Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

99 Kč za ČTYŘI lekce libovolného tance v tanečním studiu Dance Station! Moderna, balet, sexy flirt dance, hip hop, zumba a mnoho dalšího s neskutečnou slevou 84 %!

Dance Station Praha - Nové Město  (mapa) 726 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Efiše

Dobrý den, je voucher platný na Můstek i na Háje? Případně je možné kombinovat na jeden voucher lekce na Hájích a na Můstku? Díky

Hanka

Mohu rezervovat i na telefoním čísle či osobně? Díky

team Dance Station

Dobrý den všem, koukáme průběžně na vaše dotazy, některé nám zasíláte přímo na informační email Dance Station, ale v podstatě jsou vaše otázky stále stejné, takže se je pokusíme nyní krátce shrnout :
Rezervace vámi vybraných lekcí lze provést po první návštěvě recepce, kdy je zaktivován váš platný voucher. V tom okamžiku dostanete kartu Dance Station s čárovým kódem a s touto kartou již můžete nerušeně navštěvovat naše kurzy, včetně provádění rezervací.
Platnost voucherů, jak uvádí slevomat na pravé straně našeho inzerátu je od 29.6. do 2.9. !!! Pozor, poté se mění i letní rozvrh a voucher již nebude platný.
Využití vašich 4 lekcí je opravdu jen a jen na vašem výběru. Můžete je využít tak, že jeden týden přijdete na zumbu, jiný týden na hip hop, poté na break dance a nakonec na muzikál. Anebo voucher využijete v jednom týdnu – např celý týden budete chodit na modern dance od pondělí až do čtvrtka a v pátek si na poslední hodinu dokoupíte jeden jednorázový vstup za 160,– Kč.
Náročnost lekcí o prázdninách je určena pro začátečníky, samozřejmě doporučuji začít chodit v pondělí, kdy se kurz rozjíždí, nežli přijít na první lekci v pátek :-)))
Rozvrh letních kurzů naleznete hned v úvodu našich webových stránek – www.dancestation.cz sekce aktuálně. V sekci rozvrh je již ke stažení aktuální rozvrh kurzů na novou školní sezónu 2011/2012
Vouchery lze uplatnit na jednu osobu pouze dva – potažmo tyto dva vouchery budou zaktivovány na našich karztách Dance Station a tuto kartu nemůže použít jiná osoba, než-li je na ní uvedeno.
Tak snad je to vše :-), těšíme se na vás, již včera nás navštívili první tancechtiví nedočkavci ! S pozdravem

Veronika

Dobrý den, chci se zeptat, jaká je platnost voucheru? Jestli ho musím vyčerpat ted přes léto nebo můžu až na podzim, kdy se stěhuju do Prahy. Díky, Veronika

Lilly

mam dojem ze tam napisali ze Platnost voucheru do 2.9. 2011 :))))

Kristína

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak je to s výběrem tanců. Můžu si 4× vybrat jinej kurz? nebo to musim „odchodit“ v tom prvním který si vyberu na začátku? Díky

Lucie

Dobrý den, co se týká letního rozvrhu, tak ten je stejný jako ten od 5.9.? Tak je to totož napsané v onom letáčku na webu, rozvrh čistě na léto jsem nikde nenašla.. A kdy tedy začínají letní lekce? Protože jestli na sebe budou nějak navazovat, tak předpokládám, že by mohl být problém pak s náročností, pokud přijdu až v srpnu, nebo se pletu?

Lilly

Lucko, a rozvrh jesto dole na stranke http://dancestation.cz/mustek/aktualne.html :)))

Aleš

Dobry den chci se zeptat zda li je omezeny pocet voucheru na jednu osobu. V objednavce jsou na vyber maximalne dva ale jestli je moznost popripade treba koupit 4 ve dvou objednavkach.

Simona

Dobry den.Dnes jsem si koupila voucher a chtěla bych se zeptat jestli si to mám rezervovat teď a nebo až mi příjde .Děkuji

Andrea

Dobrý den,
reaguji na dotaz a odpověď výše uvedenou. Na voucheru není uvedeno jméno kdo ho zakoupil jak teda zjistíte, že se nejedná o tu stejnou osobu.
Ptám se z toho důvodu, že já jsem ten voucher koupila, zaplatila, přišel mi do e-mailové schránky, ale chci ho dát k svátku někomu jinému, aby on ten voucher mohl využít. Bude v tom problém? Zároveň jsem ráno psala na e-mail recervace@dancestaion.cz, který je uveden jako jeden z kontaktů pro rezervaci kurzu, ve kterém jsem rezervovala vybraný kurz na jméno osoby, která se jej bude účastnit a doposud mi nedošlo zpětné potvrzení a pokyny jak dále postupovat, aby vše bylo vyřízeno v pořádku.
Předem Vám děkuji za Vaši odpověď.
Přeji hezký zbytek dne
 Andrea

Slevomat

Dobrý den, Andreo. K dárku k svátku určitě problém nebude :-) A s odpovědí mějte prosím strpení, jsme si jisti, že se Vám Dance station ozve v brzké době.

team Dance Station

Dobrý den Lilly, bohužel voucher není přenosný. Může jej využívat pouze osoba na něm uvedená. Myslím si, že ale asi není velký problém, když si voucher zakoupíte i s kamarádkou. Cena 99 kč není nikterak velká :-)

Lilly

prosim prosim jeste jedna vec, je voucher i prenosny? napr na dve hodky dorazime ve dvou s kamoskou? dikees.

team Dance Station

Dobrý den všem, seznam všech tanečních lekcí pro letní prázdniny naleznete na webu www.dancestation.cz , hned v úvodu pro každé taneční studio. Co se týče lekcí pro děti, tak záleží spíše na věku dítěte. Na všechny lekce může přijít i děti od věku cca 10 let. Mladší buď s doprovodem rodičů, a nebo se můžet podívat na aktuální rozvrh lekcí na nový školní rok 2011/2012 – v sekci rozvrh.

mm

Jsou lekce vhodné i pro děti?

Lilly

predpokladam ze veskere hodiny na Mustku nebo Hajich v ramci letniho provozu? :)

Otas

Pekny den. Prosim o seznam tancu, ktere se vyucuji, mam zajem o STT a LAT. Dekuji

Otas

Prosím o zprávu od DanceStaion…
Děkuji.

team DANCE STATION

Otasi dobrý den, seznam lekcí naleznete na letním rozvrhu studií DANCE STATION – webové stránky www.dancestation.cz, v sekci aktuálně. Ale pro představu v létě se u nás vyučují tyto styly : hip hop, zumba, balet, moderna, latina, salsa, break dance, MTV style, orient, dancehall, muzikál, flirt dance, waackin, house, L.A. style, experimental atd…

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru