Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Výprodej šperků s krystaly Swarovski Elements

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Z

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat jestli dodááte certifikát pravosti spolu se šperky, jak je to běžné v jiných obchodech. Na Vašich stránkách se nic o certifikátech pravosti nenašla.

Děkuji

Ellashop

Dobrý den, ke šperkům s krystaly Swarovski Elements se žádné certifikáty nevydávají, tolik prohlášení samotné společnosti Swarovski, certifikát pravosti se vztahuje pouze k originálním šperkům Swarovski s logem labutě. Můžeme Vám dodat „certifikát“, že při výrobě byly použity krystaly Swarovski Elements dle prohlášení výrobce.

Marketa Slavikova Janovacova

Dobry den, mam zajem o koupi vice sperku, videla jsem ale negativni ohlasy, ze sperky jsou nekvalitni napodobeninou Swarowski, verim, ze to neni pravda…co me na to prosim muzete rici?

Ellashop

Dobrý den,
děkujeme za Váš zájem. Na naše zboží dosud neevidujeme žádný takovýto negativní ohlas. Navíc odebíráme zboží pouze od jednoho kvalitního výrobce šperků a rozhodně se nejedná o žádnou napodobeninu šperků od rakouské společnosti Swarovski ale o výrobky, při jejichž výrobě byly použity krystaly Swarovski Elements. Šperky jsou navíc galvanicky pokoveny rhodiem, k čemuž máme vlastní certifikát z anglické laboratoře.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru