Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

249 Kč za 3 láhve libanonského vína Petit Noir 2005, Rosé D'Amour 2009 a Blanc Perle 2009. Užijte si léto se sklenkou vína a se slevou 50 %.

4,2 / 5 Libanonská vína Praha - Nové Město  (mapa) 339 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Tom

Ahoj Pierre, moc dekuji za nazor na vino z libanonskeho vinarstvi Cave Kouroum. Nemyslim, ze je bile vino je silne nalomene. Mozna je o trochu sussi nez jsme zvykli, ale slusi mu dobre nachlazeni. Take si delam risotto z prijemneho bileho vina (a nebudu lhat, obcas i z Perle Blanc:-) ale vubec si nemyslim, ze je to jedine vyuziti. Ruzove je velmi prijemne letni a cervene je mozna az prekvapive plne a kulate… prodavame take dalsi vina… www.edenway.cz

David Černý

Tak dobrou chuť :-) Jinak pierre295 – velmi dobré hodnocení.

pierre295

Ahoj Tome, tak jsem to tedy koupil. A otevřel.
Červené zlomené není, Slabá barva, i vůně, překvapivě alkoholické – deklarace 12,5 na vašich stránkách, podle etikety lahve 14,5. Na 6 let v lahvi trochu „hranaté“ i v barvě bych čekal více purpuru, nicméně za slevovou cenu „good value for money“
Bílé bohiužel je silně nalomené – hořkost mandle s lískovým oříškem přebije cokoliv, co snad v tom víně mojlo být dobrého. Víno dobré do omáčky.
Růžové si nechám na nějaký sluneční den a budu doufat, že bude blíž tomu červenému, než bílému.

Tom

Dobrý den, červené víno určitě zlomené není, naopak je v současné době v nejlepší kondici a je náš prodejní bestseller. Velmi doporučuji.

Pierre295

Na stránkách prodejce jsem u červeného našel sdělení, že doba v láhvi je 5 let. Toto víno je tedy 2 roky po doporučení. Nebude mít znaky zlomeného vína?

Jirka

Dobrý den, je možné uplatnit kredity při nákupu?:)

Slevomat

Dobrý den,

Budete nakupovat přihlášený. Ve třetí obrazovce objednávacího procesu je rekapitulace objednávek. V té „tabulce“ mj. naleznete právě i možnost uplatnit kredity. Tlačítko „Uplatnit kredity“. Kliknete na něj a kredity se Vám automaticky uplatní :-)

Budete mít o počet kreditů nižší částku. Pokud si tedy vyberete objednávku za 250 Kč a budete mít 40 kreditů. Částka se Vám sníží o 40 Kč a budete tedy platit 210 Kč.

Kdyby bylo ještě něco nejasné, určitě se ptejte :-)

K

Včera se mi 2× nepodařilo zaplatit kartou pro „nesprávné ID slevy“, proto jsem musel zaplatit přes účet. Kredity přes kartu mi nešly.

Slevomat

Nemůže být problém s prohlížečem? Např. zastaralá verze, nevymazané cookies apod?

K

Pochybuji, dříve platby bez problémů. Kredity bylo možné uplatnit, avšak po vyplnění ůdajů karty v platební bráně k platbě 2× nedošlo s následným upozorněním nesprávného ID na webu slevomatu, aniž by byla potvrzena nebo vyloučena provedená platba.

Slevomat

Napište nám e-mail prosím, podíváme se na to.

golf

Kazdy se snazi nejak vydelat, skoda jinak to vypadalo lakave.

Tom

Dobry den, Gabrielo.. ano, jste vsimava, akorat ze s touto firmou vubec nespolupracuji. Zkuste si tedy u nich tento set zakoupit. Vite, ja jsem si take par krat nasel v ruznych vyhledavacich nejlevnejsi zbozi a zkousel jsem si jej pak koupit.. a vite jake byly me zkusenosti? Vzdy negativni. Mozna, ze jste byla v tomhle uspesnejsi nez ja.,,

David Černý

Tome, vase zkusenosti me mrzi. Vidite, me zkusenosti byly vzdy pozitivni.

Adam Dušek

Tome nezlobte se, ale Asi spatne hledate. Moje zkusenosti s tim, pohledat si na netu nepredrazenou variantu je vice nez dobra, stejne tak u mych pratel. Mozna bychom si spolu mohli sednout k pocitaci, ukazu Vam, jak na to a urcite neco vymyslime :-)) Ono napalit si marzi za domnelou „exkluzivitu“… To fakt neni umeni :-)

Gabriela

našla jsem je za 79kč za jedem . Čili za 237kč dohromady :-D Toto je opravdu FAIL sleva
http://www.vino-velkoobchod.cz/petit-noir-2005-p-8013.html

V této firmě nepracuji, jen jsem všímavá

Martin

Cena sice je nižší ale při minimálním odběru 12 lahví takže to už jsme zase někde jinde ....... při takovém počtu lahví si u každé vinařské společnosti dokážete objednat pod cenu cokoliv. Opravdu je nutné vše číst až do konce, vše má své pro i proti.

David Černý

Martine, neblafujte tady. Vino lze objednat po jednotlivych kusech, akorat musite najit ty spravne shopy. Snazte se trochu.

Martin

Neříkám že nejdou ale cena bude jinde a sedět u netu celej den kvůli pár korunám než něco najdu nejlevněji, na to nemám čas. Ale máte pravdu jde objednat i menší počet za vyšší cenu na odkazech které zde byli uvedeny jako příklad nižší ceny. Celkem jednoduše řečeno pokud někdo nechce ať si najde jiný zdroj mě zatím cena verzus kvalita vyhovuje i pokud jde o množství.
A jinak dík za upozorní Davide. Pěknej den

misi

a ctete dobre pokud dobre koukam uvedeny ceny na tech strankach jsou bez dph cituji ze vseobecnych podminek uvedenych na strankach co jste tu napsala :


3.1. Cena uvedená u každého zboží nezahrnuje DPH a pokud není písemně sjednána cena jiná nebo pokud není v průběhu roku upravena zvlášť vydaným ceníkem, představuje platnou kupní cenu zboží pro sepsání kupní smlouvy v daný den. V případě vydání ceníku ke katalogu se pak kupní cena zboží a potisku řídí cenami a eventuálními podmínkami uvedenými v ceníku platném ke dni sepsání smlouvy.
3.2. Cena zboží nezahrnuje náklady na dopravu zboží, pokud je smluvní cena dodávaného zboží nad 50.000,– Kč (bez DPH), potom jsou náklady na dopravu ve vlastní režii prodávajícího.

3.3. Cena zboží nezahrnuje nutné náklady na balení zboží, mohou být účtovány ve faktuře zvlášť.

takze ono se pak cena muze taky pak pekne vysplhat po pricteni dph plus dalsi penize za zabaleni a ejhle zjistime ze cena je stejna jako tu ci jeste vetsi

takze ono levny neznamena vzdy levny ze

misi

a ted kdyz na to koukam proc teda na tech strankach co posilate je u toho napsano MINIMÁLNÍ ODBĚR: 12 ks tak bud tu lzete vy a nebo ty stranky podavaj nepravdivy informace…

Tomáš

Folligno, děkuji za upozornění, ale já skutečně nediktuji svým velkoobchodním obchodním partnerům politiku a jejich marže. Akce na Slevomatu je koncipována jako sleva z doporučených maloobchodních cen, které mimo jiné naleznete na eshopu www.drinkeatfly.cz

David Černý

Tome, doporucil bych Vam zvolit jine velkoobchodni partnery, protoze Vas berou na hul :-) Teto sleve rikam…Ne, dekuji.

Tomáš

dobrý den Lenko, pokud se rozhodne pro zaslání vína poštou, bude poštovné (včetně pevné krabice, v níž se víno nerozbije) činit 160 Kč, které uhradíte dobírkou

Lenka

pokud zvolím dodání poštou, poštovné je nebo není v ceně? případně kolik bude poštovné stát.

FOLLIGNO
Martin

To ano cena je 119 za kus při odběru 12 ks kdo si to koupí v takovém množství když chce jen ochutnat ???

David Černý

Martine, nalhavate neco sam sobe…Lahve jdou objednat po jednotlivych kusech.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru