Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Nádherné prsteny s českými krystaly

4,5 / 5 Haceknakabelku.net Rožnov pod Radhoštěm  (mapa) 554 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Alexandra

Dobrý den,
velmi se mi líbí prsten s liškou, ale velikost je příliš velká. Myslíte, že je možné si jej nechat dodatečně o 1 velikost zmenšit? Nebo bude po novém roce ve velikosti 54–55 (17mm)? Děkuji

Prodejce

Dobrý den,

mometnálně menší velikost nemáme. Prosím sledujte slevomat. Je možné, že akci v budoucnu zopakujeme i s výběrem menší velikosti.

Eva Růzhová

Dobry večer mam toto zboží objednano i vourč už mam tež odesilala jsem i veškere udaje a ještě mi to nepřišlo co mam udělat aby mi zboží přišlo.Děkuji

prodejce

Dobrý den,

omlouvám se Vám, podle přijmení nemohu najít Vaši objednávku, napište nám na akce.objednavky@gmail.com i číslo kuponu a my prověříme stav objednávky

Naďa

Dobrý den,

v případě, kdy nevyhovuje velikost je možné počkat s výměnou až po novém roce kdy budete mít i velikost menší než 56 nebo mám prstýnky vrátit?
 Děkuji

Magdalena Ryšavá

Dobrý den,

nevím, jestli jsem to někde nepřehlédla, ale nejmenší velikost prstenů je 56?

 Děkuji

prodejce

Dobrý den, ano ted před Vánoci nabízíme velikost pouze 56 nejmenší, ale po novém roce bychom nabídli i prstýnky menší

Lucie Svobodová

Dobrý den, z jakého materiálu je tedy prsten vyroben?
Děkuji, L. Svobodová

prodejce

Dobrý den, běžných kovů, povrchově upravené

Zuzana Jirásková

Dobrý den, dnes prstynek dorazil, bohužel nevyhovuje velikost. Prstynek je moc hezky a rada bych ho vyměnila za menší velikost, jaky je nejlepsi postup? Zakoupit novy voucher a původní prstynek vrátit dodavateli?
Předem děkuji za odpověd.

prodejce

Dobrý den,

jestli jste si zakoupila tu větší velikost tak lze vyměnit za menší, jestli už máte tu menší, tak již nelze zmenšovat. Zboží zašlete zpět na adresáta (adresu na balíčku)

Honza

Děkuji za odpověď nicméně mojí hlavní otázkou bylo případný certifikát, že se jedná o CZ krystaly.

prodejce

Dobrý den, neexistují žádné takové certifikáty. Je to prostě sklo broušené v ČR, když si kupuje skleničku vyrobenou v ČR, tak k tomu taky nedostanete certifikát

Luci

Dobrý den, jak se dá změřit velikost prstýnku? Nemám odhad na to, abych si vybrala správnou velikost prstýnku. Děkuji

prodejce

Dobrý den, jedna možnost je zajít do zlatnictví, stříbrnictví a vyzkoušet si prstýnky, které Vám sednout nejlépe. Domací způsobem je změření pomocí šnůrky kloub prstu, na který si chcete prstýnek pořídit.

SISI

Dobrý den,
jak moc rychle prsten zčerná?

prodejce

Dobrý den, pokud s prstýnkem nebudete dělat manuální práci a nebudete jej namáčet, měl by vydržet krásný dlouhou dobu

Honza

Můžete doložit nějaký certifikát původu? Už několikrát jsem se nechal podvést. To že často čínský dodavatel napíše v aukci že je to bílé zlato a rhodium neznamená že to tak opravdu je. Pokud to není Swarovski element, tak je snad samozřejmé že nebudete zboží prodávat jako SWe.

prodejce

Dobrý den, bohužel velká řada prodejců značí všechny produkty s kamínky jako SE, my tak značíme, až máme k tomtu certifikát (to je jenom odbočka). Ohledně povrchové úpravy, tak jsme se ptali na puncovním úřadě ohledně certifikátu a řekli nám, že u povrchové úpravy se vůbec testy nedělají, protože se jedná o povrchovou úpravu v mikronech (tedy v tisícinách mm) a nemá to bohužel žádnou hodnotu. Povrchová úprava se dělá pouze pro vzhled pro nic jiného. Kdybyste měl pochybnosti, můžete samozřejmě zboží vrátit v zákonné lhůtě.

Kristýna..

Dobrý den,
jak je prosím dlouhý ten poslední prsten (had)?
 Děkuji

prodejce

Dobrý den, had je celkově dlouhy 4,5 cm

Michaela

Povrch šperků zcela jistě není potazen bílým zlatem, zlato jako takové v teto barvě neexistuje. Zarive bile se u něho dosahuje pomoci povrchové úpravy rhodiem. To se používá i k povrchové úpravě stříbrných šperků a bižuterie. Zmínka o zlate tak, jak je prezentovana v teto akci, je jen klamavou reklamou a poutacem pro nakupující. Skoro bych řekla, ze nabidka nese známky podvodu. Myslím, ze slevomat.cz by mel zakročit a nenechat si zbytečně kazit jmeno.

prodejce

Dobrý den, výrobce uvádí u šperků, že je prstýnek potažen rhodiem a bílým zlatem, do popisku jsme uvedli pouze povrchová úprava bílé zlato (protože rhodium je dražší kov). Neuvádíme ani zákazníky v omyl, že se jedná o Swarovski elements, jak by mnoho prodávajících uvedlo.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru