Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kvalitní krabičková dieta Harmony Servis na 10 dní

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jitka

Dobrý den,zavážíte také do ulice Unhošťská v Praze 6, jestli ano, tak kdy? Děkuji za odpověď.

Harmony servis distribuční s.r.o.

Dobrý den,
Praha 6 – ul. Unhošťská bohužel nespadá do námi nabízeného možného rozvozového území.

Lucie

Dobrý den.Prosím cca čas ulice v Holešovičkách Praha 8.děkuji

Harmony servis distribuční s.r.o.

Dobrý den,
rozvoz menu probíhá mezi 05–07hod ranní, kdy na základě zařazení adresy do aktuální trasy rozvozce, je zákazník dále informován a hodina rozvozu je mu upřesněna v rozmezí 30 min.

Karlin

Dobry den, v kolik hodin prosim zavazite Karlin? A voucher je nutno uplatnit do 15.1. (tj. mohu objednat napr. od 3.1. na 14 dni), tzn. ze se musi do toho data objednat nebo je to posledni den diety? dekuji

Harmony servis distribuční s.r.o.

Dobrý den, rozvoz probíhá mezi 05–08hod ranní, kdy na základě uvedení přesné adresy doručení je hodina rozvozu zákazníkovi upřesněna v rozmezí 30–60 min.
Datum 15.01.2013 je poslední možný den prvního odběru menu, tedy počátku objednávky.

IN Praha

Dobrý den, mám zájem o dvě porce krabičkové diety najednou (na stejnou adresu). Platí se dovozné 2× nebo jednou? (Praha-Žizkov)
Děkuji IN

Harmony servis distribuční s.r.o.

Dobrý den, pokud je zaváženo více menu na stejnou adresu pak platí dopravné pro jedno menu 55,–Kč/1den a každé další menu je snížené dopravné 45,–Kč/1den.

Aneta

To sice chápu,ale pro Vás by mělo být důležitější ,kolik se prodá poukazů,ne?Tak proč třeba nedáte za 2menu 70Kč ale rovnou 100?to už je fakt hodně.Díky za odpověd.Nashle

Harmony servis distribuční s.r.o.

Dobrý den,
výši dopravného stanovuje marketingové oddělení,kdy pokud je zaváženo 2 a více menu na stejnou adresu doručení, pak je u druhého menu snížena výše ceny dopravného na 45,–Kč/1den.

Aneta

Dobrý den.Cena je zajímavá,ale dopravné šílené.Vzali bychom si 2×,ale platit za 10dní 1000Kč dopravu,když vlastně jídlojen leží ve voze,to s enám zdá ,,neslušné.Nashle

Harmony servis distribuční s.r.o.

Dobrý den,
dopravné ve výši 55,–Kč/1den je stanoveno z důvodu přepravy menu,kdy je menu denně čerstvě připraveno a v nočních hodinách přepravováno přímo z výroby, která se nachází v Hodoníně (jižní Morava),do Prahy, přímo na uvedenou adresu zákazníka.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru