Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

99 Kč za dvě lekce cvičení na vibrační plošině v Plzni. Rozvlňte tělo na 2 × 10 minut a zapomeňte na hodiny v posilovně. Hubněte rychle a se slevou 50 %.

4,1 / 5 Institut krásy (2 pobočky) Plzeň  (mapa) 300 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Vendy

chapu, ze je vice vyrobcu stroju a v necem se mohou lisit ale nebude toho moc…kazdopadne napr. v praze, lze koupit vstup do fitka kde na tomto stroji muzete byt treba hodinu + vyuzit fitnes nacini…takze opravdu 2×10 minut je malo… nabidku nejak neodsuzuji, myslim ze vibro muze fungovat ( urcite vice nez nejake bezbolestne liposukce ) ale je to hodne malo :-)

Veronika

Tak to souhlasim s Vendy, já byla v Plzni za 50kč v jiným salonu a měla jsem to na 30 minut…Chtěla jsem si tohle koupit, ale 20minut za stovku není teda žádná sleva.

Salon Andělské Krásy

Dobrý den, asi u vás je stejná odpověd jako nahoře. Někdy i zdánlivě stejně vypadající stroje nejsou stejné. Pokud se pro nás rozhodnete budeme se těšit na vaší návštěvu. krom toho když koupíte za 500 dostanete zábal za 500 k tomu jako dárek.

Vendy

2×10 minut se mi zna za 99 malo…nehlede na to, ze jinde je 100kc za 30 minut…doocela nevyhodne

Salon Andělské Krásy

Dobrý den, na našem stroji je maximální doba cvičení 10–15 minut. Pro velmi pokročilé či sportovce je možné chodit na 20min cvičení. Pro klientku, která moc necvičí je i 10 minut hodně. jedná se o rehabilitačně cvičební stroj. A navíc k tomu máte ještě zeštíhlovací zábal a konzultaci se specilalistkou na celulitidu a správné cvičení.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru