Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

319 Kč za láhev Sherry Royal Cream. Kvalitní víno ze slunné Andalusie, zrající sedmnáct let v dubových sudech. Královský požitek se slevou 51 %.

Poco a Poco (2 pobočky) Praha - Vinohrady  (mapa) 225 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Nina J.

Dobrý den, v objednávce e-mailem, je třeba uvést kód voucheru? Nebo stačí, když ho až fyzicky přinesu?

Vino Jerez a Málaga

Dobrý den, úplně stačí, když ho přinesete. Hezký večer

Miroslava Valentinová

Klikám úpně na něco jiného a naskočí mi přesně to co nechci. Proč se mi neojeví to co bych chtěla?

Mirek

Jmenovkyně milá, klííííd.

Slevomat

Zkuste jiný prohlížeč, Miroslavo. Kdyžtak volejte 840 140 240

Ivča

Dobrý den,
přece jen mi to nedá…tento partner se zákazníky Slevomatu nehraje úplně čistou hru. V průběhu března a dubna nabízel v sekci Můj Slevomat několik druhů sherry a to následovně:
330 Kč za Royal Cream 17 let 0,75l 50% sleva, to je v podstatě zopakovaná akce, jen v sekci víno
287 Kč za sherry Oloroso Almirante 17 let 0,75l sleva 50 % – takže údajná původní cena 574 Kč, teď v jeho e-shopu 458 Kč
370 Kč za Pedro Ximénez 12 let 0,75l v hodnotě 738 Kč 

  • teď v jeho e-shopu 492 Kč


Nemám nic proti konečným cenám, ale udělejte si názor sami, kdo z koho dělá blbce a měl by se nad sebou zamyslet! 



Vino Jerez a Málaga

Ivčo tak to mi teda řekněte co je špatného po nějaké době akci zopakovat? :-) A potom co se týče cen…než sem budete psát konkrétní ceny z e-shopu, rozklikněte si produkt do detailu. Tam máte přesný popis toho proč to tak je. Díky a hezký den :-)

Ivča

Máte zvláštní styl odpovědí…kde píšu, že je na tom něco špatného? Ráda jsem si zase sherry koupila…a nebojte se, Váš e-shop a ceny sherry na něm pravidelně sleduji.

Vino Jerez a Málaga

Ono při vší úctě Ivčo, když zde píšete, že děláme z lidí blbce a že nehrajeme fér hru, tak mi přijde, že to tím pádem za špatné považujete. Jsme moc rádi, že máte ráda naše produkty a děkujeme za objednávku. Přeji ještě jednou hezký den

Ing. Kroupa

Obviňovat prodejce z umělého navyšování ceny se mi přijde nefér.Jestliže udává,že na svém e-shopu tato cena platí čtyři měsíce,tak to tak asi je a musíme se s tím smířit.Kupuji prokazatelně zlevněné kvalitní zboží,tak mi přijde trochu malicherné diskutovat o skutečném procentu slevy.Víte,sám jsem kdysi podnikal v oblasti vybavení prádelen,mandly apod. a vím,jak nepřející rýpalové dokážou otrávit nadšení z práce.Nic ve zlém tedy.

Vino Jerez a Málaga

Vážený pane Ing. Kroupa, děkujeme za Váš komentář, velmi nás povzbudil :-). Přejeme hezký den

Mirek

Pane Ing. Kroupo, jestliže prodávající předstírá vyšší slevu než ve skutečnosti je, podle zákona o ochraně spotřebitele je to klamání spotřebitele s vysokou peněžní pokutou. Podle Vás je to malicherné. (Tím netvrdím, že partner předstírá vyšší slevu.)

ondra

Dobrý den, lze toto víno uchovávat za normální pokojové teploty nebo se musí chladit? Je možné víno uchovávat i otevřené, podobně jako třeba whiskey? Přijde mi to jako škoda vypít ho najednou.

Vino Jerez a Málaga

Dobrý den, Royal Cream se může podávat jak v pokojové teplotě, vychlazené nebo s ledem. Záleží na Vás. Co se týče konzumace, nemusíte ho vypít najednou, protože vydrží načaté několik měsíců. Má i speciální uzávěr s korkem.

Milan

Vážení, běžně do diskuzí nezasahuji, ale proč se bavíte o původní ceně – jestli byla prvotně navýšena v návaznosti na internetové porovnavače cen – není to jedno? Buď si chcete koupit láhev dost kvalitního 17tiletého sherry za 319,–Kč (a to je cena velmi slušná) nebo si jej zkuste koupit na dovolené přímo ve Španělsku, bude většinou dražší. Kdo chce nějaké levné a slušné víno (ne kvalitní sherry)- tak doporučuji v Liedlu mají do 100,–Kč a některá jsou chutná. Trochu mi ta diskuse přijde ryze česká – chcete Mercedes za cenu Škodovky?

The.Day.X

Zřejmě jste jen nepochopil podstatu našich připomínek.

Nám nejde o cenu 319,– za lahev 17ti letého Sherry. Ta cena je opravdu velice přijatelná.

V diskuzi nám šlo o přístup – zvedni cenu na dvojnásobek a dej 50% slevu – takové „podvádění“ zákazníka (tedy mne) se mi prostě nelíbí.

Kdyby bylo na rovinu řečeno „Cena je 400,– sleva na 319,–“ neceknu ani slovo…

 Day.X

Mirek

Milane, já myslím, že to není jedno. Tato země má hodně problémů, protože spousta věcí je nám jedno.

Vino Jerez a Málaga

Dobrý den, nemám zato, že by naše firma podváděla zákazníky. 660,– za Royal Cream je naše koncová cena pro konečného spotřebitele a nijak nesouvisí s akcí na slevomatu.

ika

Tohle vino je vyborne…koukala jsem na internetu, nejlevneji je zde u vas, děkuji.

Mirek

Partnere, děkuji za odpověď. Vše, co uvádíte, je v pořádku. Je to však zavádějící. Zde jde přece o to, že záměrně nasadíte umělou výrazně nejvyšší cenu na trhu a potom od ní odvíjíte údajnou slevu. To není poctivé a bude to pro Vás zkušenost, věřte mi. Zákazník není hloupý a málokdo se napálí vícekrát.

Vino Jerez a Málaga

Mirku opravdu Vám s čistým svědomím můžu říct, že tomu tak není. Koncovou cenu pro běžného spotřebitele 660,– za Royal Cream Premium Range máme zavedenou již přes 4 měsíce.

Mirek

Partnere, děkuji za odpověď. Věřím Vám (též po přečtení Vaší komunikace s Pavlem) a omlouvám se za příspěvek 128246. Stále si myslím, že sleva má být vztažena k tržní ceně. To je asi více věc Slevomatu než Vaše. Nemyslím, že 319 Kč za pěkné sherry je příliš, jen mi vadí, když se tato částka prezentuje jako cena po slevě 51 %.

Vino Jerez a Málaga

Mirku děkujeme za omluvu a zároveň i za Váš upřímný názor. Ono opravdu záleží na úhlu pohledu a chápu co tím Vaším chcete říct. Slevomat spolupracuje s určitým obchodním partnerem na určité akci a nikde nemáte zaručeno, že se jiný obchodník zrovna nerozhodne změnit své ceny ať už z jakéhokoliv důvodu. To je prostě na každým a nikde není psáno, že musí mít takový či onaký ceny. Ale rozhodně se z naší strany ani ze strany Slevomatu nejedná o manipulaci s lidmi.

The.Day.X


Tohle je problém obou stran, jak Slevomatu, tak dodavatele zboží.
Přeci i vy musíte vědět za kolik dané zboží prodává vaše konkurence – navíc tu deklarujete že zboží kupuje vaše konkurence právě u vás.

Takže stále souhlasím s Mirkem, tržní cena zboží je zcela jinde než cena za kterou nyní provádíte.

Naprosto hypoteticky bych také mohl říct, že i když máte proklamujete že máte cenu uvedenu „již“ 4 měsíce, tak podepsání smlouvy a čekací doby na Slevomatu nebudou od této lhůty nijak diametrálně odlišné. Navíc Slevomat již nějaký ten pátek běží. 4 měsíce jsou v businessu jak nic.

Tohle byla čirá spekulace … jenže je spousta lidí kteří si to mohou myslet a už jim to nikdo nevyvrátí.

Víte že jeden nespokojený zákazník odradí dalších 10 potenciálních klientů?

Každopádně jednu lahvinku si vezmu. Cena je nejnižší na trhu, i když sleva 51% to prostě není =))

Day.X

Darja

Sleva nesleva :o) a bude hůř, všechno jde každým dnem nahoru, zvedá se spotřebka, doprava – aby jsme ještě někdy to sherry vůbec někde sehnali. Taky mě dokáže naštvat, když mi můj oblíbený jogurt prodávají v cenové relaci + – 15,– Kč a některé obchody (nebudu jmenovat) na to dají slevu a pak si ho u nich můžu koupit za tu samou cenu jako si ho kupuji u jejich konkurence běžně. Beru to jako obchodní politiku, prostě byznys je byznys. To je jako kdyby si se ptal, proč jsou Levisky v USA za 300 kaček a tady ani po 70% slevě se na tu cenu nedostanou, raději to neřešit a vychutnávat.

Darja

Já sherry zbožňuji, vím, že na různých výstavách si ho můžu sehnat levněji, než je tady v akci ale i tak mi tato cena příjde na 17ti leté víno perfektní … vše je na každého vlastním úsudku. Slevomat ceny neurčuje, jen má v tom svá procenta za uvedení na svých stránkách … a dovozce taky musí z něčeho žít … vaše kometáře nechápu … za originál je to super cena a chuť toho vína vám to potvrdí :o)

Pavel

A dle archivu webových stránek se ještě na konci měsíce (28.6.2011) prodávalo za 450,– Měl jsem nutkání ho koupit, ale po tomhle nefér jednání na to dlabu. Slevomate, víc si hlídejte své partnery.

Víno Jerez a Málaga

Dobrý den Pavle, jste si jistý, že to byl produkt Sherry Royal Cream? Tento produkt totiž nikdy za 450,–Kč na našich webových stránkách nebyl.

Vino Jerez a Málaga

Po dohledání v archivu webových stránek jsme zjistili, že cena 450,– byla uvedena k 28.6. 2009 a ne 2011. Cenu 660,– za Royal Cream na našem e-shopu máme zavedenou již 4 měsíce. A nijak nesouvisí s akcí na Slevomatu.

Pavel

No jo rok jsem překoukl, Moc se omlouvám za desinformaci. Jako omluvu si koupim lahvinku :-)

Vino Jerez a Málaga

Nic se neděje :-) děkujeme a přeji Vám hezký den :-)

Mirek

Je mi líto, že někdo dělá ze zákazníků hlupáky. Stačí se podívat do porovnávače cen, aby člověk zjistil, že sleva je 76 Kč a nikoli 341 Kč. Pokud se bude Vámi zveřejněná sleva odvíjet od ceny poskytovatele slevy a nikoli od ceny tržní, ztratíte důvěru.

Martin

Je možné, že sherry nestojí ve skutečnosti tolik, co zde je uvedeno, ale zamyslete se přesto nad tím, co píšete. Za 76 korun si koupíte možná tak sedmnáctiletou okenu s vůní hroznů, ne sherry. A nebo karton Poezie, to také někomu chutná… :-S

Pavel

Tady nejde o to, že bychom chtěli sherry za 70,– Tady de o to, že obchod uměle navýší cenu, a pak to tu prodává s pseudoslevou. Zajímalo by mě co na to ČOI.

David Černý

Martine, úplně jste nepochopil příspěvky.

Mirek

Martine, než začnete s jízlivostmi, bylo by dobré chvíli přemýšlet, k čemuž jste sám vyzval. Nepsal jsem, že cena je 76 Kč, ale že sleva je 76 Kč.

Vino Jerez a Málaga

Dobrý den Mirku, výhradní dovozci si určují sami ceny (pro akce, pro slevy, pro velkoodběratele, pro maloobchod, atd.). A nediktujeme majitelům jiných e-shopů s vínem jejich koncové ceny.

Honza

No, sice to k té padesátiprocentní slevě má daleko(běžná cena kolem 390kč), ale udělali jste mi chuť a tak během zítřka objednávám…

The.Day.X

Souhlas, o nabídce jsem po přečtení uvažoval, ale stačí zagooglit a člověk zjistí, že s ním chtějí zase jenom vy..... běžná cena není zmiňovaných 660,– To si zase někdo vymyslel cenu, nahodil na to cedulku „Sleva“ a čeká kolik na tom vyrejžuje

Slevomate, pořád tu tvrdíte jak vaše nabídky prověřujete … mě se ale zdá že je vám to naprosto ukradený …

vino Jerez a Málaga

Dobrý den, ráda bych Vám osvětlila situaci. Jsme výhradní dovozci vín Jerez a Málaga a tento produkt dovážíme. Ceny uvedené na našich webových stránkách jsou naše koncové ceny běžného spotřebitele. Samozřejmě, že naši velkoodběratelé (vinotéky, restaurace a jiné e-shopy) u nás nakupují za velkoobchodní ceny. Sami si určují prodejní ceny, a proto se může stát a taky se stává, že můžete nají (vygooglovat) nižší ceny než na našem e-shopu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru