Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Profesionální střih a péče o vlasy v kadeřnictví Dolce Diva Praha

4,2 / 5 Dolce Diva Praha - Smíchov  (mapa) 461 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Věrka

Zajímavá debata o slevě…
Jen bych podotkla, že původní ceny jsou tak vysoké, že bez slevy asi jen pro některé zákaznice. Chodím na dvoubarevný melír a stojí mě cca 800,– Kč. Kadeřnice je velmi šikovná a melír je perfektní!
Výběr je však věc každého z nás…

Míša Krebsová

Dobrý den,

ráda bych se zeptala, jaká je u Vás objednací doba. Jde mi o to, že nechci čekat měsíc, než bude volné místo. Děkuji za odpověď.

Monika Bártová

Skvělé. Jdu zakoupit vouchery :-) kdy máte nejbližší volný termín? Konzultaci musím domlouvat před objednáním?
Těším se a děkuji
Bártová M.

Monika Bártová

Dobrý večer,
chci poděkovat za kalkulaci melíru. Chtěla jsem se zeptat, kdy by se dalo nejdříve objednat? Je možné objednání i o víkendu? Také chápu, že kalkulace na dálku je obtížná je možné před uděláním melíru stanovit přesnější cenu? Je u Vás možná platba kartou?
Velice děkuji

Dolce Diva

Dobrý večer paní Bártová,


objednání o víkendu je možné po telefonické dohodě, ale většinou se s klienty dohodneme spíše mezi 8–20hod. v pracovním týdnu. 


Cena melíru je u nás rozdělena dle délky vlasů.
Ceny jsou následující:
dlouhé vlasy: 2.100,–Kč
středně dlouhé vlasy: 1.900,–Kč
krátké vlasy: 1.700,–Kč 


Zde se potom odečte střih a foukaná, kterou máte taktéž uvedenou v ceníku dle délky vlasů a poté odečteme 40%slevu.
Je ale vždy lepší, domluvit konzultaci, kdy Vám vše sdělíme, až Vás uvidíme. Samozřejmě hraje roli i hustota vlasů, zda chcete melír jen na horní část vlasů apod. 


Platba kartou je u nás možná :)


Děkujeme za dotaz a těšíme se na Vaši případnou návštěvu. 


S pozdravem


Kleinerová
Denisa Alexandra Černá

Paní Kleinerová je tak nepříjemná a arogantní,že bych nešla ani zadarmo :-).Pouze poukazuji na to,že nabídka je klamavá,každý ať se rozhodne sám. Mimochodem 259 je opravdu velmi hezká cena o tom rozhodně nepřu.Hezký den.

Sandra

Paní Denisa ať radši nechodí, to je pořád dotazů.. Nabídka zde na Slevomatu je opravdu za luxusní cenu!
Velmi mě to oslovilo a kupón jsem zakoupila, těším se, až se vám svěřím do péče. :-)

Dolce Diva

Dobrý den Sandro,


děkuji Vám mnohokrát za slova chvály! Pevně věřím, že budete spokojená s výsledkem i s našimi zaměstnanci. 


Těšíme se na Vás! :)


Kleinerová
Denisa Alexandra Černá

Dobrý večer,já chápu vaše výpočty,ale ty jsou kalkulovány na dlouhé vlasy.Pokud mám vlasy krátké nebo polodlouhé slevu 75% nedostanu,což je první zavádějící věc na tomto voucheru,druhá je jeho kalkulace, kde je hodnota voucheru 1.010 Kč což je při krátkých nebo polodlouhých vlasech opět nesmysl!Pokud vy nabízíte voucher v hodnotě 1.010 Kč,které nemohu využít jedná se podle mne o klamání zákazníků, uvádíte,že na délce vlasů nezáleží ale ani to není pravda,vy sama s ní kalkulujete při slevě na barvu,která je součástí voucheru.Voucher měl být rozdělený na 3 typy podle délky vlasů, potom by každý dostal slevu 75 %+40% slevu na barvu tak jak to bylo původně zamýšleno.Myslím,že neustále poukazovat na to,že vás práce živí je dost podivný argument,jsem si jista,že my všichni zákazníci Slevomatu jsme pracující lidé a pokud jde o výši slevy je jenom na vás co zákazníkům nabídnete,ale vše by mělo být jasné a průhledné,ne jako v této slevě!
Hezký večer.

Dolce Diva

Milá Deniso,


vidím, že Vás bychom zřejmě jako klientku dokázali uspokojit jedině za střih s foukanou a výživou, pokud by cena byla 100,–Kč. 


V ceně je již příplatek za dlouhé vlasy, protože někdy je i krátký střih náročnější než dlouhý. Takže víme, že to není jen zkrátit konečky u přerůstajícího krátkého střihu, ale je to stříhání i na hodinu a půl. 


Navíc ze zkušenosti víme, jak potom vypadá diskuze, když je více voucherů a klientky jsou jen zmatené, kolik voucherů vlastně mají zakoupit. Proto jsme to udělali jednoduše: buď se Vám nabídka líbí a zakoupíte voucher, kdy opravdu uštříte, nebo se Vám zdá nevýhodná, a potom si zakupte třeba slevu na zmrzlinu.
Slevomat ani já Vás nikterak nenutíme, voucher na tuto akci koupit. 


Psala jsem, že se snažíme vyjít klientům – stejně tak slevomat – co nejvíce, proto jsme dali možnost mít i slevu na barvu. Pořád ušetříte na barvení v profi kadeřnictví, kde jsou výborné kadeřnice a značka L'Oréal dost vysokou částku.
Opět: nenutíme Vás, koupit tuto akci. 


Co se týká argumentu, že i zákazníci jsou pracující lidé – ano, máme to štěstí, že existuje dostatek lidí, kteří mohou zakoupit voucher na střih za 259Kč, dát za barvení třeba 700,–Kč a jsou spokojení.
Díky tomu můžeme dělat, co nás baví a uspokojuje a ještě navíc potěšíme klienty. 


Děkuji Vám tedy za Vaše rozbory a jsem s pozdravem. 


Kleinerová
Denisa Alexandra Černá

Ještě k mému dotazu nechápu proč u předchozích dotazů na cenu počítáte střih a a foukanou 490 Kč když v kalkulaci ceny zde na Slevomatu máte uvedenou částku 890 Kč?

Denisa Alexandra Černá

Ještě k mému dotazu nechápu proč u předchozích dotazů na cenu počítáte střih a a foukanou 490 Kč když v kalkulaci ceny zde na Slevomatu máte uvedenou částku 890 Kč?

Dolce Diva

Deniso,


opět jak píši Tince: Sleva na stříhání je již tak velká, že nemůžeme při barvení odečítat celou sumu. Potom by totiž pro nás barvení klientek ještě se slevou bylo více než nevýhodné a v konečném výsledku by tato akce pro nás mohla být spíše na škodu. 


Víme, že se jedná o reklamu a nemůžeme chtít „vydělat“ na slevových akcích. Je to o tom, že k nám přijde více klientů a v případě spokojenosti nás navštíví i v budoucnu. 


Pořád se sle jedná o peníze, díky kterým můžeme platit výborné zaměstnance a kvalitní barvy.
Navíc cena za barvení a střih dohromady, které máme vedeny v ceníku, jsou již ZVÝHODNĚNÉ CENY. Pokud někdo přijde jen na barvu, neodečítáme klientce celý střih s foukanou.
Jak píši, je to proto, že barvení se střihem a foukanou je již cena ponížená a zvýhodněná, protože klientky u nás využívají více služeb dohromady. 


Věřte, že nejde z naší strany o žádnou vychytralost. Nabídli jsme prostě i 40% slevu na barvu, což je pro Vás klienty jen další plus. Snažíme se Vám maximálně vyhovět, proto již zanechte dalších kalkulací z Vaší strany. 


Teď to prosím neberte vůbec osobně. Nechtěla bych, aby to z mé strany vyznělo jakkoliv drze. Naopak: jste klientka, kterou je třeba vyslechnout a vyjít vsříc. To je mimochodem i naše motto, které neustále opakuji dokola.
Klienti jsou pro nás to nejdůležitější a my jsme za každou jejich návštěvu nesmírně šťastní, proto bychom si nedovolili, nějak je poškozovat. Ale opravdu jsme i ti, které tato práce živí a nemůžeme „doplácet“ na klientky ani při slevové akci. 


Děkujeme a těšíme se na Vaši případnou návštěvu, kdy dostanete slevu na barvení a střih s foukanou máte se slevou 75% :) 


S pozdravem


Kleinerová
Dolce Diva

Deniso,


ještě doplňující informace. Uvedli jsme sem na slevomat voucher, který je vypočítáván již s příplatkem za dlouhé vlasy. 


Některým klientkám se nemusí zdát správné, když mají krátké vlasy a platí za dlouhé, ale našim názorem zůstává, že stále je tato akce skvělá, protože klientky zaplatí za komplet střih s péčí i foukanou 259,–Kč, což je cena opravdu víc než ucházející. 


Kleinerová
Denisa Alexandra Černá

Dobrý den, takže pokud si budu chtít připlatit barvu podle vašeho ceníku í L’oréal Majirel na střední vlasy za 1.760 Kč včetně střihu a foukané (což je podle vaší kalkulace 890 Kč a je to zahrnuto v ceně voucheru,takže na barvu zbývá doplatek 870 Kč,které snížím o 40% což je 348 Kč,takže za barvu bych měla doplatit cca 522 Kč,jsou moje výpočty správné? Děkuji.

Dolce Diva

Dobrý den Deniso,


děkujeme za dotaz.


Pokud máte dlouhé vlasy, Váš výpočet je správný. Pokud máte středně dlouhé nebo krátké vlasy, je třeba z ceny odečíst střih za střední nebo dlouhé vlasy. 


Jak jsem již vysvětlovala v příspěvku Tinky, cenu barev je opravdu nutné vypočítávat s ponížením dle délky vlasů, přestože platíte střih ve výši dlouhých vlasů. 


Pokud totiž jde o barvu, musíme kalkulovat s cenou délky, kterou skutečně klientka má, protože potom bychom tzv. „dopláceli“ na barvení klientek. 


S pozdravem


Kleinerová
Dolce Diva

Omlouvám se za chybu.
Ve větě:
Pokud máte středně dlouhé nebo krátké vlasy, je třeba z ceny odečíst střih za střední nebo dlouhé vlasy. 


Mělo být ale psáno:
Pokud máte středně dlouhé nebo krátké vlasy, je třeba z ceny odečíst střih za střední nebo KRÁTKÉ vlasy. 


Jana Hrdličková

Dobrý den,
nemám dotaz, ale chci jen pochválit vaše kadeřnictví jako skvělé, kde jsem byla opravdu max. spokojená při minulé akci.Nechala jsem se ostříhat a udělat i melír. Kadeřnice a vůbec celý personál včetně paní majitelky velmi příjemný a ochotný. Rozhodně si opět kupuji vouchery, opravdu se vyplatí. Díky :)

Dolce Diva

Vážená paní Hrdličková,


upřímně a moc Vám jménem celého týmu Dolce Diva vč. mě samotné děkuji za pochvalu!!! Nesmírně si vážíme těchto slov, protože nás přesvědčují o tom, že děláme věci správně a klientky i klienti jsou spokojení. 


Již teď se těšíme na Vaši návštěvu a doufáme, že si standard, který uvádíte, udržíme i v příštích dnech, měsících i letech :) 


S pozdravem


Kleinerová
Amálie

Dobrý den,

mám dotaz zda mě při zakoupení voucheru ostříháte dle obrázku, tudíž z dlouhých vlasů uděláte krátké?

Dolce Diva

Dobry den Amalie,


samozrejme vyjdeme vstic Vasim pranim.


Budeme se tesit.


Kleinerova
Tereza

Dobrý den,


ráda bych využila služeb Vašeho salonu. Všude se mluví o barvě a o melíru, ale já bych měla zájem o přeliv, dodat vlasům jen trochu šmrncu. Samozřejmě jsem také zvědavá na cenu :-). 


Velice děkuji a ať se Vám dnes dobře stříhá!
Dolce Diva

Dobry den,


predem se omlouvam za strucnost, protoze pisi z mobilniho telefonu. Poprosim ohledne cen o zavolani na tel: 775 568 666. Nase recepcni Vam vse vypocita osobne. 


Dekuji za pochopeni


S pozdravem


Kleinerova
Hana K.

Prosím, kolik bych doplácela za barvu na krátké vlasy? Případně ještě za barvu + melír? Děkuji za výpočet

Dolce Diva

Dobrý den Hanko,


cena je opět jako v předchozích případech: tedy barva za krátké vlasy minus střih na krátké vlasy a to celé minus 40%.
Barva a melír je spíš na konzultaci s kadeřnicí, protože nevíme, kolik proužků melíru se bude dělat apod. 


Děkujeme za dotaz.


S pozdravem


Kleinerová
tinka

Dobrý den,
co se týče kalkulace ceny doplatku při melíru si myslím, že by mělo být odečtení 890Kč od ceny ve vašem ceníku (ať už se týká krátkých či dlouhých vlasů tj. 1700Kč nebo 2100Kč), neboť s touto cenou je nakládáno v kalkulaci ceny voucheru :-)

Dolce Diva

Dobrý den Tinko,


děkujeme za analýzu, ALE:


Já si zase myslím, že cena je již tak moc zvýhodněná díky velmi vysoké slevě, že již není potřeba snižovat cenu barvení, kdy máte opět nemalou slevu 40%. 


Je třeba si uvědomit, že my si náklady spojené na barvení počítáme, takže víme, jak můžeme cenu ponížit, a kdy je chvíle, že bychom už na klientky dopláceli. 


Tyto akce nejsou o výdělku, ale jen o reklamě. Tak to bereme.
Proto bych byla ráda, aby si zase klientky např. jako Vy připustily, že slevy jsou sice skvělé, ale stále je kadeřnictví moje i mých zaměstnanců to, co nám „dává na chleba“ :) 


Těší nás, že jste takto akci zkoumala a věříme, že nás navštívíte :) 


S pozdravem


Kleinerová
Bára Zárubová

Dobrý den, moc ráda bych využila vaší nabídky voucheru, ráda bych ale přidala také melír na již obarvené vlasy. Je to možné? A kolik by melír sál? (vlasy mám pod uši) moc díky

Dolce Diva

Dobrý den slečno/paní Zárubová,


samozřejmě je možné mimo střih, objednat se taktéž na melír.
Cena je uvedená výše u p. Smirnové:
Melír na střední délku vlasů: 1.900 – 490 (střih s foukanou střední vlasy) = 1.410 – 40% (sleva díky voucheru ze slevomatu) = 846,–Kč konečná cena melíru. 


Pokud byste měla kratší než střední, cena je opět dle aktuálního ceníku -(minus) střih za krátké vlasy a z ceny je opět odečteno 40%. 


Děkujeme za dotaz a těšíme se na Vaši případnou návštěvu. 


S pozdravem


Kleinerová
Monika Bártová

Dobrý den,
mám delší vlasy pod ramena. Jak drahý by byl melír? V tomto balíčku je tedy komplet sestřih? I kdyby budu chtít úplně změnit střih?
 Děkuji

Dolce Diva

Dobrý den paní Bártová,


v tomto balíčku je opravdu komplet střih i s péčí a foukanou již s
příplatkem za dlouhé vlasy. 


Co se týká melíru. Nynější cena melíru na dlouhé vlasy je 2.100 – 890,–
(střih s foukanou dlouhé vlasy) = 1.210,– – 40% sleva díky voucheru =
726,–Kč by vycházela konečná cena melíru. Pokud budou vlasy hustější, je
tam samozřejmě vyšší cenu, ale nějak radikálně. 


Děkujeme za dotaz.


Kleinerová
Hana

Dobrý den,
velmi mne zaujala Vaše nabídka a chci se pouze ujistit, zda má délka vlasů skutečně nebude vyžadovat nějaké doplácení (mé vlasy jsou přibližně po prsa a ráda bych si nechala zastřihnout konečky) a zároveň by mne zajímalo, kdy nejdříve máte volno?

Dolce Diva

Dobrý den Hanko,


v ceně je již skutečně příplatek za dlouhé vlasy, takže opravdu nebude třeba žádného doplácení. Snad jen kdybyste se rozhodla pro melír nebo barvu :)
Pak by stávající cena melíru nebo barvy byla ponížena o 40%. 


Budeme se těšit na Vás i Vaše dlouhé vlasy v našem salonu :) 


Kleinerová
Dolce Diva

Ještě k dotazu, který jsem přehlédla. Volné termíny Vám rádi sdělíme na tel: 775 568 666. 


Omlouvám se za přehlédnutí dotazu :)


Kleinerová
Olena Smirnova


A kolik tak bude stát melír na středně dlouhé vlasy po ramena. DIK

Dolce Diva

Dobrý den paní Smirnova,


zasílám odkaz na náš ceník:


http://dolcediva.cz/pics/cenik.pdf


Dle toho, co píšete, bych odhadla, že melír bude cca 1.200,–Kč po slevě. Záleží na hustotě vlasů.
Takhle „na dálku“ bych opravdu určila cenu za melír, středně dlouhé vlasy 1.900 – 40% = 1.140,–Kč. 


Děkujeme za dotaz a budeme se těšit na Vaši případnou návštěvu. 


S pozdravem


Kleinerová
Dolce Diva

Paní Smirnova,


omlouvám se, ale ještě jsem Vám zapomněla ponížit cenu o střih. 


Píši Vám tedy rozpis ceny znovu:
Melír na střední délku vlasů: 1.900 – 490 (střih s foukanou střední vlasy) = 1.410 – 40% (sleva díky voucheru ze slevomatu) = 846,–Kč konečná cena melíru. 


S pozdravem


Kleinerová

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru