnaree Praha - Chodov  (mapa) 538 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
JarT.-

Prosím o odpoveď -áreagujem na predchadzajúci e-mail,že z cenníku je cena a Vami uvedená zmena zlevy je len 49%,prosím o odpoveď.

Pavel

Můžete si vybrat masáž za 1290 a pak sleva bude odpovídat té uvedené. Nechápu jaký je problém. Pokud si vyberete nejlevnější masáž za 990, tak i ta sleva 49% nebo kolik mi příjde dobrá.

Pavel

U uvedené slevy je „drobná“ chyba v jejím výpočtu, skutečná sleva je s ohledem na základní cenu 990Kč (nikoli 1290Kč) cca 49%. Leda že by masáž dle ceníku trvala 90 minut.

Katka

Když kouknete na ceník, zjistíte, že jedna jediná masáž ze sedmi uvedených, je původně za 1290 Kč, takže to evidentně vypočetli z ceny nejdražší masáže a tím bylo dosaženo opticky větší slevy. Taky mi to nepřipadá dvakrát seriózní, ale bohužel je to dost rozšířený postup na ostatních slevových serverech. Na Slevomatu bych to ale nečekala…jsem zvědavá na oficiální vysvětlení. Já bych uvítala uvedení slevy u nejlevnější masáže (tedy Vámi uvedených 49 %), bylo by to rozhodně férovější, takto bych se bála nabídky využít, protože kdo ví, jaké další „nepřesnosti“ či háčky nabídka skrývá :(

Golden Kinnaree

odpověď pro Pavla i pro Katku: když dáváme do nabídky masáž dle vlastního výběru v různých cenových variacích, pro spočtení nákladů musíme vycházet z možnosti, že klienti využijí nejdražší možnost, což jim dáváme k dispozici. Tam je sleva 61%. Lze napsat jen jedno číslo a my skutečně musíme v kalkulaci počítat s možností nejvyšších nákladů, přijde mi proto zcela fér zvolit procento k nim přiléhající. Opravdu v tom „háček“ nevidím. Ještě dodám, že bychom rádi oslovili spíše lidi, kteří mají vztah k masážím, než lidi, kteří trvají na maximálních možných slevách. Toto je nejvýhodnější nabídka, jakou jsme kdy na slevový server dali a nebude se jen tak opakovat.

jaja

je mozne k rezervaci vyuzit rezervacni formular na strankach?

Golden Kinnaree

napoprvé to moc nedoporučuji. Z praktického hlediska se tím množí problémy s nedorozuměním, zvláště u masáží ve dvou, kdy se nám lidé objednávají na termíny, kdy tam dvě masérky nemohou být. Pokud už se budete objednávat on-line, uveďte na sebe kontaktní telefon, aby se takové případy mohly řešit, a do poznámky „Slevomat“.
Také připomínám, že do provozovny v Revoluční poukázka neplatí (na výjimečnou možnost uznání poukázek v Revoluční kontaktujte tamní recepci). Tak pozor, kam se budete objednávat, s tím také vznikají častá nedorozumění při prvním objednání – včera jsem řešil dvě!!

Pavel

Je možné využít i jako „masáž pro dva“? Samozřejmě se dvěma vouchery :)
Díky za odpověď

Golden Kinnaree

masáž pro dva je v tuto chvíli možná na Globuse.
I provozovna na I.P. umožňuje masáže ve dvou, avšak z tech důvodů až cca od začátku července. Pro jednotlivce funguje bez omezení.
Pro bližší informace o tomto se obraťte na naši hlavní recepci, tel. kontakt viz. web.stránky.

Karel

Hmmm, tak za tyhle penize, tj. 499 Kč to koupite bez slevy skoro vsude.

Janis

Ale budou vam to delat nekde na koleni na Morave a ne v takovem salonu v Praze, vy chytroline…:-)))

zuza

Ano, souhlasím ! V tomto salonu jsem již několikrák byla a musím říct že je super :-)
Hned u vchodu na vás dýchne atmosféra thajska a spousty krásných věcí se tam dá koupit. Masérky jsou opravdu profesionálky, a dokonce jedna prý masírovala i thai. krále :-0

Petra

To je sice hezké, že na nás dýchne thajská atmosféra, ale já než na výzdobu dávám na kvalitu masáže! Za tuhle cenu v jednom luxusním salónu v Ústí nad Labem vám udělají v ceně ještě zábal :))

Katka

Jasně, takové věci jako například náklady na pronájem prostor, určitě nehrají roli. V Ústí je nájem jistě stejně vysoký jako v Praze na Ípáku :))) A to nemluvím o dalších nákladech! Máte jistě pravdu, že kvalita je důležitější než atmosféra, ale argumentovat cenami v jiném městě je totálně mimo…i v rámci Prahy jsou nájmy velmi rozdílné, natož mezi Prahou a jinými městy.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru