Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vyvolání 100 fotografií ve formátu 10×15 cm

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Iva Václavíková

Dobrý den, kde v Praze je možný osobní odběr? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Václavíková. Osobní odběr je v Galerii Harfa :-)

Alena

Dobrý den, při osobním odběru mám předložit voucher, objednávku z emailu nebo si stačí vyzvednout fotografie na jméno? Voucher jsem si nevytiskla předem a už je na něm : " Voucher již byl uplatněn". Děkuji za odpověd'.

Lenka Mazáčová

Dobrý den, prosím pokud je to možné vemte sebou poukaz. I když je tam že byl uplatněn – to znamená, že v laboratoři ho uplatnili při expedici zakázky.

Petra

Dobrý den, chtěla bych si fotky vyzvednout v pátek 5.10. v Bystřici. Do kdy nejpozděj mám fotky nahrát?

Lenka Mazáčová

Dobrý večer, objednávku prosím odešlete napozději 1.10.2012. Děkuji.

Jiří

Dobrý den. Mám dotaz. Některé fotky mám v rozměru 1616*1080/754 kB, jiné fotky 3968*2232/ 3.2 MB. Je to jedno, nebo jakou velikost byste doporučovali? Dě­kuji

Lenka Mazáčová

Dobrý den, 754 kB je úplně dostatečná velikost pro formát 10×15. Pokud máte na mysli, že je potrebné všechny fotky nahrát ve stejném rozlišení tak to není podmínkou. Pozor však – doba nahrávání fotek na server závisí od rychlosti Vašeho připojení na internet a od objemu nahrávaných dat.

jirka

Je po zaslani fota 18.10 mozno vyzvednuti na prodejne v Praze 26.10 v patek nebo v sobotu 27.10., nevadi takto podejsi datum na vyzvednuti. Dekuji Jirka

Lenka Mazáčová

Dobrý den, pozdější vyzvednutí není problém. Fotografie jsou na pobočce měsíc, po domluvě i déle.

Š.

Dobrý den,
pokud budu nahrávat fotografie on-line, existuje zde nějaké omezení na velikost fotografií? Např. max 10 MB?

Lenka Mazáčová

Dobrý den, omezení na velikost fotografií není, závisí od rychlosti Vašeho připojení k internetu jak dlouho se budou objemnější data nahrávat. Kdyby cokoliv prosím pište nebo volejte.

Radek

Dobrý den, pokud si koupím akční voucher, je možné Vám nějakým způsobem zaslat fotografie dodatečně i po ukončení akce na Slevomatu, jelikož do té doby bych nestihl zaslat fotografie?

Lenka Mazáčová

Dobrý den, obávám se, že toto možné není.

Monika

Pardon,chtěla jsem napsat,že dohromady je těch fotek 300 a né 30.

Monika

Dobrý den,
mám koupné 3 vouchery a ve třech složkách rozdělené fotky.Problém je v tom,že nechci aby se pomíchaly a v jedné složce mám třeba 112 fotek a ve druhé 56 atd. Dohromady jich je 30,lze na jeden voucher využít tedy více fotek a na druhý méně s tím,aby se mi fotky nesmíchaly?Děkuji

Monika

Dobrý den,
mám koupné 3 vouchery a ve třech složkách rozdělené fotky.Problém je v tom,že nechci aby se pomíchaly a v jedné složce mám třeba 112 fotek a ve druhé 56 atd. Dohromady jich je 30,lze na jeden voucher využít tedy více fotek a na druhý méně s tím,aby se mi fotky nesmíchaly?Děkuji

Lenka Mazáčová

Dobrý den, nahrajte prosím fotografie do tří objednávek. Do zprávy spolu s číslem kuponu prosím uveďte že je fotek dohromady 300 ale posíláte ve třech objednávkách aby se nesmíchaly. Ja kolegyně na labu budu informovat že taková objednávka přijde.

Helena

Máte zkušenost se zasláním zakázky přes internet z počítače na platformě Mac?

Lenka Mazáčová

Dobrý den, ano náš systém pracuje i v Macu, Linuxu i Androidu.

Romana

Dobrý den, někde píšete, že album je na 10×13, jinde 10× 15. Co tedy paltí? Druhý dotaz – nevím za jak dlouho se na provozovnu k vyzvednutí v Praze dostanu. Jak dlouho jsou tam fotky uloženy? díky

Lenka Mazáčová

Dobrý den, moc se omlouvám, chybu jsem upravila, jde skutečně o formát 10×15. V každé provozovně jsou fotky pro Vás měsíc. Po telefonické nebo mailové domluvě Vám můžeme fotky podržet i delší dobu jak budete potřebovat.

Zuzana

Dobrý den,


nefunguje mi nahrávání fotografií. Objeví se mi hlášení: cannot upload zero byte files. V jakém formátu mají být prosím fotografie nahrávány? 


Děkuji
Lenka Mazáčová

Dobrý den, fotografie nahrávejte v klasickém .jpg formátu. V případě komplikácí nás prosím kontaktujte mailem s Vašim tel. číslem.

Lukáš Novotný

Dobrý den chci se zeptat jaké kvality jsou fotky jestli standart nebo prémium. A když k vám fotky zašlu zítra po 16:00 zda je možný osobní odběr v uterý 25.9. Děkuji

Lenka Mazáčová

Dobrý den, jde o standard fotografie. Prosím, na které provozovně by jste si fotky vyzvedli: Vsetín budete mít již v sobotu, Bystřice ve středu 26.9., Ostravu a Karvinú ve čtvrtek 27.9. a Prahu ve středu ráno.

Andrea

Dobrý den, chci se zeptat jestli teda koupim více vouchru tak dostaneme ke každému album na fotky? Děkuji

Lenka Mazáčová

Dobrý den, ke každému kuponu je sešit na 36 fotek 10×13. Když si zakoupíte napr. 8 poukazů tak Vám přiložíme 8 sešitků.

Lenka Mazáčová

POZOR sešitek je na fotky rozměru 10×15, ne na 10×13 – to jsem napsala špatně. Omlouvám se.

Monika

Dobrý den,
je možné v ojedinělých případech zhotovit místo formátu 10×15 formát 9×13?
 Děkuji

Lenka Mazáčová

Dobrý den, ano, o formát 9×13 si zákazníci píšou. Prosím, zvojte při nahrávaní foto daný formát 9×13 a ještě ho prosím uveďte do poznámky spolu s číslom voucheru. Děkuji.

Jana

Dobrý den,
nebydlím v Praze, je možné, aby fotky v Galerii Harfa vyzvedla moje kamarádka?
 Děkuji

Lenka Mazáčová

Dobrý den, určitě, stačí aby donesla Váš voucher a prodavačka jí fotografie dá.

Jiřka

Dobrý den,
pokud zakoupím dva vouchery a nebudu vyzvedávat osobně, musím platit poštovné také 2× nebo jen jednou? Jak objednat? Můžu uvést 1× osobní odběr a 1× dodání včetně poštovného? Děkuji.

Lenka Mazáčová

Dobrý den, v případě, že si přejete více poukazů za jedno poštovné, zakupte prosím 1 poukaz s poštovným a ostatní poukazy již bez poštovného.

Pavla

Dobrý den, zakoupila jsem voucher s osobním odběrem, fotky si chci vyzvednout v Ostravě. Bohužel to mám ke všem odběrním místům daleko, ale do Ostravy jedu 2. října. Chci se tedy zeptat, kdy musím objednat fotky, abych si je mohla 2. října vyzvednout resp. jak se dozvím, že fotky jsou zhotoveny a jak dlouho na mě mohou na ostravské pobočce čekat? Děkuji.

Lenka Mazáčová

Dobrý den, pro vyzvednutí 2.10.2012 v Ostravě prosím nahrajte fotky na náš server nejpozději 26.9.2012 do 14:00. O tom, že máte fotografie na pobočce k vyzvednutí Vám kolegyně odešlou mail, fotky budete mít od 27.9.2012 na pobočce v Ostravě. Fotografie na pobočce jsou k vyzvednutí 30 pracovních dnů.

Jana

Dobrý den, lze si osobně vyzvednout fotky ve Slaném?
 Děkuji

Lenka Mazáčová

Dobrý den, osobné vyzvednutí ve Slaném žiaľ nie je možné, osobné vyzvednutí je možné jedině na našich pobočkách v Praze, Ostravě, Bystřici pod Hostýnem, Vsetíně, Karviné.

Adéla

Dobrý den,
jak dlouho asi bude trvat vyhotovení jedné objednávky?
 Děkuji

Lenka Mazáčová

Dobrý den, zakázky sú do 7 pracovných dní u zákazníka.

Jiří

Pokud bych chtěl z nějaké fotky udělat více kusů, jak budu muset postupovat?
 Děkuji

Lenka Mazáčová

Dobrý den, nahráte fotografie a prejdete na ďalší krok. Tu si pod konkrétnou fotkou vyberiete počet ks z daného záberu. V prípade, že by ste chceli všetky fotky napr. po 2 ks tak toto sa dá jednoducho vybrať v hlavnom menu pre všetky nahrané zábery.

Alena

Dobrý den.
U osobního odběru se neplatí žádný manipulační poplatek za zpracování zakázky:
Děkuji.

Lenka Mazáčová

Dobrý den, ano je to tak, u osobního odběru se již žádný poplatek neplatí.

Daniela

Dobry den, album na 36fotiek, ktory spominate ako sucast nabidky, je na velkost 10*15? je mozne sa pozriet ako vyzera? Dakujem

Zuzana

Dobrý den.
Lze přinést fotky k vyvolání do provozovny na mediu?
 Díky

Lenka Mazáčová

Dobrý den, poukazy platí výhradně pro internetové objednávky.

Renata

Dobrý den, v Brně nelze fotky vyzvednout osobně? Proč?

Lenka Mazáčová

Dobrý den, v Brně nemá Lagoon Foto provozovnu. Proto osobní odběr v Brně není možný.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru