Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

129 Kč za dvě pizzy dle vlastního výběru. Potěšte všechny smysly se slevou 63 %.

4,5 / 5 Restaurace Ratejna Brno - Střed  (mapa) 822 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Ratejna

Dobrý večer děvčata tohle se hned krásně čte. Já mám smysl pro humor doufám velikej ale ta pizza ta je jak říká Oli …!!! a já s ní tajně souhlasím. Takže je možné Suzanne že se uvidíme. Já se každopádně jdu těšit.

Petra

Jezdím pracovně do brna a pokažde se těším na vaši výbornou pizzu :) , ani v itálii sem takovou nejedla :) , navíc pizzař je velmi sympatický a působý dobrým dojmem , pude mi potěšemím si koupit slevové kupóny …

Petra

Omlouvám se za hrubky psala sem to v rychlosti

oli

Nejlepší pizza v Brně, doporučuji :-) v Itálii takovou nemají v žádným případě… Nevím, jak to dělá, ale ten pizzař, to je jednička !!!

suzanne

Moc se mi libi, jak vtipne pan majitel reaguje, jestli je pizza dobra stejne jako Vas smysl pro humor, tak se urcite stavim :)

Kamila

Už se těším, mňam mňam, a když bude obsluha nepříjemná, jak všíchni píšete, tak hold nedostane dýžko, to je jejich boj :D

Ratejna

Dobrý den, na téma obsluha jsem se již vyjadřoval v předchozí diskuzi s tím že jsem ty vaše „oblíbence“ už tak nějak rozprášil a nyní taky doufam, že nebudu muset číst takovéto příspěvky. Takže když nás zkusíte ješte po čtvrté a bude to jako dřív nechte si mě zavolat já dotyčného hned utratím a Vy dostanete tu křupavou pizzu zcela zdarma.

Harri

Byla jsem v ratejně asi třikrát v horizontu tří let a vždycky jsem natrefila na dost nemilou obsluhu, která se tvářila, že ji svým příchodem ruším. Nevím, jestli mám doufat ve zlepšení a voucher si koupit (sleva mě dost láká) nebo dát na zkušenosti z minulých let a nenechat se zklamat.

Ratejna

Dobrý den, tohle je spíš dotaz přímo na slevomat, ale dle zkušenosti po připsání peněz na účet Vám obratem příjde voucher na mail nebo smskou.

Sára

Dobry den, kdyz dnes zakoupim zaplatim, kdy mi voucher dorazi? Chteli bychom k vam zajit o vikendu. Dekuji.

Ratejna

Dobrý den, cena voucheru je koncová a jelikož je to akční cena, tak platí pro všechny pizzy v jídelním lístku. Couvert je rovněž zahrnut v ceně voucheru.

Emily

Voucher stojí 129,– za dvě pizzy, ale co když si objednám pizzu dražší? Budu muset doplácet? Navíc je v jídelníčku uveden couvert 10,– na pizzu – ten je již započítán v ceně voucheru?

Ratejna

Dobrý večer, na stránkách se Vám otevře když sjedete pod normální jídla na text s pizzama a rozkliknete jej nebo přímo na slevomatu v textu modře označené slovo pizzy.

Vojta

Dobry den , máte někde jídelníček s pizzama ? Na stránkách jsem našel jídelníček s obyčejnými jídly.

Ratejna

Dobrý den, děkuji za tento příjemný komentář a doufám, že i nadále zůstanete naším příznivcem.

Majdalenka

Dobrý den,musím potrvrdit,že pizza je opravdu výtečná a zážitek nezapomenutel­ný.A když vám ji udělá stále usměvavý šumperský Ital, vždy se ráda vracím zpět.

Ratejna

Dobrý den, zahrádku bohužel nemáme, ale pejsky všech druhů máme rádi.

Ratejna

Dobrý den, s tou pizzou s Vámi souhlasím:)) a myslím že nejen já a s tím druhým taky:(( Tam jsem však již patřičné kroky podnikl a v současné době už u nás mnoho svých „oblíbenců“ nepotkáte.

Iva

Dobrý den! Chci se zeptat, jestli má restaurace zahrádku a jestli tam můžou pejsci? Díky!

Ratejna

Dobrý den, děkuji za Váš názor, zamyslím se nad tím, a v případě, že jste takový kuchař jako kritik, tak Vás hned zaměstnám.

Richard

Chodil som do Ratejny casto ako na menicka tak aj na vecere ale ked sa tam zhorsila kvalita podavanych jedal navstivil som konkurenciu. Mozno je cas Vas dat este jednu sancu ci sa nieco zmenilo.

IL

Náhodou, pizza v Ratejně je výborná!!!! Jedinej problém je tam s obsluhou, která se podle mně moc neumí chovat k zákazníkům.

Richard

Musim reagovat na tuto ponuku. Ratejna je co sa tyka jidla hrozna. Vymente kucharov

Marek

Do kdy je kupón platný?

Marek

Už jsem to našel :))

Nika

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat…na pizzu můžeme jít jen v pátek a sobotu? V ostatní dny ne? Děkuji za odpověď.

Michaela

Pizzu muzete konzumovat kazdy den, krome poledne 11–14 hod. Tim Pa, So se mysli, ze si ji muzete dat i o pulnoci, protoze je tam diskoteka. Jestli jsem to tedy pochopila spravne…

Michaela

Jeste dodatek, v nedeli asi ne, to maji zavreno.

Nika

Aha tak díky :)

Ratejna

Dobrý den omezení je v době poledního menu od 11–14hod. Jinak je třeba předbežná telefonická domluva s obsluhou.

Adam

Hezký den, není omezeno v jakém čase si můžu jít na pizzu? a musím se objednavat dopředu?
 Děkuji

Ratejna

Dobrý den restaurace oficiálně nekuřácká není, ale prostor je řešen tak, že nesedí kuřáci dohromady s nekuřáky a máme dobrou klimatizaci takže by k nějakému většímu načuchnutí nemělo dojít.

Ratejna

Dobrý den bezlepkové pizzy bohužel neděláme.

Luďas

Dobrý den, chci se zeptat, zda je restaurace nekuřácká, pkud ne, máte oddělenou místnost, kde zákazníci nenačichnou kouřem ? Děkuji

Michal

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli máte v nabídce i nějaké bezlepkové pizzy. Díky za odpověď ;)

Ratejna

Miško děkuji za Vaše zastání se nás a doufám že my se tady sejdem nezávisle na všech možných katastrofách a budete spokojená s naší doufám že výbornou pizzou. Ale stejně si myslím že pan Bivoj vtipkoval aby nás všechny v pondělí pobavil, protože tak to má byt,tak je to správne.

ratejna

Dobrý den též, jelikož na tento dotaz odpovídám všeobecně tak je potřeba se predbežně domluvit po tel. s obsluhou.

Leona

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je před návštěvou Vaší restaurace a následným uplatněním kuponu nuto provést rezervaci nebo jestli můžeme přijít „jenom tak“? Děkuji za odpověď.

Ratejna

Dobrý den chápu Vaše obavy že nevíte do čeho jdete, a že Vás může postihnout doma velká nečekaná katastrofa. Co bude v našich silách rádi odstraníme ještě před vaším příchodem a co se týká ostatních nečekaných vámi popsaných trablů budem doufat že se nic z nich nevyplní. A kdyby se nedej bože něco opravdu stalo tak Vám tu pizzu určitě zabalíme a odnesete si ji do bezpečí vašeho domova. Jinak ja měřím 176cm vážím 94kg a vůbec se nebojím. Těsíme se tady na vaši návštěvu.

Ratejna

Dobrý den pokud objednáte naši nabidku dvakrát, jednu sníte zde tak Vám rádi druhou zabalíme s sebou.

Bivoj si jde pro pizzu

No dobře… a co pokud budu muset neodkladně odejít (požár či vytopení bytu, nehoda v rodině, nával panické ataky atd) ? Nebo se mi tam nebude líbit (přítomnost nežádoucích osob z mého života, negativní energetické vlnění, blokace WC osob s průjmem, nepříjemné pohledy divných lidí atd)… Budu tam muset nechat pizzu, kterou jsem si zaplatil, nebo mi někdo bude bránit v odchodu, pokud si ji sám zabalím a budu chtít odnést? (Měřím 196cm a vážím 91kg). Rád bych věděl, do čeho jdu. Děkuji.

Miška

Panebože, ľudia, resp. tento pán, nedá sa existovať už bez vyrývania ani v diskusii na takúto dobrú nabídku? Dajú Ti prst a hneď chceš celú ruku,.. je mi z toho smutno už. Keď chceš pizzu instantne, myslím po Brne je dosť hladových okien, kde si ju môžeš dať aj „lacnejšie“ (pomlčiac o kvalite). PS. Mám 164cm 56kg a tiež sa nebojím !

Anna Veselá

Bivoj si jde … a to mi chceš tvrdiť, že ak ťa nedajbože postihne nejaká „pohroma“, jediné na čo budeš myslieť je, aby Ti pizzu zabalili? … tak to Bivoji kľudne choď..... Mám 165 cm, vážim 68 kg, som blondínka a som na to hrdá! Tiež sa nebojím, avšak isté obavy zo stretnutia s blbcami tu sú !!!!! … rada na záver: nič nekupuj, nikam nechoď, aby sa pri Tvojej návšteve nevyprázdnil celý lokál ;-(

S*A*D*S

No Bivoj je nejspíš pán, co nemá moc vlasů na hlavě co?Už vidím, jak v případě požáru či vytopení bytu ho bude zajímat, jak si odnese pizzu( resp.2 pizzy) v hodnotě 129 Kč domů a bude striktně vyžadovat zabalení. Osoby s negací? Tak to běž do čajovny. Negativní energetické vlnění? Tak je popros, zda-li by sis tam nezacvičil jógu. Měřím 182cm a vážím 80 kg.Prostě jsi trapák a běž si raději někam zaběhat a kup si rohlík, co si budeš moci vzít sebou. Pavel

Ratejna

Dobrý den v rámci této akce pizzu nebalíme s sebou. Jinak samozrejmě pizzu do krabice dáváme.

lll

Jedná se mi o to pokud si objednám Vaši nabídku dvakrát zda si budu moci dvě pizzy odnést a jedenkrát Vaši nabídku použít.

Ratejna

Dobrý den poledni menu sevydává do 14hod. Pro vaše pohodlí je nejlépe si rezervaci udělat až na tu druhou hodinu. Židličku pro děti bohužel nemáme. Parkování je hned vedle pizzerie ale přes den bývá plné neboť jsme v centru tak je třeba mít trpělivost. Doufáme že Vás tyto informace neodradí a budem se těšit na vaši návštěvu.

lll

Dobrý den , ráda bych se zeptala zda je možné si pizzu odnest zabalenou domů?

Raaad

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, do kolika hodin máte „polední menu“, abychom mohli využít tento voucher(v tomto čase prý nelze)… Zda máte dětskou židličku a zda si můžeme rezervovat místo v čase cca na 13hod.?
A další otázkou je, zda je možné před pizzerií (nebo poblíž) dobře zaparkovat ? (nejsme z Brna). Děkuji!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru