Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

15 Kč za 3 kopečky ručně vyráběné zmrzliny ve Fruitisimo Ice Cream! Odměňte sebe nebo své ratolesti osvěžující pochoutkou v jakékoli pobočce Fruitisimo Ice Cream se slevou 77 %.

4,8 / 5 Fruitisimo 15 182 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Adam Dušek

Takze jste si Slevomate jednoduse rekli, ze negativni nazory se neberou, zase mazete, blokujete, bez vysvetleni.

Ja to vysvetleni nicmene pozadovat budu, verim, ze je Slevomat natolik seriozni, ze odpovi. Jinak mam pravo se (stejne jako nekteri zakaznici) domnivat, ze Slevomat sleduje zejmena vlastni prospech, ke kteremu si pomaha cenzurou.

Honza

Slusna akce

Hanka

Díky Slevomate, super akce, už se s dětmi těšíme, až si pochutnáme. Určitě pak pošlu fotky dětiček, který budou mít zmrzlinu i za ušima. Přeji krásný den a jen tak dál!

Tereza

Chtěla bych se zeptat, píše se sice ze 3 skupin po jednom kopečku, pokud bych neměla zájem o nejdražší Exlusive, ale chtěla bych místo toho Clasic či Premium, jelikož je to hodnotově nižší, je to možné? Děkuji za odpověď

Paja

Dobrý den,je Vaše zmrzlina bezlepková?

Děkuji za odpověď.

Věra

Některé druhy ano. Je potřeba se informovat u obsluhy :-)

Fruitisimo

Dobrý den, kromě dvou druhů zmrzliny jsou naše zmrzliny bezlepkové. Na našich stránkách se můžete dočíst podrobné informace o každé zmrzlině.

Zdenka

Tak já tedy teď také nevím, zadala jsem bez problémů uplatnit kredity, objevilo se mi že budu platit 0,–, ale na imeil mi přišla platba 75,–.
Tak teď co mám dělat???

Jirka

píšete všechny pobočky mimo ČB, ale v Praze vám chybí novodvorská plaza, tam to tedy neplatí?

Anet

Asi to nebude pobočka, ale pouze stánek… V AFI (Pardubice) je taky tuším stánek a neplatí to na něj

Fruitisimo

Dobrý den, v Novodvorské Plaze ani v AFI prodejnu bohužel nemáme.

Jirka

aha, tam je vlastne amarena :D

Petr

Tak jsem vytisknul vouchery, ale z pdf a tam zadny kod pro ctecku neni (pouze cislo) tak snad to nevadi, ale pri tisku z html stranky okraj s kodem chyby, je to moc velke a vytiskne se to spatne…

Renata

Hezký den.
Původní cena 67kč?? Tedy 22,33kč za kopeček :-))??
Zvláštní :-D

olin

classic, exclusive, premium – každá řada má očividně jinou cenu!

Renata

Díky, to by mně u zmrzlin nenapadlo:)

marcelina

Super akce pro děti Slevomate.......syn nadšen…koupila jsem všech pět možných voucherů na osobu......díky

Lenka

mohu si koupit jeden ve čt a druhý v pá a třetí zase jindy, nebo všechny dohromady, děkuji

Anet

jako kopeček??? To musíte využít najednou… Je to na poukazu.

marcelina

Lenko..dnes není apríl!!!!!!

Deni

Supr, supr…za týden jedem do Prahy, tak už mám nakoupeno :o)

Karolína

Už jsem se chtěla radovat, ale zrovna v ČB to neplatí.. Dost škoda :|

Vlaďka

Dobrý den, uplatnila jsem kredity na tuto slevu, ale i přesto mi do mailu přišel požadavek na platbu a kredity se neodečetly.

marcelina

Něco jste musela špatně odkliknout , platby , odečty kreditů fungují na Slevomatu na 100%......zde nakupuji nejraději

Vlaďka

To ne, před zmáčknutím posledního tlačítka „Objednat“ byly kredity uplatněné a celková cena 0Kč.

Slevomat

Dobrý den, Vlaďko. Můžete to prosím zkusit ještě jednou a ideálně z jiného prohlížeče. Když by byl problém, napište na slevy@slevomat.cz a uděláme objednávku za Vás. Ale pošlete nám prosím Vaše heslo, abychom se mohli na Vás přihlásit. Děkujeme.

Jan

Poslete nam Vase heslo?:D Tak ted jste mne tedy vazne extremne pobavili…takovouhle botu si dokazu predstavit u zaka stredni skoly, co dela web pro svoje kamarady, ale tady mne to vazne rozesmalo:). Udelejte s tim neco, treba se zeptejte sveho ajtaka, jestli to nejde jinak…a jestli ne, pranyrujte ho a donutte ho, at to jinak jde;).

Věra

Chtěla bych nabídku využít, ale nechápu, jak mohu zaplatit kredity, které u vás mám. Přihlášena jsem přes FB. Děkuji za návod :-)

Věra

Poradí mi tu někdo, než nabídka vyprší ???

Anet

Ješiž, je to furt stejný… kdyby jste si to přečetla už tady v diskuzi, tak to víte. Přihlásit, kliknout koupit, vybrat množství atd.. zaplatit kartou, v dalším kroku se objeví uplatnit kredity, kliknout, pak pokračovat.

Pavlína

Dobrý den, kliknete na platbu kartou nebo bankovním převodem a pak kliknete na modrý nápis „uplatnit kredity“. :)

Věra

Njn, všechno je jednou poprvé. Příště už to budu vědět a děkuji oběma :-)

Sportbilly1969

Prosim Vas v Boleslavi se vas obchod nachazi kde???V Olympi­i?Diky za odpoved a pripojuji se k spokojenym zakaznikum:-)))Supr akcicka:-)))

Fruitisimo

Dobrý den, v Mladé Boleslavi jsme v Bondy centru.

Bára

Děkuji :)
To už jsem si myslela, že jsem si to přečetla pořádně, ale ty žluté rámečky nějak vždycky přehlížím :D

Bára

Dobrý den,
já bych měla dotaz na Fruitisimo; musím si všechny ty tři kopečky dát na jeden kornout (tři už jsou totiž opravdu hodně a vy dáváte opravdu velké kopečky)? Nebo si to můžu, případně s více vouchery, nakombinovat podle svého? Třeba jeden kornout se dvěma kopečky classic, jeden se dvěma premium a jeden se dvěma exclusive?
Děkuji,
 Bára

Fruitisimo

Dobrý den Báro, ano samozřejmě si můžete rozdělit kopečky do více kornoutků. Mrkněte na první stranu do podmínek, tam je to také uvedeno. Přejme dobrou chuť:)

Markéta

Libovolná kombinace – tři kopečky v jednom kornoutku, tři kornoutky po kopečku atp.

Hela

Pripojuji se ke Katce.....to snad neni mozny jak jsou dneska nekteri lide nenastni…ta hlaska ze „jakmile se plati kredity tak ma clovek smulu“ se mi moc libi…myslim ze mit kredity (at za nakup nebo z kola stesti) uz je to male stesti a odmena v jednom…zadna smula..... Tak se mejte hezky lidicky – vsichni…

Tereza

Díky, super nabídka! Vaše nabídky zkoumám každý den, sem tam koupím, ale tohle mě nadchlo.
Jen tak dál…
Hezký den!

Lilly

taktiež sa pridávam k nadšencom za túto akciu.. prosím Vás len, keď kúpim 4 vouchery naraz, je možné ich uplatniť priebežne (tj. obdržím 4 rozne kódy?)? díííky :)

bod

Koupil jsem jich dnes 5 a přišlo mi 5 voucherů, takže je to možné uplatňovat zvlášť.

Můžu se zeptat, proč se nepřipisují ony 2 kredity za nákup? Jakmile se platí kreditama, tak má jako člověk smůlu?

Slevomat

Myslíte to tak, že zaplatíte kredity (tzn. nakupujete „zadarmo“) a nelibí se vám, že za to nedáme ještě něco navic? Jen se ujišťujeme, že jsme to správně pochopili. Hezký den!

Katka

Typický český člověk – zadarmo, zadarmo, zadarmo, co to dá!
Jinak tleskám SLEVOMATu za bezva bezva akci téměř pro všechny, nejen pro pražské :-)

No, nezlobte se, ale tak to také máte uvedeno ve svých podmínkách (jak získat kredity) nikde není ani slovo o tom, že se to nevztahuje na to, když někdo platí kredity a upřímně, když si koupím Váš dárkový poukaz (zaplatím za něj normálně kartou 1000kč a získám 1000kreditů – což mi přišlo výhodné, než pořád platit kartou), tak mám pak smůlu, protože už utrácím kredity a nikoli peníze z účtu… ??? Trochu divné…

Sammy

Slevomate, to je dost jedovatá a nesmyslná poznámka. Rovněž bych předpokládal, že za platbu kredity nebudu znevýhodněn stejně jako v případě, kdy kredity uhradím jen část objednávky. Pokud ve svém oblíbeném obchodě dostanu jako věrný zákazník poukaz na nákup oblečení, dost bych se divil, kdyby mi pokladní odmítla dát tašku, protože jsem to oblečení dostal „zdrama“ a taška je jen pro platící zákazníky. Zamyslete se nad tím.

Lucie

Opět dost neprofesionální odpověď od Slevomatu… fakt zírám. Občas mě překvapíte.

Olin

Slevomate, to je dost nevhodné chování. Mít kredity neznamená vždy „zadarmo.“ A i kdyby, tak kredity = věrný zákazník, a proto byste se k němu měli chovat slušně.

M.

Mně zase přijde, že se mi nákup za kredity nezapočítal jako „nákup“ (jde mi o věrnostní program). Nu což, co bych chtěl „zadarmo“, že…

Lucie

M.: pozor abyste nechtěl něco zadarmo… přece slevomat nezruinujeme !!! Jako správný zákazník byste přeci měl být solidární s prodávájícím … :) :) :)

Sammy

ad M.: Nákupem se rozumí uzavření kupní smlouvy, a to bez ohledu na to, zda platíte penězi, kredity, či mrkví. Kde má vůbec slevomat obchodní podmínky?

Anet

Ano, tam už jsem byla obeznámen s tím, že do věrnostního programu se započítává pouze částka zaplacená „penězi“. Takže když jsem koupila hodinky za 990kč, použila kredity a doplatila 100kč kartou – tak o těch 100kč se mi snížil věrnostní program…, takže skutečně vyššího bodu než jsem nedosáhnu…

Anet

http://www.sle­vomat.cz/cs/pod­minky-uziti

Lucie

Jakmile se tu píší negativní poznámky, tak už Slevomat zase nereaguje…

Sammy

Tak jsem si to pro zajímavost nastudoval. V obch. podmínkách se o kreditech nepíše, takže za závazné považuji sdělení „K tomuto nákupu získáváte 2 kredity…“, které se zobrazuje v průběhu objednávky. Na kredity mají tedy nárok všichni bez ohledu na způsob platby.

Káťa

tak to jste mě překvapili…dřív se normálně kredity připisovaly, i když jsem použila volné kredity a zbytek třeba doplatila kartou…docela zvláštní, že to najednou nejde…a v podmínkách to není…a ten příspěvek od slevomatu…ach jo, fakt se styďte, slevomate!!!

XY

No, mne zase ked som sa stazoval na ich facebooku a napisal im tam negativne hodnotenie, tak mi tam zablokovali pristup

Adam Dušek

Posledni dobou Slevomati klasika. Navic ta poznamka – to si asi nekdo dela srandu? Zase arogance a shazovani zakaznika? Mam cimdal vetsi pocit, ze Slevomat zamestnava husicky, co maji tuhle praci jako zivotni poslani, ale intelektualne jsou nekde na urovni slepic z Duplexu :)

Luboš

Díky Slevomate!!! A díky Fruitisimo. Takováhle sleva tu už dlouho chyběla ;-) kupuju vše co se dá, dokud nebude vše vyprodáno :D

stally

je to udělané vše přehledně , jenom v klidu a číst
jinak bezva sleva – zdraví Plzeň

Lucka

Do 31.8.

Věra

Do kdy je třeba voucher uplatnit?

bod

Koupil jsem vouchery poprvé. Musím je pro uplatnění ve fruitissimu vytisknout nebo stačí znát kód voucheru? Dík za odpověď.

Lenka

Vytisknout – ale klidně i černobíle

Petr

Pokud vím, tak ze strany Slevomatu jsou kladeny nároky, aby provozovatelé přijímali také SMS vouchery, což je vlastně jen kód. Pokud se nepletu, mělo by to tak fungovat i při této nabídce.
V minulosti jsem s nepřijímáním SMS voucherů měl problémy, takže s tím mám již své zkušenosti. Vše bylo zdárně vyřešeno.

Tereza

Prosím o vyjádření slevomatu ohledně SMS voucherů. Chtěla jsem je uplatnit u NUDE fresh, bohužel to nepřijali a já pak musela shánět v okolí internetovou kavárnu, abych si poukazy vytiskla (bylo to pro mě trochu z ruky, kartička pak lze použít v kterékoli jejich prodejně, což je fajn-proto jsem si zakoupila, ale tohle mě tenkrát docela vytočilo :-(..)

Leník

Pobočky dostaly speciální čtečky na tyto čárové kódy, takže sms vouchery neprojdou

Tereza

A kde tyto sms vouchery projdou? Je to speciálně psané u některých nabídek, kde je lze použít? přijde mi to praktické, ale pokud to nejde použít, tak to trochu ztrácí účel :(

Lucka

Pardon,už to vidim:))

Lucka

Dobrý den,do kdy je splatnost voucheru?Děkuji

Melisilme

Paráda, zavzpomínám ráda na časy, kdy byla zmrzka za 5 kaček :-D Dobrá akce, Slevomate! :-)

Stana

otázka jak velký kopeček za těch 5,– dostaneš :D

Zdeněk

Poradí mi někdo jak mám postupovat abych mohl použít kredity? Mohl by mi napsat někdo „krok za krokem“, aby se mi stále nezobrazovalo – platit kartou nebo bankovním převodem? Děkuji.

mirotiro

zadej že chceš platit kartou a pak se ti tam ukáže možnost zaplatit kreditama…

Zdeněk

Díky, objevilo se to, ale zase to chce abych se přihlásil. Kde se teda mám přihlásit? Nikde nic nevím? To je bordel. Jako by tam nemohly být tři možnosti – banka – karta – kredity

Martina

Proč tak silná slova? Přihlašování je na liště vpravo nahoře – účet. Potom dát koupit, platba třeba kartou a pokračovat. Na další stránce je uplatnit kredity. Fakt na tom nic není :-))

Slevomat

Zdeňku, bez přihlášení těžko můžeme nabídnout možnost kredity – nevíme totiž kdo jste a kolik jich máte ;-) A co se bordelu týče… Přejeme po ránu trošku optimističtější náladu ;-) Krásný den!

Markéta

mně to také šlo,přihlásila jsem se,dala platit kartou a už jsem to viděla,vedle je to napsané modře a vše proběhlo OK

květa

dáte platit kartou a objeví se jestli chcete uplatnit kredity a potvrdíte..

Anet

No supr, že se nabídka objevuje i u Hradce, ačkoli v Hradci ani v Pardubicích není zas nic.

XxX

Běž na dnešní zlevněné pivo:)

Geremi

hmmm, vše je moc daleko z Opavy :(:(:( škoda :(

Jiří

„Všechny pobočky Fruitisimo Ice Cream mimo ČB“

Proč?????
Do ostatních měst kde by šlo nabídku využít je to z jižních Čech poněkud daleko :-(

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru