Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vstupné do Muzea Alchymistů pro dva i pro rodinu

4,0 / 5 Mysteria Pragensia Praha - Malá Strana  (mapa) 359 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jana

Dobrý den, chci se zeptat na vstupné za 2 dospělé, 2 malé děti do 6 let – píšete že zdarma a pak ještě jedna dospělá osoba ZTP, díky za info

Iva

Dobrý den,
kolik potřebuji voucherů pro dva dospělé a jedno dítě 17 let?
 Děkuji

Dasa

Chci se zeptat, pro jak stare deti je muzeum vhodne? Bude tomu rozumet napr. 7-lete dite? Diky.

japela

Dobry den, zadny dotaz, jen velka pochvala. Byli jsme s detmi, vypraveni pruvodcu nahore ve vezi nas tak nadchlo, ze jsme jen nahore nakonec zustali pres 1,5 hodiny. Slecna i pan byli skvele pripraveni, meli oba az encyklopedicke znalosti vcetne znalosti souvislosti mimo ramec naplne muzea. perfektni, urcite se jeste znovu vratime. zatim jsme nenasli vsechna schovana zviratka. :)

Klára

Dobrý den,
chtěla bych reagovat na dotaz p. lxra – odpovídáte, že prohlídka v půdních prostorách je komentovaná. Tuto prohlídku jsme však absolvovali při minulé akci slevomatu a prohlídka komentovaná nebyla. Průvodce nás pouze vyvedl nahoru,řekl že se jedná o volnou prohlídku a čekal, dokud neodejde poslední ze skupiny. Nyní je to jiné? Rádi bychom případně prohlídku absolvovali znovu, abychom se něco dozvěděli.

Alchymista pražský

Dobrý den, dříve bývalo na schopnostech pokladníků zda umí říct pár slov, či nikoli. Nyní již mají všichni povinnost na půdě provést výklad. Někteří řeknou základy (cca 20 minut) jiní se rozpovídají více do podrobna, ale výklad mají podat všichni. Kdyby se tak náhodou nestalo, ale věřím, že k tomu nedojde, samozřejmě se na nás obraťte s přesným určením času kdy k tomu došlo a my se Vám budeme revanžovat a vyvodíme důsledky.

Dušková

Dobrý den,
chápu to správně,že kdybychom chtěli jet 4členná rodina,tak musím koupit 2 vouchery? – pro 2 dospělé a pro 2 děti
Děkuji

Alchymisté pražští

Dobrý den, nikoli, voucher za 145 je rodinný a je tedy pro 2 dospělé a 2 děti. Standardně rodinná vstupenka stojí 290,– a voucher za 145 je přesně adekvátní. Ale když koupíte dva a vezmete s sebou ejště nějakou spřátelenou rodinu budeme rádi :-)

Ixra

Dobrý den, jak dlouho asi prohlídka trvá? Jeli bychom až z Děčína, tak abychom to neprohlédli za půl hodinky a mohli zas zpět… díky

Alchymisté pražští

Dobrý den, muzeum má dvě části, kdy v té první strávíte čas dle svého přání – jsou tam zajímavé informace o alchymii, pověsti o alchymistecha hlavně interaktivní exponáty. Průměrně tam lidé bývají tak 15 až 25 minut. Poté vystoupáte na půdu, kde je prohlídka komentovaná našimi průvodci. Tam komentář trvá minimálně půl hodiny, když máte dotazy, průvodce se zapovídá atp. tak i déle a pak máte možnost si ještě vše v klidu prohlédnouta věřte že je co. A pak můžete ještě sestoupit zpět do přízemí a v kavárně Kellyxír využít slevu na vybrané elixíry a okusit je v neopakovatelné atmosféře alchymistické vinárny. No a když už budete vážit cestu z děčína, doporučujeme ještě navštívit Muzeum pražských pověstí a strašidel, které je deset minut od alchymistů a nejlépe si vybrat den, kdy pořádáme nějakou strašidelnou vycházku (na www.muzeumpovesti.cz) a vydat se i na ni. pak se vám cesta 300% vyplatí. Těšíme se na Vás.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru