Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

699 Kč za revoluční zeštíhlující zábal garantující celkový úbytek až 15 cm po první proceduře. Detoxikace i pevnější postava díky Contour Wrapu se slevou 52 %!

3,8 / 5 Beauty Studio Letná Praha  (mapa) 152 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Míla

Dobrý den,
měla bych zájem o tohlující zábal, ale nevím, zda je pro mne vhodný.Mám zdravotní problémy: vysoký tlak,
cukrovku/beru léky/, žaludeční probl.,samozřejmě obezita a je mi 57 let. Myslíte, že bych to mohla zvládnout bez zdravotní újmy? Děkuji za radu.

Karel

Chtel bych se zeptat, zda je procedura urcena jen pro zeny? Dale bych se pak chtel zeptat, zda je nejaka vekova hranice, od ktere je procedura vhodna. Dekuji predem za odpoved.

Janis

Pokud byste mel nekdo zajem mam dva kupony do konce cervence, prodam za 490,–/1ks. Napiste na: janis.novakova@gmail.com

Renata Molova

Dobry den, mela bych zajem o dva kupony jestli je jeste mate. Pekny den preji! Renata

Janis

Dobry den,
uz se ozvala pani,co o ne ma zajem a zitra odesle platbu.
 JN.

Lucie

Jak za toto může někdo vyhodit peníze… Když vás někdo omotá stahujícím obinadlem, tak je jasné, že těch pár nevýznamných cm na chvíli ztratíte… Navíc se měří na xx místech, takže ten úbytek je minimální.Takový starý podvod a má ho dokonce slevomat…

Slevomat

Dobrý den, Lucie,

děkujeme za Váš názor i příspěvek. Mrzí nás, že nejste s touto nabídkou a procedurou spokojená. Určitě však stojí za to tuto proceduru vyzkoušet :) Contour Wrap není pouze nástrojem k hubnutí (a lidé po něm opravdu objem tuku ztrácí, a to nikoliv pouze tím, že je člověk pevně stažen obinadlem), ale také detoxikuje organismus, zlepšuje vzhled pokožky, odstraňuje celulitidy. Mimo jiné si u této procedury skvěle odpočinete. A to už přeci stojí za vyzkoušení :)

Věra

Dobrý den, Lucie, CW jsem absolvovala několikrát. Po první proceduře jsem 15 cm neubyla (opravdu se měří na několika místech) a dostala jsem jeden zábal navíc zdarma (studio v Čimické). Nicméně jsem jich absolvovala šest a i kdybych už nehubla, je to rozhodně příjemný relax a je to opravdu na těle poznat.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru