Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Výtečné lososové speciality a víno pro dva

4,7 / 5 Restaurace U Matěje Kotrby Praha - Nové Město  (mapa) 913 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Marie

Dobrý den,
dostala jsem s manželem jeden voucher. Podle nabídky je jasné, že jídlo je pro 2, ale teď koukám na diskuzi a nejspíš tomu tak není. Ani tedy náš dárce nepochopil, že je to akce pro jednoho! Řekla bych, že popis akce klame už od počátku. Většinou, když se píše pro dva je pro dva celé menu a ne pro jednoho předkrm a pro druhého hlavní jídlo. To by jsme se moc nenajedli – tedy alespoň jeden z nás. Taky mate 2× 2dcl vína. Stále se počítá, že je to akce pro dva, tedy k jídlu předkrm + hl. jídlo, které si můžeme vybrat ze dvou variant je pro každého 2dcl vína. Jak koukám na diskuzi, tak je nás víc, co jsme zmatení. Nebo se pletu? Pokud je voucher pro jednu osobu, proč to tam nezmíníte? Možná, kdyby vyrazila s dítkem, které moc nejí, tak se najíme dobře, ale dva dospělí?

Díky za odpověď.
 Marie

Slevomat.cz

Dobrý den,

voucher k této nabídce je skutečně pro 2 osoby. Každý z nich si vybere jeden ze tří uvedených lososových pokrmů, v každém z nich je gramáž lososa 150g. K tomu obdržíte dvě skleničky vína. Nejedná se o dvouchodové menu, ale v případě zájmu si skutečně můžete zakoupit dva vouchery, mít tak tataráček z lososa jako předkrm a jako druhý chod si vybrat ze dvou zbývajících lososových variant. V tomto případě pak dostanete 4 skleničky vína.
Primárně je ale tato nabídka pro 2 osoby a porce je standardní.

Nikola Němcová

Dobrý den ;) chtěla bych se zeptat u teto nabidky je i předkrm? V popisu nabidky jsem to nevidela ale tady v dotazech ano..tak me to ted trošku mate…Děkuji za odpověď

Vendula Hofmanová

Dobrý den vážená paní Němcová,
nabídka je sestavena tak, aby bylo možné vytvořit menu s předkrmem a hlavním jídlem. V tomto případě je ovšem nutné mít pro každého jeden voucher. Pokud chcete použít voucher jeden pro dvě osoby, musíte si zvolit každý jedno jídlo z nabídky.
Doufáme, že u nás budete spokojeni a těšíme se na Vaši návštěvu.

JITKA PETROVÁ

Dobrý den, omlouvám se za nepochopení Vaší nabídky, ale ráda bych si ji upřesnila… :-(
Můžeme si ve dvou lidech zvolit variantu:
2× Tataráček z lososa podávaný s opečenými toasty a 1× Filet z lososa s limetkovým přelivem podávaný s vařeným petrželkovým bramborem s citronem + 1× Filet z lososa s bylinkovým máslem na mixu listových salátků, citron ? Tedy pro každého z nás dvou 1 předkrm + 1 hl. jídlo…
Dále jsem se na Vašich stránkách chtěla podívat na nabídku nápojů – stránky bohužel nefungují..... (jednalo se mi o nabídku vín – máme rádi vína spíše sladší, jemně perlivá).
Děkuji za reakci

Vendula Hofmanová

Dobrý den vážená paní Petrová,
z nabídky si můžete zvolit jakokoliv variantu a kombinaci, nikoliv ovšem dva předkrmy a dvě hlavní jídla. V případě, který popisujete by bylo nutné mít pro každého z Vás jeden voucher, dohromady tedy dva.
Dále k dotazu ohledně vín, v nabídce máme české rozlévané víno v ceně 36,– a vína jihoafrická PHANT, která jsou součástí voucheru v ceně 82,–. Zde je v nabídce i varianta sladkého, nikoliv však perlivého vína.
Věřím, že budete s nabídkou spokojeni a vyberete si dle Vaší chuti.
Těšíme se na Vaši návštěvu.

Otto Ečer

Dobrý den, uvádíte, že lze nápoje vyměnit za jiné nápoje, proto se ptám, zda by dvě skleničky vína šly vyměnit za dva džusy nebo za dvě Coly popř. za dvě minerálky. V Praze budeme autem a manželka je alergická na vinný kvas. Děkuji za odpověď. Jinak na rozdíl od pana Martina (výše uvedeného) jsme oba s manželkou kuřáci, tudíž se ptám, zda si po předkrmu můžeme skočit na bar zakouřit a poté pokračovat v jídle…

Martina

Dobrý den,
nápoje si určitě po domluvě s personálem můžete vyměnit dle potřeby. Co se týká kouření, situaci jsem vysvětlila výše. Při rezervaci stačí, když uvedete, že chcete stolek v barové části.

Martin

Dobrý den, uvádíte, že jste nekuřácký podnik, ale zároveň píšete kouření možno na baru. Dle fotek to vypadá jako jeden společný otevřený prostor. Můžete to prosím ujasnit? Děkuji

Martina

Dobrý den, Hostinec U Matěje Kotrby (vstup z ulice Opatovická) je nekuřácký. Bar U Matěje(vstup z ulice Křemencova) , který je úplně stavebně oddělený , je kuřácký. Proto nemusíte mít strach ani z náznaku cigaretového dýmu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru