Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Škrabadla pro kočky s kukaněmi i odpočívadly

SG Logistics, s.r.o. 83 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Jiří

Paní Evo,

objednávka byla uskutečněna z emailu: jiri10horak@gmail.com je to již 8 dní od doručení platby zboží stále nemám u sebe. Je to dárek k Vánocům prosím o urgentní vyřízení! Na emaily nereagujete

Lada Přikrylová

Dobrý den, jaké rozměry má asi horní lehátko u škrabadla optimum?

Slevomat.cz

Dobrý den Lado,
horní lehátko bude mít odhadem průměr cca 33cm. Pokud jste z Prahy, můžete si škrabadlo prohlédnout složené ve výloze na prodejně v Galerii Myšák.
Hezký den

Šárka

Dobrý den,
mám 5 mainských mývalích koček, vy udáváte maximálni zátěž maxi drápadla 12 kg, tak to pro ty mé obry asi nebude vhodné?

Slevomat.cz

Dobrý den Šárko, předpokládáme tedy, že jedna vaše kočka váží více než 5 kg. V případě, že by škrabadlo využívaly všechny kočky naráz, není toto škrabadlo s maximální zátěží 12 kg vhodné.
Hezký den

Dominika Pytelova

Dobry den, chtela bych si koupit škrabadlo MAXI, ale protoze nemam bohuzel internetove bankovnictvi znamena to, ze mam smulu?
nemohla bych to poslat na ucet? nebo na dobirku? :O Dekuji Pytelova

Slevomat.cz

Dobrý den Dominiko, můžete zaplatit kdekoliv na pobočce GE money bank, pokud jste z Prahy, tak na naší prodejně ve Vodičkově ulici. Hezký den !

Jiří

Super, doufám že to stihnete dnes a zítra by to bylo u mě :)

Jiří

Dobrý den,

zboží jsem od Vás objednal 10.12 ráno s tím, že předpokládané doručení bylo na 11.12 nicméně je 12.12 odpoledne a nikdo mě ještě ani nekontaktoval, že něco veze, předpokládám tedy že ani dnes se ho nedočkám.

Za jak dlouho ho zhruba budu mít?

Slevomat.cz

Dobrý den Jiří, evidujeme zde jednu objednávku 10.12, ta však byla zaplacena (platba k nám naskočila) až dnes v noci, takže se datum úměrně prodlužuje. Předpoklad je, že by se dnes nebo zítra zboží nakládalo dopravci a ti dodají zpravidla druhý pracovní den. Hezký den !

Anna

Dobrý den, chci se zeptat cenu co tu uvádíte je za které škrabadlo? Kolik stojí MAXI škrabadlo a jak ho u Vás koupím?
Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den Anno,
Maxi škrabadlo stojí 2499 a koupíte ho tak, že kliknete na zelené tlačítko „koupit“ a vyberete tuto variantu. Následně ho zaplatíte a už jen čekáte na doručení. Hezký den !

Slevomat.cz

Dobrý den Anno,
Maxi škrabadlo stojí 2499 a koupíte ho tak, že kliknete na zelené tlačítko „koupit“ a vyberete tuto variantu. Následně ho zaplatíte a už jen čekáte na doručení. Hezký den !

Zdenka

Dobry den, ráda bych vědela od které firmy škrabadlo pochází, protože jsem ji na webu nenašla. Nyni jsem udělala špatnou zkušenost s firmou ZOOHIT, kdy mi poslali škrabadlo bez šroubů. A nejsou schopni šrouby rychle dodat. Nejdříve řekli za týden, nyní za 3 týdny.
Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den Zdenko, toto škrabadlo dovážíme přímo my – Slevomat. Bohužel, toto jsou chyby, které se mohou stát každému prodejci, samozřejmě se vždy snažíme o okamžitou nápravu. Hezký den !

Jiří

Dobrý den,

zajímalo by mě z jakého obchodu je toto zboží? Nikde jsem to tu nenašel.

Slevomat.cz

Dobrý den Jiří, toto zboží dovážíme přímo my -Slevomat. Hezký den !

Dana Holá

Dobrý den, je toto škrabadlo vhodné i pro větší kočky? Máme sibiřskou kočku a má 7 kg, díky

Slevomat.cz

Dobrý den Dano, dle výrobce je maximální zátěž škrabadla Optimum cca 15 Kg, u škrabadla Maxi je to cca 12 kg. Hezký den

Lucka Becková

Dobrý den,
zajímalo by mne z čeho jsou vyrobeny sloupky? Jestli jsou z kartonu? A průměr jednotlivých sloupků?

Slevomat.cz

Dobrý den Lucko, sloupky jsou vyrobeny z tvrzeného kartonu a potaženy sisalovým lanem. Jejich šířka je 6 nebo 8 cm (dle umístění sloupku)
Hezký den

František

Dobrý den, u škrabadla Maxi je uvedený rozměr na výšku 243–267 cm, mám stropy vysoké 330 cm a netuším, zda tak velké škrabadlo je potřeba zafixovat se stropem, aby nespadlo. Děkuji za odpověď. Hezký den

Slevomat.cz

Dobrý den Františku, ano, tak vysoké škrabadlo je potřeba upevnit. Zkuste ho tedy přimontovat ke zdi – montážní materiál seženete v potřebách pro kutily. Hezký den !

Marcela Urbánková

Dobrý den,
kde se škrabadla vyrábí ?

Slevomat.cz

Dobrý den Marcelo, škrabadla jsou vyrobená v Čínské lidové republice. Hezký den

Vendy

Dobry den…zajimaly by me celkove rozmery po sestaveni…60×40 bude pouze zakladna…diky

Slevomat.cz

Dobrý den Vendy, celková šířka u škrabadla Maxi je přibližně 100 cm, hloubka 50 cm. Hezký den

Sixtová

dobrý den, to já bych se zase ráda zeptala, jestli není v jiné než bílé barvě – přece jen, je to dosti nepraktické, za měsíc už by bylí nebylo a čistit to bude asi problém.

Slevomat.cz

Dobrý den paní Sixtová, škrabadlo Maxi nabízíme pouze v jednom barevném provedení. Hezký den

Jana

Dobrý den, já bych se chtěla zeptat, jaká je barva plyše u škrabadla MAXI, vypadá, jako bílá, ale nerada bych koupila a poté zjistila, že je béžová. Moc díky za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den Jano, plyš u škrabadla MAXI je v bílé barvě. Pokud Vám škrabadlo nebude vyhovovat, můžete jej samozřejmě do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru