Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Voucher pro 2 osoby na představení pro děti v divadle GONG – termíny až do konce roku 2013

Divadlo Gong Praha - Libeň  (mapa) 144 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Hana V.

Dobrý den, mám vnučku 4.5roku chodíme k vám do GONGU, ve všední dny od 10hod. Soboty nemůžeme. Mohla bych využít výhodného vstupu na voucher ve všední den od 10hod.? Moc bych to uvítala. Děkuji.

Divadlo Gong

Dobrý den, je mi líto ale to není bohužel možné.

martina

dobrý den. Je možné vyměnit voucher těsně před představením (tj. v sobotu třeba kolem 14.30h) děkuji

Divadlo Gong

Dobrý den, je to pochopitelně možné. Ve 14:30 bude v pokladně hodně lidí, doporučujeme přijít ve 14:00.

Pavla H.

Dobrý večer, na stránkách slevomatu.cz píšete že rezervace předem není možná :-(. Mohu se zeptat, jak by se řešila situace, že když např. 14.12. k vám přijedeme (nejsme z Prh), že se na představení nedostaneme? Určitě pochopíte, že nemohu dopředu do Prh jet něco rezervovat a nebo tam jezdit dokud nebude volné místo. Moc děkuji za odpověď.

Divadlo Gong, Jan Macoun

Dobrý den Pavlo, kapacita sálu je 269míst. Voucherů je zakoupených v současné době 80 (tj. 160osob) a uplatněných (využitých) je 30 (60osob). Protože je možnost využití voucherů až do konce roku, tak v žádném případě nehrozí (ani při uplatnění všech voucherů na jedno představení), že se na představení nedostanete. Se Slevomatem se prostě počítá. Pěkný den z Divadla Gong.

Gabriella

Dobry den, neni mi moc jasne, v kolik hodin ta predstaveni zacinaji. Dekuji.

Slevomat.cz
Divadlo Gong

Dobrý den z Divadla Gong, všechna představení na uvedenou akci Slevomatu jsou pouze sobotní a začátky jsou vždy v 15:00.

Zuzana

Dobrý den, je prosím možné si koupit 3 vouchery (6 vstupů) a vyměnit je za vstupenky na 2 představení pro 3 osoby ? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Zuzano. Nebude to problém.

Gabriela Šebestová

Dobrý den,
1 voucher je tedy prosím pro dvě osoby? Já že na stránka níže uvádíte, že voucher musí mít každá vstupující osoba(dítě). Zakoupila jsem si dva vouchery(pro 2 dospělé +2 děti) a teď jsem tedy zmatená pro kolik osob je mám?

Slevomat.cz

Hezký den milá Gabrielo, děkujeme za Váš dotaz. Voucher vyměníte za 2 vstupenky na představení. Chcete-li jít ve 4 osobách, postačí Vám Vámi zmíněné 2 vouchery. Děkujeme a přejeme vydařený kulturní zážitek! Slevomat

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru