Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Víkendový poznávací zájezd do italského Milána a ke Komskému jezeru

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Pavla

Dobrý den, zvažujete nad nějakými dalšími termíny? Mám o tento zájezd zájem, ale datumy mi nevyhovují. Předem děkuji za odpověď.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
děkujeme za projevení zájmu. Tak jako loni je možné, že budou uskutečněny ještě max. dva (letní+příp. podzimní termíny) stejného typu zájezdu. Nejsou ale nyní stanoveny.

Karolína L.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je na oba termíny možný výběr z trasy nebo I. trasa je pro termín 14.-16. 2. a II. trasa pro 14.-16.3.? Děkuji za odpověď.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
předpokládáme, že u obou uváděných termínů uskutečníme obě jízdní trasy.

D. Vaněk

Dobrý den, chci se zeptat, zda-li je ještě volný termín (respektive jsou místa) pro 2 osoby 14.-16.2. ?

 Díky

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
děkujeme za projevený zájem.
Aktuálně jsou k dispozici oba nabízené termíny zájezdů.

Václav

Dobrý den, můžete mi prosím napsat ceny vstupného nejvýznamnějších míst v Miláně? Stadion, Gotická katedrála atd. Abych věděl kolik euro si mám vzít, děkuji.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
uvádíme orientační vstupy do památek: Katedrála Duomo – vstup zdarma, příp. €6 (výtahem); €4 (po schodech); vstupné zahrnující muzeum činí €8, Divadelní muzeum La Scala – vstupné € 5, Santa Maria delle Grazie – kostel s obrazem „Poslední večeře“ od Leonarda da Vinci – vstupné od € 10, Museo Poldi Pezzoli – muzeum s expozicí starých zbraní, sbírkou gobelínů a obrazů italských mistrů – vstupné € 7, Castello Sforzesco – zámek – vstup do zámku zdarma – vstup do muzeí € 3, Leonardo da Vinci Národní muzeum vědy a techniky – vstupné € 7, Galerie moderního umění – vstup zdarma. Vstupné s prohlídkou stadiónu AC MIlan a návštěvou kabin stojí cca 15 Euro. Slevu mají mladší do 18 let a starší než 65, ti platí 10 Euro. Návštěva muzea stojí pouze 7 se slevou 5 Euro. Domníváme se, že orientační kapesné by mělo být od cca 30 Eur/os.

Michal

Dobrý den, kolik je tak doporučené kapesné?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
kapesné je závislé na zájmu navštívených pamětihodností v centru Milána (fotbalový stadion, hrad, muzea, výstavy…). Doporučené je od cca 30 Eur/os.

Ája

Dobrý den, chci se zeptat kolik je asi tak času na volný program?
 Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
čas strávený v Miláně je min. 9 hodin. Průvodce Vám bude k dispozici cca 2 hod. v centru města na základní pěší okruh, ostatní hodiny jsou individuální.

Vlastimil Hvězda

Dobrý den,
chci se zeptat, jestli je nějaká podmínka, kolik musí být minimálně obsazených míst v daný termín? Mohu jet jen v termínu 14.2.- 16.2., tak aby se mi kvůli nízké obsazenosti nepřesunul na další termín, kdy jet nemohu :)
Děkuji za odpověď.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
děkujeme za projevený zájem. Nabídka uvedených termínů zájezdů je doprodejová, a oba termíny mají již dostatečné počty obsazenosti pro jejich realizaci.

Michaela

Jaka je moznost ubytovani? Nemam zkusenosti s poznavacimi vylety. Dekuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den, uvedený zájezd je bez přespání, jedná se o noční bus přejezdy a sobotní celodenní pobyt v Miláně.

Petra

ještě dodatek: je jisté, že bude zajištěn svoz do Českých Bucdějovic? v minulosti se mi s touto cestovkou stalo, že svoz byl na poslední chvíli zrušen, Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
u tohoto zájezdu se nejedná o svoz z ČB do Prahy, nýbrž o nástup v ČB v základní jízdní trase. Nástup v ČB je tudíž zajištěný automaticky.

Alena Marešová

Dobrý den, reaguji na Váš poznávací zájez do Milána a ke Komskému jezeru. Kde se bude spát?Děkuji za odpověd.
Alena Marešová

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
uvedený zájezd je bez přespání, jedná se o noční bus přejezdy a sobotní celodenní pobyt v Miláně.

Petra

Dobrý den, v kolik hodin je předpokládaný nástup v Českých Budějovicích a z jakého místa se pojede? Zajímá mě, zda autobus odjíždí z centra města, či staví někde na dálnici. Při cestě zpět budou všichni odvezeni do Prahy a následně rozváženi, nebo se pojede přes svozová místa? Jaké je doporučené kapesné, jsou nějaké povinné poplatky? Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
nástupní místo v ČB je v Husově třídě u Autosalonu Peugeot (naproti Výstavišti). Jak uvádíme u jízdní trasy, pojede se přes přechod Dolní Dvořiště, po kterém při zpáteční cestě následují ČB, tzn. výstup je hned v rámci svozových míst za sebou. Doporučené kapesné je od 20 Eur výše (v závislosti na navštívených památkách), žádný povinný příplatek se neplatí.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru