Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

169 Kč za DVĚ plněné tortily a DVA velké zeleninové saláty od Tasty Bites. Zdravý a chutný oběd do hodiny na vašem stole s 50% slevou.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Jirka

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat kolik by mně stála doprava do Havířova? Děkuji za odpověď

Lenka

Dobrý den, rozvážíte prosím do Vratimova?

Tasty Bites

Dobrý den, ano, do Vratimova Vám objednávku dovezeme.

Kača

Děkuji za Vaši odpověď, jenže já jsem z Paskova tam vy nerozvážíte! Cca před 18-ti hodinami jste odpovídali Magdě toto: „Dobrý den, rozvážíme po Ostravě a Orlová je mimo naší oblast působnosti, pokud by jste měl zájem o náš výrobek, je možné si pro něj přijet. Děkuji za Váš zájem.“ … Proto se ptám, kde si můžu mňamky vyzvednout! Předem díky!

TB

Dobrý den, samozřejmě je možné si naše dobroty vyzvednout v rámci Ostravy všude, záleží na tom kde se zrovna v Ostravě nacházíte, jsme schopni dovést jídlo kdekoliv i do parku, baru nebo si můžete přijet osobně na výrobnu. Naše telefonní číslo na kterém je možné se dohodnout je (732316212). Děkuji za pochopení a budeme se na Vás těšit.

Klára

Nechtěla jsem se taky ptát, zda dovážíte tam a tam, ale nedá mi to :o) Vaše nabídka mě moc zaujala. Píšete, že plánujete rozvoz rozšířit do okolí Ostravy. Dovážíte nebo plánujete dovoz do Studénky? Děkuji a přeji hodně spokojených zákazníků!

Tasty Bites

Dobrý den – ano, rozvoz do přilehlých obcí určitě plánujeme, ovšem Studénka je až příliš mimo naše rozvozové možnosti :(

Jan

Dobrý den,
chci se zeptat zda dovážíte jídlo do Orlové za poplatek?Děkuji

Tasty Bites

Dobrý den, bohužel Orlová je již mimo náš dosah :(

Dana

Dobrý den, kolik by byl doplatek za dovoz mimo Ostravu? (Stará ves, Brušperk, Krmelín)
Děkuji za odpověď

Tasty Bites

Dobrý den, bohužel do přilehlých obcí Ostravy zatím vůbec nerozvážíme. Plánujeme to, ale až během začátku podzimu.

Kača

Dobrý den, na které adrese je možné vyzvednout si objednané mňamky? Předem díky za odpověď.

Tasty Bites

Dobroty Vám dovezeme na Vámi určenou adresu – Tasty Bites je rozvozovou službou (podobně jako rozvoz pizzy). Stačí si na www.tastybites.cz v sekci Saláty či Obědy objednat SLEVOMAT (kliknete na políčko se slevomatem a v něm si zaškrtnete 4 výrobky, které Vám vyhovují v libovolných kombinacích). Následuje již jen online objednávka, kde ve 2. kroku do okénka pro zprávu pro nás vyplníte kód voucheru, případně nám sdělíte Vaše další požadavky.

Kača

Jenže já jsem z Paskova tam vy nerozvážíte! Cca před 18-ti hodinami jste odpovídali Magdě toto: „Dobrý den, rozvážíme po Ostravě a Orlová je mimo naší oblast působnosti, pokud by jste měl zájem o náš výrobek, je možné si pro něj přijet. Děkuji za Váš zájem.“ … Proto se ptám, kde si můžu mňamky vyzvednout! Předem díky!

Honza

Konecne poradna jidla na rozvoz, ne furt jenom pizzy od chacharu a spol., ktere se kolikrat nedaji jist bez urcitych nasledku…

Tasty Bites

Díky za názor, který sdílíme a který byl impulsem k založení Tasty Bites :) Doufáme, že Vás nezklameme!

Petra

Hezký den,
chtěla jsem se zeptat zda mohu jeden voucher uplatnit na dvakrát (například dnes jednu tortilu a salát a zítra druhou tortilua salát). Děkuji :)

Tasty Bites

Dobrý den – odpovědět musíme, že to bohužel nelze z důvodu chaosu, který by nastal, kdyby to takto dělal každý zákazník (kód lze u Slevomatu ověřit pouze jednou, takže bychom museli vést zvlášť seznam rozpůlených voucherů). Zkuste si ale při objednávce do okýnka se zprávou, kam píšete číslo voucheru, vyjednat tuto výjimku individuálně a určitě se Vám od nás někdo ozve, zdali je zrovna prostor pro takovou evidenci ;)

Filip

Hezký večer, lze u jednoho voucheru kombinovat tak, že budou obě tortilly i oba saláty jiné (samozřejmě jen ze seznamu vybraných)?

Tasty Bites

Pěkný večer i Vám – ano, počítá se s tím, že si v našem e-shopu v okénku SLEVOMAT zaškrtnete kombinaci 4 výrobků, které se Vám nejvíce líbí – kombinovat můžete libovolně (třeba 4 saláty). Pokud chcete některý výrobek 2× či vícekrát, uveďte tento požadavek, prosím, do okénka „zpráva pro nás“ ve 2. kroku objednávky – za číslo voucheru, které sem také uvedete.

Magda

Dobrý den, jsem z Orlové, je možné v rámci této akce si koupit voucher a vy to dovezete ? Zdarma nebo za příplatek? Děkuji

TB

Dobrý den, rozvážíme po Ostravě a Orlová je mimo naší oblast působnosti, pokud by jste měl zájem o náš výrobek, je možné si pro něj přijet. Děkuji za Váš zájem.

Kača

Dobrý den, na které adrese je možné vyzvednout si objednané mňamky? Předem díky za odpověď.

jana b.

jak dlouho prosím bude mít poukaz platnost?

Tasty Bites

Dobrý den – platnost by měl mít 3 měsíce.

ondra

To se tady bude každý ptát na každou vesnici kde bydli?Nezávidím Vám taky jsem si tím ale prošel.
Přeji hodně spokojených zákazníku

Tasty Bites

Díky :)) Ale co by člověk neudělal pro spokojenost zákazníka ;)

Petr

A prosím do Vřesiny za Porubou rozvážíte?

Tasty Bites

Ano, Vřesinu rozvozem pokrýváme též.

Lenka

a co ostrava 28 dovezete mi to?

Tasty Bites

Dobrý den, ano, Hošťálkovice i Lhotka jsou na našem rozvozovém seznamu :)

RD

Dobrý den,
můžu si dovoz objednat na určitou hodinu? Děkuji

TB

Dobrý den,

ano je možné si objednat na určitou hodinu. Děkuji za pochopení.

Iva

Ludgeřovice jsou na tom s rozvozem jak?

TB

Dobrý den,

pokud bude objednávka nad 300 Kč tak jsme schopní dovést objednávku bez příplatku za rozvoz.

Děkuji za pochopení.

tante

Dobrý den,

rozvážíte i do Staré Bělé?

Tasty Bites

Dobrý den, ano, do Staré Bělé rozvážíme.

Hanka

Dobrý den rozvážíte i do Heřmanic?(Slezská Ostrava),děkuji :)

Tasty Bites

Dobrý den, Heřmanice jsou již, bohužel, mimo náš dosah :( ALE V RÁMCI OCHUTNÁVKY SLEVOMAT SI OBJEDNEJTE! Zvažujeme do budoucna rozvoz i do obcí kolem Ostravy, ovšem s limitem objednávky vyšším než na Ostravu (100,–), nebo za příplatek za dovoz.

Ivana

Dobrý den, a na Dubinu nerozvažite?děkuji za odpověd

Tasty Bites

Dobrý den, ano, Dubinu rozvozem pokrýváme.

Lýda

A co Krmelín?…

Tasty Bites

Dobrý den, Krmelín je již, bohužel, mimo náš dosah :( ALE V RÁMCI OCHUTNÁVKY SLEVOMAT SI OBJEDNEJTE! Zvažujeme do budoucna rozvoz i do obcí kolem Ostravy, ovšem s limitem objednávky vyšším než na Ostravu (100,–), nebo za příplatek za dovoz.

ivi

Dobrý den, chci se zeptat jestli jezdíte i do Vřesiny u Poruby. Děkuji

Tasty Bites

Dobrý den, ano, i do Vřesiny.

Tasty Bites

Dobrý den, do Poruby nově rozvážíme také – v textu je bohužel chyba, kterou co nejrychleji odstraníme :) Rozvážíme po celé Ostravě, takže si klidně objednejte!

Mira

Dobrý den, chápu to správně že v ceně 169kč jsou dva sálaty i dvě tortily? V nabídce je totiž pak dále napsané že voucher se vztahuje na dvě tortily, tak jak to je?
 Děkuji

Jana

Titulek: "169 Kč za DVĚ plněné tortily a DVA velké zeleninové saláty od Tasty Bites. " Takže se vztahuje na oboje :)

Filip

Jejich kuchyně je geniální… Doporučuji :)

Léńa

Dobrý den,zrovna jsem koukla na vaše stránky a chápu to dobře,že když jsem s Poruby tak mám smůlu protože tam nerozvážíte?

Tasty Bites

Dobrý den, do Poruby nově rozvážíme také – v textu je bohužel chyba, kterou co nejrychleji odstraníme :) Rozvážíme po celé Ostravě, takže si klidně objednejte!

Gabi

Tortilu doporučuju, minule jsem objednávala masový balíček a krůtí tortila byla výborná a hlavně obrovská :-)

Radim ek

Dobrý den Slevomate,
mám na vás otázku. Odpovídáte na emaily? Nebo je čekací doba 7 dní stále málo? 6.6.2011 jsem posílal email na slevy@slevomat.cz a buď jste mi ještě neodepsali, nebo vám email nedošel? Rád bych uvítal možnost nějaké jiné možnosti komunikace pro řešení problémů, než pouze emaily. Nějaký systém kde bych viděl, že jste dotaz/stížnost přijali abych nežil v naději, že mi někdy nějaká odpověď přijde, třeba měsíc (ne, ve spamu nic nemám).

-------------------------------------------
Omluvám se, že píši do diskuze kam tento příspěvek nepatří. Ale nenašel jsem nikde jinde místo kde bych mohl napsat.

Tomáš

Zkuste tohle:
840 140 240
Dosáhnete tím více než tady na diskuzi ;).

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru