Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

289 Kč za DVA steaky z hovězí svíčkové (200 g) a DVĚ přílohy podle vlastního výběru v restauraci Varieté v Havířově. Šťavnatá sleva až 52 %.

Restaurace Varieté Havířov  (mapa) 148 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Jarda

Díky za odpověď, jsme z FM, takže zajedeme a ochutnáme.
 :-)

Restaurace Varieté

Budeme rádi........jen připomínám telefonickou rezervaci :-)

Šárka

Ještě poznámka prosím, zda platí a do kdy vaše nabídka:
Při konzumaci jídla v ceně 400,– Kč a více dostanete od nás jako výraz poděkování za Vaši útratu zdarma láhev jakostního odrůdového vína v hodnotě 169,– Kč

Aleš

Copak by jste pořád chtěla, připadá mi to jako sociální případ. Nestačí vám že už tak máte takovou slevu?

Restaurace Varieté

Ještě malý dovětek........akce na „láhev vína zdarma jako poděkování“ se nevztahuje k této akci na Slevomatu. Což je snad pochopitelné. Děkuji.

Šárka

Dobrý den máme stejný problém, dnes je moderní nekouřit a alespoň oddělené místonosti. Prosím kdy je nejlépe zvolit dobu, kdy bychom byli neobtěžování kouřem spolustolovní­ků?Zahrádka a její renovace plánujete na kdy? díky

Restaurace Varieté

Dobrý den Šárko. Naše restaurace je kuřácká, ale máme dobrou klimatizaci, takže není problém s tím, že by jste byla nějak omezována kuřáky. Jinak nejlepší doba pro nekuřáky je od 12.hodin do 16. hodin.......to je doba, kdy je relativně klid od lidí, kteří to bohužel bez cigaret nevydrží. Akce na víno za konzumaci platí denně a po celou otevírací dobu. Hezký den.

Jarda

Dobrý den,
ve vaší nabídce jsem se dočetl, že se jedná o kuřáckou restauraci. Je to překlep nebo se jedná pouze a výhradně o kuřáckou restauraci?
Dík za odpověď.

Slevomat

Dobrý den Jardo, restaurace je charakterizována jako kuřácká, ale je k dispozici také venkovní zahrádka a jsem si jistá, že se Vám pokusí s místem vyjít co nejvíce vstříc.

Restaurace Varieté

Dobrý den Jardo. Jak jste byl již informován jsme sice kuřácká restaurace, ale mnohdy se nás hosté ptají, zda mohou kouřit......což vypovídá o tom, že máme dobrou klimatizaci a není problém vyhovět těm, kdo nekouří …Hezký den .

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru