Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

130 Kč za pexeso z vlastních fotografií! Báječný dárek a milé překvapení v praktické krabičce se slevou 55 %.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Ivan Odehnal

Tak koukám, že větší gramáž nejde, je tedy povrch nějak ošetřen? Laminace, lak? Předpokládám, že tisk je tedy na laserové tiskárně.

Jozef H.

Dobrý den Ivane,
tisk je na „nějaké“ :-) laserové tiskárně. Jen tato technologie umožňuje personalizovaný tisk. povrch pexesa je ošetřen dodatečným „zažehlením“ povrchu papíru.

Alice

Nedaří se mi 5. krok v objednávce – potvrdit objednávku. Žádnou chybu to nepíše. Co dělám špatně?
Děkuji
ps: Jinak nahrávání fotek úplně bez problémů. Byla to príma zábava.

Jozef H.

Dobrý den Alice,
děkuji za upozornění. Hledali jsme možnou chybu, ale nic jsme neobjevili… snad něco bylo v „povětří“ :-)…

Janinka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné udělat pexeso i z papíru s větší gramáží ? Pokud ano za jaký příplatek ? Děkuji za včasnou odpověď.

Jozef H.

Dobrý večer, pexeso tiskneme na karton 280g/m2. Z technických důvodů neuvažujeme o tisk na papír s vyšší gramáží.
Hezký večer

Lukáš

Navolit si své vlastní pexeso ve Vašem systému je opravdu zážitek. Systém nebere zip archiv, po vložení fotek manuálně zase nešla potvrdit objednávka. Zkoušel jsem použít Google chrome, Mozilla Firefox (Vymazal jsem cookies). Objednávku se mi snad povedlo provést napotřetí v Google chrome. Díky že mi Váš systém umožnil prožít příjemné chvíle…

Jozef H.

Dobrý den,
váš „zážitek“ jsme okamžitě přeposlal dodavatelské firmě… My jsme produkt testovali ve Firefoxu, Chromu i Exploreru 8. Testovali jsme ho v operačních systémech pro PC i pro MAC a nasadili jsme ho plodle našeho nejlepšího vědomí, že pracuje bez problémů :-(…

Lída

Taky nechápu, co je na té nabídce tak úžasného … stačí mrknout na net a zjistíte běžné ceny … http://www.mcprint.eu/cs/e-shop/ostatni/pexeso/pexeso-36-hracich-karticek-originalni-hra-jako-darek-pro-deti-s-digi-fotkami-cs/

Jozef H.

Dobrý den,
stačí se podívat, kdy začali podobný produkt nabízet :-) a samozřejmě je nutné porovnat výslednou kvalitu a rychlost dodání produktu.
Popravdě: jen konkurence nás všechny pohání dopředu.

Dvořák

Díky za odkaz, Lído. To je přesně ono, co jsem namísto zde prezentované nabídky čekal. Jsem rád, že to jde i bez reklamní zadní části.

Brigita Zemen

reklamni pexesa se sice rozdavaji zadarmo, ale jeste jsem nevidela reklamni pexeso, ve kterem bych mela svoje fotky :D

Karel

No, to ano, ale za to si přeci zaplatíš. Ty to nemáš zadarmo. Je to od té firmy chytré, takhle si zadarmo dělat reklamu.

Jozef H.

Dobrý den,
skutečně nás ani ve snu nenapadlo, že je neobvyklé mít svoji značku na svém produktu. Když si kupujete škodovku tak máte všechno s logem škodovky…
Hezký den.

Dvořák

Vzhledem k tomu, že po drtivou většinu času při hraní pexesa je viděl zadní strana, tak Vaše přirovnání je absolutně mimo. To by ta škodovka musela míst obrovskými písmeny zepředu, zezadu i z boků napsáno „Škoda“.

Navíc pexes jsem už viděl desítky a u nereklamních nepamatuji jediné, které by na zadní stranu cpalo několikacenti­metrový reklamní nápis. Je to samozřejmě Vaše volba, stejně jako moje takovému produktu dát palec dolů.

Dvořák

Jinak nabídka na první pohled pěkná, uvažoval jsem o ní pouze do té chvíle, než jsem zjistil, že zadní strana je REKLAMNÍ a její změna je skoro stejně drahá, jako celé pexeso. To mi přijde celkem sprosté – reklamní pexesa se rozdávají zadarmo. Kdyby byl na výběr aspoň nějaký neutrální motiv, ale tohle, to fakt ne. Škoda.

Jozef

Dobrý den,
zadní strana našeho pexesa je se standardním obrázkem charakterizujícím naše kreativní portály vyrobsi.to a mojepexeso.cz. ě
Banán se šňůrkami se nám zdal vtipný a neutrální pro (skoro) všechny zákazníky. Za malý příplatek ho můžete nahradit vašim motivem.

Dvořák

Ženský, umíte psát, ale neumíte číst? Dvakrát to máte v pravém sloupci (jednou na stránce nabídky, jednou na stránce s diskuzí).

Vyzvednutí možné osobně nebo poštou (doporučeně za cenu 75 Kč nebo na dobírku za 150 Kč)

Jozef

Hezký den,
samozřejmě pexeso vám můžeme zaslat poštou. Vkládáme ho do pevné obálky A4. Česká pošta má však snaživé pracovníky a někdy i tuto pevnou obálku jsou schopni nacpat do malé poštovní schránky a tím poškodit pexeso.

Michaela Ťuťu-ňuňu Jedlickova

neda me to nereagovat .proc tu hazite spinu na pracovniky posty kdyz vy sam si na poste muzete zazadat o sluzbu nevhazovat do schranky a nebo to jednoduse poslat do vlastnich rukou ktery dela 6 kc navic? myslim si ze lidi si klidne tech par korun priplati a budou mit jistotu ze to dojde v poradku nez tu hazet spinu na lidi kteri plni jen svoji praci takze jak se rika nejdriv si zamette pred svym prahem........

Kateřina

Dobrý den. Chci se zeptat, jestli je to možno vyřídit i na dálku? A kolik by případně stálo poštovné? Předem děkuji za odpověď.

Magdaléna Kuncová

Taky mám stejný problém. Od Prahy jsem daleko 400km, ale o tento dárek bych měla zájem.

Ivan Odehnal

Dobrý den, je možno mít krabičku celou potisklou, případně pokud ano, lze na web umístit její šablonu? Děkuji.

Jozef

Dobrý den, program zatím neumožňuje celou šablonu u místnit na web. Když pošlete obrázek mailem „pexesáři“ se s váma spojí a váš požadavek se pokusí splnit. Jinak normálně potiskujeme jiným motivem jednu stranu krabičky.

Ivan Odehnal

Děkuji, ještě dotaz k papíru, 280g mi přijde málo, je možno mít i 360g? Případně je povrch nějak upraven? Laminace, lak?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru