Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

2 jízdy na motokárách, kukla + energy drink

4,2 / 5 Motokáry Praha Praha - Letňany  (mapa) 1 469 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Prague Karting Arena

Hello Alexandra,
Unfortunately not. The F1 energy drink is a part of our Austrian partners promotion. It is a way we can offer such a big discount.

Vendula

Dobry den, rozumim dobre tomu, ze deti pod 140 cm nesmi jezdit vubec ani s rodici? Dekuji

Motokáry Praha

Dobrý den Vendulo,

ano, bohužel tomu rozumíte dobře. Ne, že bychom nechtěli, ale nejde to z bezpečnostních důvodů. Děti do určitého věku a potažmo do určité výšky mají prostě problémy motokáru bezpečně řídit. Oni jí samozřejmě rozjedou, ale pak už jí nemusí dokázat ovládat a případně ani včas zabrzdit, čímž by byli nebezpečné sobě i ostatním závodníkům.

Alexandra

Can the energy drink be exchange for water or beer?

Motokáry Praha

Hello Alexandra, Unfortunately not. The F1 energy drink is a part of our Austrian partners promotion. It is a way we can offer such a big discount.

Kami

Dobrý den, dá se jezdit v mrazech, nemohou děti nastydnout, obzvlášť, když budou chtít jízdu opakovaně?

Motokáry Praha

Dobrý den Kami,

jezdíme celoročně. V aréně je v zimě vždy o něco tepleji než venku a na motokáře jim zima nebude. Většina lidí se u ježdění řádně zahřeje. Samozřejmě že se po jízdě můžete zahřát v naší restauraci. Jediné co bych doporučil jsou teplé rukavice. Na volantu jsou ruce přeci jen ve stabilní poloze a vystavené proudícímu vzduchu a navíc u dětí téměř v úrovni brady. Špatně se proto prokrvují a ochlazují se.

Květa Chlupová

Je možné zakoupit voucher i pro 14ti letého kluka? Má výšku 160 cm.

Motokáry Praha

Dobrý den Květo,

děti u nás mohou jezdit v doprovodu rodičů nebo zákonného zástupce již od výšky 140 cm. 160 cm je tedy naprosto bez problémů.

Jiřina

Dobrý den,
od kolika let mohou jezdit na motokárách?
Děkuji

Motokáry Praha

Dobrý den Jiřino,

děti u nás mohou jezdit v doprovodu rodičů nebo zákonného zástupce již od výšky 140 cm. Jedná se především o to, aby bezpečně dosáhli na pedály. Obvykle děti od cca 10ti let požadovanou výšku mají. Pro děti u nás máme speciálně upravené motokáry s malou sedačkou a kratší vzdáleností od pedálů brzdy a plynu a pokud je to vzhledem k obsazenosti dráhy jen trochu možné, necháváme je jezdit na dráze bez ostatních dospělých jezdců, tedy pouze s jejich doprovodem.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru