Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

249 Kč za kompletní manikúru s novinkou Shellac v hodnotě 590 Kč! Kombinace nejlepších vlastností gelu a laku a nehty krásné celých 14 dní!

4,7 / 5 Studio Lady Praha - Nové Město  (mapa) 316 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Lenka

Dobrý večer chtěla bych vědět zda je pro mne vaše nabídka aktuální, neboť mám momentálně velmi zničené nehty z práce. Tedy polámané.

Veronika

Dobry vecer. Shellac opravdu neni technika urcena jen krasnym a zdravym nehtum co jim slusi vyrazne lakovani. Tez ale i uplne kratickym, roztrepenym nehtikum, na kterych lak vypada jaksi „srandovne“ Nejen, ze z toho „nic“ -jak klientky casto rikaji-jde vykouzlit uchvatna francouzska manikura, tak hlavne Shellac nam nehtiky tak nejak „zakonzervuje“ a ty poskozene konecky v klidu odrustaji.. Reknu Vam to takhle. Mou klientkou je i 12ti leta holcicka s roztrepenymi nehtiky, co ji maminka koupila sadu osetreni, abychom pomohly dat tem slabouckym koncum vale. MYSLIM, ZE I KRATKE A ZNICENE NEHTY SI ZASLOUZI BYT CAS OD CASU KRASNE.;-)

Zuzana Dvorská

Dobrý den, velice mě zaujal tento voucher. Mám na svých nehtech zbytek akrylu a už ho nechci dále doplňovat. Ptám se Vás, zda mi doporučujete zajít k Vám a nechat si udělat scheelac, nebo zda mám ještě chvilku počkat, až se mi nehty zotaví? Docela se bojím toho, až mi akryl odroste, že budu mít místo nehtu papír. Děkuji moc. Zuzana

Veronika

Dobry den, variant mate nekolik. Mozna by, ale nebylo spatne pouzit Shellac jako „prestupnou stanici“ ke zbaveni se akrylu. Muzeme ho odpilovat, odmocit, ci nechat odrust, ale myslim, ze nebude na skodu podporit prirodni nehet zpevnenim, aby se vyrovnal nepomer tloustky nehtu s akrylem a bez. Je to na Vas, kazdopadne Shellac se muze dat i na hmotu, drzi vyborne i tam. V pripade, ze se rozhodnete, urcite mne pri objednani upozornete. Dekuji a tesim se na pripadne setkani.

Hanička

Dobrý den,mám dotaz jste ČEŠI nechtěla bych na manikuru k čongum bléé,,,,Alw podle všeho určitě cz,jen raději se ptám,dále mám dotaz musím si koupit voucher zde nebo muhu přijít rovnou po domluvě k vám a zaplatit voucher osobně u vás,dále dá se použit voucher i na shellac na nehty u nohou tzn např 2vouchery jeden ruce druhý nohy?Jaké máte barvy shellacu je jich velká barevná škála např třpitky atd?Děkuji moc z odpovědi

Veronika

Dobry den, jsme 100% cesky salon. Voucher lze opravdu pouzit jen na manikuru. Vyber barev je z cca 20 odstinu. Bohuzel neobsahuji zadne glitry. Jsou zde barvy svetle i tmave s perleti i bez.

Míša

Dobrý den,
standardně nosím své vlastní nehty, upravuji si je sama, od přírody je mám pevné a zdravé. Chtěla bych se optat, zda se mi po aplikaci Shellac nějakým způsobem neponičí. Jde mi o to, že kamarádka nasila gelové nehty, poté se rozhodla vrátit se zpět k přírodním, měla je slabé, ošklivé a poničené. Nechtěla bych dopadnout stejně. Láká mě zde představa toho, že nebudu muset přes dovolenou na nehty ani sáhnout, ale v případě, že by se mi mohly nějakým způsobem poničit, do Shellac bych nešla.
Moc Vám děkuji za informaci

Irena

Dobry den! Upravene nehty behem dovolene me lakaji, zdali se tedy nehet po odstraneni vrstvy Shellacu neposkodi.

Veronika

Dobry den. Shellac je technika, ktera byla vyvinuta na prirodni nehty s maximalnim ohledem na jejich „zdravi“ S prodluzovanim nehtu gelovou, ci jinou technikou ma pramalo spolecneho. opravdu se nemusite o sve nehty bat. naopak, praxe ukazuje, ze poskozene a roztrepene nehty pod vrstvou Shellacu si v poklidu nezatizene odrustaji. Odstraneni je tez absolutne nezatezujici, opravdu neni ceho se bat. Ta pohoda a klid se 14dni bajecne vypadajicimi nehty se vyplati.;-)

Veronika

Nebojte, maximalne mohou po odstraneni byt lehce vysusene, ale to okamzite napravi olejicek, ktery Vam do nehtu a nehtoveho okoli vmasirujeme.

Jitka

Dobrý den,
nemám zkušenost s umělými nehty. A tak bych se ráda zeptala jak probíhá odstranění a jestli je to nutné přijít na odstranění k Vám nebo to lze nějakým způsobem v případě nevzhlednosti zvládnout doma…?
 Děkuji

Veronika

Dobrý den,
odstraňovací roztok je na bázi acetonu. Takže od čistého lékařského acetonu až po jakýkoliv obyčejný acetonový odlakovač. Shellac má v sobě mikrotunýlky do kterých když se aceton dostane, tak „puknou“ a vrstva Shellacu se jakoby „odloupne“ Proces probíhá velice rychle. Je počítáno, že klientka přijde na odstranění k nám, ale dle zkušenosti si většinou dámy odstraňují Shellac doma samy. Stačí nechat namočený tampónek pár minut na nehtu a pak „pomnout“ a Shellac je dole. Každopádně odstranění máte v ceně voucheru, takže je to na Vašem zvážení. Hezký den

TĚHULE jbc

Jak je to prosím s parkováním u Vašeho studia.?

Veronika

parkvani je mozne na Karlove namesti. Tam jsou parkovaci automaty od nas je to chuzi cca 2minuty.Nebo nad nami v Lipove a Stepanske.

Daniela

Dobrý den,
ráda bych se zeptala na otvírací dobu, na Vašich stránkách jsem jí nenašla. Dále zda by bylo možné a za jakou cenu nalakovat shellacem i nehty na nohách (bez pedikúry) abych měla stejné ruce i nohy…
Předem děkuji za odpověď.

Veronika

Dobry den, oteviraci dobu mame po-pa 8–18hod. Utery a patek pracuji jiz od 7hod, stredu a ctvrtek mam prodlouzeno do 21Hod. Samostatny Shellac na nozky stoji 450,–kc bez pedikury.

Daniela

Děkuji za odpověď. Nebylo by tedy možnékoupit dva vouchery a použít jeden voucher na ruce (manikúra plus shellac) a druhý voucher na nohy (piuze shellac)?

Veronika

Bohuzel ne. Akce je urcena jen na manikuru.

Veronika

Odstranění Shellac stojí 140,–kč. Odstranit ho není vůbec žádný problém. Určitě se domluvíme, jen je třeba to nahlásit dopředu, abychom počítaly s časovou rezervou. Co se týče francouzské manikúry-je to pro nás lakováni jako každé jiné, takže ano určitě vytvoříme i francouzskou manikúru v ceně voucheru. Těšíme se. Hezký den…

Andrea

Dobrý den,
pokud již mám gel lak na nehtech starý 3 týdny (už to není hezké na pohled) a koupila bych si nabídku od Vás, odstraníte mi ten starý gel lak před aplikací nového? Za jaký příplatek? A gel laky mají různé barvy včetně bílé, pokud nechci jednobarevné nehty, ale chci vytvořit klasickou francouzkou manikúru z gel laků nebude v tom problém, je to v ceně voucheru?
Předem Vám děkuji za odpověď.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru