Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

6v1 Přístroj na domácí kavitaci Slim4beauty U2000

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
jana

Dobrý den, nikdy jsem zatím nepotřebovala žádné kosmetické „úpravy“ těla, tak nemám zkušenosti. možná je můj dotaz hloupý, ale zajímalo by mě, jestli přístroj dovede dát dohromady i bříško po dvojčatech(rodila jsem před 2 roky)? Mám problém s tím,že tělo se dostalo už celkem do původního stavu, ale bříško zůstalo povislé, také na něm zůstal tuk a vytahaná kůže(ale ne zase tak, že by to bylo na nějakou operaci). Přemýšlím o vhodném způsobu, jak se břicha zbavit. Stravou a cvičením mi to nejde. Váš přístroj vypadá slibně, vím, že je těžké tohle posoudit bez osobního kontaktu, ale obecně, může přístroj vrátit do původního stavu i vytahanou kůži? Děkuji za info.

Jakub

Dobrý den,

když přístoj nebude fungovat je zde nějaká možnost „reklamace“ nebo něco takového? Těmhle přístrojům moc nevěřím, ale rád bych jej zkusil. Nerad bych vyhodil 2000 jentak z okna

Lucinka Nejezchlebová

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda-li mohou používat přístroj lidé s kardiostimu­látorem?
A na které adrese se dá přístroj vyzvednout osobně? Na Chemické, Praha 4 nebo na Marešově, na Černém Mostě?
Děkuji

Karel Oliva

Dobrý večer,
omlouvám,se, ale ten samý dotaz jako měl někdo jiný před několika dny (a na který jste fakticky neodpověděli): pod jakou značkou se přístroj prodává v USA (píšete, že tam byl vyvinut) či jinde v zahraničí ? Rád bych si přečetl nezávislé reference, a bohužel kromě českých a slovenských stránek ten přístroj nikde nelze nalézt, takže … je docela problém věřit tomu, že se prodává jinde než na CZ a SK slevových serverech.

Jana Hornofova

Můýete popsat postup jak jednotlivá světla používat- jakým způsobem, kam, jak často, na jaký problém (tak aby nedošlo ke škodám ale k užitku, tudíž správnému požití přístroje i postupu, jestli např modré světlo použít před nebo po ultrazvukové terapii. atd. jak vhodně kombinovat jednotlivé funkce, alespoň ve stručnosti prosím!

Slim4beauty.cz

Dobrý den, obě světla doporučujeme používat při ultrazvukových procedurách. Důvod je jednoduchý. Jejich účinek je především detoxikační, tzn. navrací pokožce původní elasticitu a barvu. Působí protizánětlivě. Nejsou známé žádné nežádoucí vedlejší účinky světla. Takže jejich zapojením do procedur nemůžete nic pokazit. Naopak je můžete použít samostatně, pro léčbu akné, vyhlazení vrásek, léčbu celulitidy, pro zdravou barvu pokožky. To jsou totiž všechno problémy, kterým z velké části detoxikace prospívá. Modré světlo konkrétně použijte v případě akné či zánětů, v jiných případech můžete kombinovat. Doporučujeme i pro běžné čištění pleti. Snad je to vyčerpávající, pokud Vás zajímá něco více a konkrétněji, neváhejte a pište. Děkujem za dotaz.

Renata

Dobrý den,
k čemu se, prosím, používají vodivé rukavice?
 Děkuji

Slim4beauty.cz

Dobrý den, rukavice se používají pro lehčí masáž elektroimpulsy. Ta je mimo jiné výborná jako tzv. „Pain Killer“, nebo-li zabiják bolesti. Má vynikající vliv na uvolnění a bolest svalstva. Jinak působí na tukové buňky, stejně jako elektroimpuls.

Kateřina

Dobrý den chtěla bych se zeptat jak často se může přístroj používat – myslím jak dlouho potřebuje tělo na nějakou regenaraci než je na stjenou partii přístroj použit znova tak, aby to nebylo nějak zdraví či kůži škodlivé… Je možné ošetřit v 1 dni po max. 30 minutách všechny problémové partie – tj. břicho, boky, stehna? Opravdu nemá žádné vedlejší účinky? Děkuji.

Slim4beauty.cz

Dobrý den, doporučejem přístroj používat maximálně jednou denně pro všechny problémové partie. Častější užívání by nemělo mít zdravotní následky, ale je dobré nechat Vašemu tělu nějaký čas pro regeneraci.

ANDREA

Dobrý den chci se zeptat zdali přístroj dokáže odstranit tzv.dvojitou bradu a pokud ho budu denně doužívat cca 2hodiny na 4 partie po půl hodině,nehrozí přehřátí nebo spálení přístroje?

Slim4beauty.cz

Dobrý den, dvojitou bradu dokáže přístroj odstranit. Přehřátí se bát nemusíte, přístroj má ochranu proti přehřátí, při dosažení příliš vysoké teploty se vypne. Musíte ho potom restartovat, jakmile se teplota sníží, můžete pokračovat.

Martin Vančura

Dobrý den,
rád bych se zeptal, zda je přístroj (adaptér) také pro mezinárodní napětí 110V, je to většinou uvedeno na samotném adaptéru nebo v návodu. A je prosím manuál také v anglickém nebo španělském jazyce?
 Děkuji

Slim4beauty.cz

Dobrý den, vstupní napětí adaptéru podle manuálu: AC 100–240V. Tzn, mělo by to splňovat. Manuál, který je součástí balení, je pouze v českém jazyce. Ale na požádání Vám můźeme poslat anglický v elektronické formě. Děkujeme za dotaz.

Gába

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat na nejaké to dodržování stravy.Co si pod tím mám představit,děkuju

Slim4beauty.cz

Dobrý den. Děkujeme za dotaz. Liposukční procedury, ať už jakékoliv, včetně našeho stroje, působí na tukové buňky ve Vašem těle. Žádná procedura ale nezabrání tvorbě buněk nových. Jestliže si chcete dlouhodobě udržet štíhlou linii, je dobré se zamyslet nad životním stylem celkově. Pravidelná strava s vhodným kalorickým obsahem a pravidelný pohyb udělá divy. Je samozřejmě možné neustále redukovat váhu pomocí liposukce, ale my doporučujeme s liposukcí začít a poté pomalu měnit staré návyky. Tak aby pro Vás jednoho dne liposukce nebyla nutná. A aby byl výsledek dlouhodobě udržitelný, již bez vnějších zásahů. Tento postup je pro Vaše tělo mnohem přirozenější a zdravější, než neustálé působení liposukčních procedur.

Kamila

Dobrý den,


jak je to v dlouhodobém časovém horizontu – pokud člověk za několik let přibere, kam se bude tedy tuk ukládat za předpokladu, že tukové buňky na břiše a stehnech byly zničeny? V obličeji, na rukou, krku, zádech? 


Děkuji
Slim4beauty.cz

Dobrý den, to je otázka spíše na lékaře. Žádný přístroj ale neodbourá tvorbu tukových buněk. Ty se vytváří znovu, dokud nedojde například ke změně životního stylu. Technologie působí na již existující buňky ve Vašem těle. Ukládání tuku v jednotlivých partích by měla být především genetická záležitost, dá se tedy říct, že přiberete podobným způsobem, jako tomu bylo v minulosti.

Lenka

Dobrý den, jak dlouho cca trvá jedno ošetření nohou?

Slim4beauty.cz

Dobrý den. Záleží to do jisté míry na Vás, kolik času budete věnovat této partii. Doba jedné procedury by však neměla přesahovat 30 minut (i pro jednu partii).

Ivana N.

Já mám přístroj týden a neměnila bych. Těch více funkcí se totiž nahradí více procedur. Kamarádka má kosmetický salón a shodli jsme se, že to není zdaleka jen o hubnutí. Záření je překvapivě výkoné, pro ošetření obličeje, čištění a vrásky super!

Slim4beauty.cz

Děkujeme za komentář.

Jana

Dobrý večer,


10:00 pm

chtěla bych se zeptat, když píšete, že tukové buňky zmizi… není-li potřeba lymfatické msáže, jak a kam mohou zmizet? 


Děkuji
Slim4beauty.cz

Dobrý den, lymfatická masáž ten proces jen urychluje. Jinak to spolu nesouvisí. Děkujeme za dotaz.

Klára Vaškůjová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli je na výrobek záruka a kdyžtak jaká a na jaké části výrobku se záruka vztahuje.

Děkuji Vaškůjová

Slim4beauty.cz

Dobrý den, záruka je 2 roky, vztahuje se na všechny části přístroje.
Děkujeme za dotaz.

Marie

hezký den, chtěla bych se zeptat těch, co již přístroj používají – návod je pro mě dost nesrozumitelný, můžete mi prosím poradit s užitím přístroje – na co který mód je, jaké módy mohu kombinovat atd. Netuším, jakým způsobem mohu aktivovat jednotlivé funkce – v přiloženém návodu není uvedeno, děkuji.

Slim4beauty.cz

Rádi Vám poradíme. Napište nám email na info@slim4beauty.cz, s jakým nastavením si nevíte rady. Případně zavolejte na zákaznickou linku, slečna Vám vše vysvětlí.

Petra

Děkuji za odpovědi, ještě prosím jeden dotaz. Návod je v českém jazyce? Děkuji

Slim4beauty.cz

Ano, samozřejmě, návod je v češtině.

Jan

Dobrý den,
můžete mi prosím sdělit pod jakým názvem se váš výrobek prodává v zahraničí, případně kdo a kde jej vyrábí?
kromě českých slevových portálů a vašich stránek se mi jej nepodařilo nikde nalézt.
dále bych rád viděl onu zmiňovanou certifikace pro USA, když už ne certifikaci pro ČR, která má svá specifika.
nerad bych vyhodil 2 tisíce za plastové blikátko se dvěmi diodami a jedním bzučákem, případně si zmiňovanými elektropulsy způsobil újmu na zdraví.
děkuji.

Slim4beauty.cz

Dobrý den, přístroj je vyráběn pod značkou Slim4beauty. Přístroj má certifikát CE, který vypovídá o tom, že je nezávadný a bezpečný. Pro USA je to certifikát ROHS nebo FDA.

Tereza

Dobrý den, podobná otázka tu sice už zazněla, ale chtěla bych ji upřestnit. Pokud budu používat přístroj, ,,zasažené" tukové buňky zmizí úplně, jako to slibuje např kryolipolýza, nebo se jen vyprázdní, zmenší, ale při zvýšeném příjmu se budou tyto buňky opět zvětšovat?

Slim4beauty.cz

Dobrý den, zasažené buňky mizí úplně.

Petra

Zapomněla jsem se zeptat, zda není potřeba nějaký krém? Po „ošetření“ postačí pokožku ošetřit běžnými krémy? Děkuji

Slim4beauty.cz

Dobrá den, děkujeme za dotaz. Existuje spousta vhodných krémů. Pro lepší vodivost doporučujeme použít vodivý gel. Jinak lze použít i kombinovat různé krémy, podle toho, jakého efektu chcete dosáhnout. Vše je k dostání v drogeriích v různých cenových relacích. My kosmetické přípravky neprodáváme, pouze přístroje.

Petra

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na životnost při pravidelném používání, zda je potřeba měnit: elektrody, vodivé terapeutické rukavice, ochranné brýle pro fotónovou terapii, kabel na propojení elektrod a rukavic, adaptér.
A kde případně pořídit. Děkuji za odpověď.

Slim4beauty.cz

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Moc nerozumím otázce. Jedná se o příslušenství přístroje, které má stejně dlouhou životnost jako samotný stroj. Nemusí se v průběhu nijak vyměňovat.

Monika S.

Liposukci mám dva týdny a už jsou patrné výsledky! Jsem nadšená.

Slim4beauty.cz

Děkujeme za komentář, jsme rádi, že jste spokojená.

Lenka

U2000 používám měsíc a v kombinaci s dobrou stravou, 5Kg dole! Doporučuji, pokud nechcete vyhazovat peníze ve studiích.

Slim4beauty.cz

Děkujeme za komentář.

jana

Dobrý den, píšete, že přístroj není vhodné používat při nádorových onemocnění, platí to i při nezhoubných nádorových onemocnění? Děkuji

Slim4beauty.cz

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Řešil jsem Váš dotaz se zástupcem výrobce. Nicméně bych Vám doporučil konzultovat procedury s Vaším lékařem. Existuje mnoho druhů nezhoubných nádorových onemocnění. V mnoha případech nemusí být používání přístroje problémem, v některých případech ale nemusí působit pozitivně. Intenzita ultrazvuku je 1Mhz, milion vibrací za vteřinu, působících do hloubky pod pokožku. Ostatní funkce zařízení, jako fototerapie a elektro stimulace by neměla mít na nezhoubná nádorová onemocnění vliv.

Alena

Dobrý den. Prosím je potřeba po ošetření lymfodrenáž? Jak případně toto zajistit v domácím prostředí?

Slim4beauty.cz

Dobrý den, určitě není potřeba lymfodrenáž. Přístroj funguje na bázi ultrazvukových vln, které odbourávají tukové buňky. Je doplněn několika dalšími funkcemi, které (elektro impulsy, galvanika, foto terapie) účinek zesilují a rovněž působí pozitivn na pokožku. Tzn. detoxikují ji a regenerují. To je velmi důležité při úbytku tukových buněk dochází mnohdy k efektům povislé kůže atd. Tyto funkce do jisté míry problém řeší.

Adriana

Přístroj používám už několik měsíců. Musím řící, že od té doby není potřeba žádných drahých procedur. Má váha jde pořád dolů. Překvapilo mě, že má přístroj zároveň opravdu velmi dobrý vliv na pokožku, s jejíž vizáží jsem měla po rychlých procedurách v salónu problém. Ta cena je neuvěřitelná, já platila 6 tis Kč. Doporučuji všem.

Slim4beauty.cz

Dobrý den, děkujeme za komentář, jsme rádi, že jste spokojena.

Veronika

Dobrý den! Chtěla jsem se zeptat, zda je přístroj stejně účinný, jako přístroje v salónech? Děkuji

Veronika

Dobrý den, při pravidelných procedurách Vám přístroj nahradí péči v salónech. Výhodou je flexibilita jeho použití.

Misa

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.je to stejné jako u kryolipolízy, že se neusadí tuk na místě, které je ošetřeno.děkuji

Veronika

Dobrý den, ano účinky jsou velmi podobné.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru