Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Unikátní terapie rázovou vlnou ulevující od bolesti

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Pavel

Dobrý den, trpím tenisovým loktem, ale snažím se hrát badminton. Pokud podstoupím rázovou vlnu (např. 5 terapií během týdne), budu si muset se hrou dát pauzu (popř. jak dlouhou), chci-li maximální účinek? Děkuji za odpověď.

Fyzio and beauty

Dobrý den, během všech aplikací rázové vlny je vhodné dodržvovat klidový režim. Čím méně sportu, tím více prostoru pro úspěšnou léčbu.

Kateřina Jiralová

Dobrý den, můžu využít rázovou vlnu k léčení bolestí zad? Mám opakující se problém s vyhřezlou ploténkou, bolesti letité, vždy se to do určité míry zlepší fyzioterapií.

Fyzio and beauty

Dobrý den, raději bychom Vás nejdříve viděli a použití rázové vlny případně doporučili či nikoliv.

Eva

Dobrý den, můj dlouhodobý problém je hodně bolestivá patní ostruha, už nemůžu ani chodit normálně se schodů. Ultrazvuková RHB dočasně trochu pomohla snížit bolest. Mám Leidenskou mutaci, je rázová vlna možná?
Děkuji

Fyzio and beauty

Dobrý den, poruchy srážlivosti krve jsou obecně kontraindikací k terapii rázovou vlnou. Zkuste to prokonzultovat se svým internistou.

Helena

Dobrý den,
kolik voucherů je potřeba zakouipit k odstranění patní ostruhy?
Děkuji za odpověď

Fyzio and beauty

Dobrý den, patní ostruha je nejvhodnější diagnoza pro použití rázové vlny. Doporučuji 6 voucherů.

Hanka

Dobrý den, je vhodné na zřejmě natažené oba zadní stehenní svaly? Přetrvává cca 2 měsíce – mírná bolest při cvičení a nebylo to způsobeno žádným úrazem či prudkým pohybem. Kolik v tomto případě doporučujete aplikací? Lze jeden voucher použít na ošetření obou nohou? Děkuji

Fyzio and beauty

Dobrý den, terapii rázovou vlnou doporučuji, 5 voucherů na každou dolní končetinu.

Eva Kášová

Dobrý den, je možné rázovou vlnu použít i na halux valgus na jedné noze? Kolik voucherů si pak mám koupit?Děkuji.

Fyzio and beauty

Dobrý den, ošetřovali jsme rázovou vlnou i tuto diagnozu. Dosáhli jsme úspěchu v oblasti tlumení bolesti, nedochází však ke zlepšení deformity samotné. Počet voucherů se pohybuje také okolo pěti.

Věra Bauerová

Dobrý den,mám v tom trošku zmatek,kolik voucherů je třeba objednat? Mám začínající bolesti v levém lokti na vnější straně.Když nesu tašku,pak nemohu zvednout ruku v lokti nebo mě bolí.Ráda bych s tím něco dělala než to bude horší.Dalším problémem je bolest v kolenu.Byla jsme na operaci menisku a nyní po 4 měsících mívám někdy stavy,že bolest je stejná jako před operací a navíc mám otok kolem celého kolene,prý to ale voda není,do schodů se na té noze neuzvednu a dělá mi problém normálně chodit,navíc prý na druhé straně operovaného kolene mám artrózu 2.stupně.Je mi 50 let a chci křepčit na světě ještě dlouhý čas.zatím se jen trápím a pajdám.Je rázová vlna pro mě vhodnou a kolik voucherů a sezení by bylo potřeba.Moc děkuji za odpověď a přeji Vám příjemný den.

Fyzio and beauty

Dobrý den, na každou ošetřovanou partii potřebujete asi 5 voucherů. Rázová vlna umí poměrně dobře tlumit bolest, na oba problémy bych ji doporučil. Voucherů tedy budete potřebovat zhruba 10.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru