Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Týdenní zájezd do rybářského ráje Rancho Rio Ebro

5,0 / 5 Fishing Paradise S.L.U Španělsko (mapa) 26 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Kuřerová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, pokud zakoupíme 4 vouchery, bude možná rezervace na měsíc květen 2014. V případě že ano, jak budeme ubytováním ve 4lůžkovém pokoji nebo ve dvou 2lúžkových.
Děkuji moc za odpověď.

Martin mikoláš

Dobrý den
Vždy se zákazníkům snažíme vyjít maximálně vstříc – květen pochopitelně není problém a pokud to alespoň trochu půjde ubytujeme vás tak jak budete chtít :-) Ranchorioebro.cz

Lukáš Barták

Dobrý den, rád bych se zeptal na několik věcí. Jak je to se zapůjčením lodí v případě pobytu čtyř osob? Jsou zapůjčeny dvě lodě? Dále mě zajímá, zda jsou pro lov a odvoz ryb nějaká omezení? Pokud budeme jako skupina 4 osob, musíme mít všichni voucher s průvodcem, nebo je možné vzít 1 s průvodcem a 3 bez průvodce? Předem díky za odpověď.

Martin Mikoláš

Dobrý den
Ano 4osoby mají 2 lodě. Rybářský řád s pravidly a limity úlovků je nejlépe nastudovat na našich stránkách. Limit pro převoz ryb je v rámci EU 15kg na osobu – ovšem v praxi jsem na trase Španělsko – ČR nenarazil na kotroly potravin. Pokud má některý klient zaplacený rybolov s průvodcem – jede ve skupině 2–4osob(záleží na technice lovu) pokud je sám je zpravidla přidělen k jiné skupině.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru