Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

VIP generální úklid se vším všudy

3,9 / 5 uklidovyservis.com Praha - Malešice  (mapa) 98 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
martina m.

Dobrý den,pokud budu chtít:umýt okna- 12 + 2 balkonové dveře,kuchynskou linku jen na povrchu,vygruntovat koupelnu ,umýt 4 dveře,vytřít podlahy,bude mi stačit 1 voucher?Moc děkuji za odpověď

Jana Homolová

Dobrý den Martino, ano bude. Popřípadě si mužete doplatit každou další hodinu za 190,– Kč, zaleží však na Vašem uvážení.

Marie

Dobrý den, máme dům, dvě bytové jednotky, asi 200 m2 v Benešově. Musím koupit dva vouchery a nechá se tato plocha uklidit během jednoho dne, tudíž 8 hodin nebo to rozložíte do dvou dnů. Já osobně bych byla ráda kdyby se to zvládlo během jednoho dne. Děkuji

Jana Homolová

Dobrý den Marie, je možné se domluvit na úklidu v pruběhu jednoho dne.

Jana Králová

Dobrý den,je možné objednat úklid i do Strakonic a kolik se platí za cestu? – 110 Km

Jana Homolová

Dobrý den paní Králová, v rámci této akce je doprava pro Vás zdarma.

IK

Dobrý den, příští týden o víkendu se stěhujeme a potřebovali bychom pomoci s úklidem vyklizeného bytu 2+kk (55m) na Praze 5. Je možné se domluvit i na nějakém základním umytí žaluzií prosím?

Jana Homolová

Dobrý den,kontaktujte nás prosím zítra telefonicky.Děkuji

Petra

Dobry den,z Vasich odpovedi celkem jasne vyplyva,ze cena 990 za vip uklid je platna i v mistech vzdalenejsich od prahy. Chtela bych se jen ujistit,ze je to skutecne tak i pro Jablonec nad Nisou (cca 110 km). Dekuji Petra

Jana Homolová

Dobrý den Petro, do Jablonce n/N pro Vás v rámci této akce je také doprava zdarma.

Jitka

Dobrý den, je ve VIP úklidu i úklid vnitřních skříněk v kuchyni ?

Jana Homolová

Dobrý den Jitko, ano, pokud bude takto znít Váš požadavek.

Katerina

Dobry den,
mam dotaz, byt ma 110m2 chodi mi na uklid pani 1×tydne. Stala bych o generalni uklid. Za 4hodiny to urcite 1pani nestihne!! Okna, podlahy, kuchyn, koupelny…Myslim, ze tak 3–4osoby by to vsecno mohly za 4hodiny stihnout… Kolik si mam koupit voucheru? Kolik budu doplacet? Dekuji za odpoved.

Jana Homolová

Dobrý den Kateřino, voucher Vám stačí jeden, muže k Vám dorazit i 3 pracovníci, v připadě nedostatečnosti limitu 4 hodin, je možné na místě připlatit za každou započatou hodinu 190,– Kč.

Petra

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdo určuje počet pracovníků, kteří provedou úklid. Měla bych zájem o kompletní úklid kuchyně a koupeny, prostor to není velký, ale podle mých zkušeností jeden člověk za 4 hodiny určitě nestihne uklidit všechny skříňky a kuchyňské spotřebiče i zevniř. Děkuji.

Jana Homolová

Dobrý den Petro, počet pracovníku určujeme po vzájemné telefonické dohodě tak,aby to bylo pro Vás akceptovatelné. V případě upřesnění,kon­taktujte mne na tel.: 734 255 895, děkuji.

Zahradníková

Dobrý den,bydlíme na Mělníku asi 35 km za Prahou,také je doprava zdarma?děkuji

Jana Homolová

Dobrý den paní Zahradníková,ano, doprava je pro Vás v rámci této akce zdarma.

Sylva Lahodná

Dobrý den, bydlím cca 110 – 120Km od Prahy. zajímá mě účtovaná cena za dopravu při objednání této akce. Píšete, že úklid bude na 4 hodiny do podlahové plochy o max.vel.140m2. N dotaz od L. Střelbové píšete, že záleží na dohodě, kolik přijede pracovníků. Znamená to, že jim zavolám telefon a řeknu, že potřebuju min.3 lidi, protože rodiče mají větší dům a mamka už uklid nezvládá tak dobře. Dále mě zajímá výše příplatku, když mě sdělí, že standar je jeden pracovník a ty dva si musim zaplatit zvlášť. Děkuju za odpověď, snad sem to napsala srozumitelně. :-)

Jana Homolová

Dobrý den Sylvo, v rámci této akce je doprava zdarma. Pokud nebudou dostačující tři pracovníci do 4 hodin a požadovali by jste další služby, účtujeme za každou započatou hodinu 190,– Kč. Cena je myšlená za hodinu úklidu, ne na člověka. V případě nejasnosti, kontaktujte mne na tel.: 734 255 895, děkuji.

Lada Střelbová

Lze sjednat i termín o víkendu či v odpoledních hodinách po 16 hodině? Mohu si určit co si přeji přednostně uklidit? Nevím, zda se byt 80m2 za 4 hodiny dá uklidit. Děkuji za odpověď

Jana Homolová

Dobrý den Lado, termín je možné předem domluvit i o víkendu. Ano, mužete si určit, co požadujete přednostně uklidit. V rámci čtyřhodin.úklidu je možné uklidit 80m2, záleží na počtu uklid.pracovníku, i toto záleží na předchozí dohodě.

Lucie Dvoráková

Dobrý den, chci se zeptat do jaké vzdálenosti od Prahy provádíte úklid? Děkuji

Jana Homolová

Dobrý den Lucie, v rámci této akce provádíme úklid po celé ČR.

Marie

Dobrý den, jak dlouho dopředu je nutné úklid objednat, je nutná naše přítomnost, kolik osob úklid provádí, vše co uvádíte je v ceně ? Děkuji

Jana Homolová

Dobrý den Marie, úklid prosím objednávejte dopředu max 7 dní, Vaše přítomnost nutná není, úklid provádí 1–3 lidé, záleží na m2. Ano, vše co uvádíme je v ceně.

Monika

Dobrý den,
také bych měla zájem o generální úklid, ale bydlíme cca 45 km za Prahou . Provádíte úklid mimo Prahu ? Kolik by stála doprava ?
Děkuji za info.

Jana Homolová

Dobrý den Moniko, ano, uklízíme i 45km za Prahou. V rámci této akce je doprava zdarma.

Jarmila Kozárová

Dobrý den,delate uklid i 40 km za Prahou? Jaka by byla cena dopravy? Jarmila

Jana Homolová

Dobrý den Jarmilo, ano je možný i úklid za Prahou. V rámci této akce je doprava zdarma.

Jana

Dobry den,


rada bych se zeptala jestli delate uklid jenom v Praze nebo by to bylo mozne i Mlade Boleslavy? V pripade ze ano kolik by stala doprava . 


Dekuji


Jana
Jana Homolová

Dobrý den Jano, v rámci této akce je doprava pro Vás zdarma.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru