Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

399 Kč za 85 minut účinné zeštíhlující dvojkombinace masáže STARVAC a lymfodrenáže v hodnotě 950 Kč. Přivítejte léto v plné kráse!

4,6 / 5 Studio Triniti Praha - Žižkov  (mapa) 208 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Markéta

Dobrý den, mohu na masáž zadních stehen, když mám operované koleno (ACL) s implantátem z mrtvého, kovový šroub a 2 sponky? můžete případně poskytnout zdroj, kde si o přístroji mohu přečíst více? Děkuji, Markéta

Studio Triniti

Dobrý den Markéto,Není to kontraindikací,ale i přesto,doporučím konzultaci u ošetřujícího lékaře. Můžete si info přečíst na našich stránkách,nebo vyhledat STARVAC a BTL lymfodrenážní kalhoty. Lymfodrenáž bych Vám doporučila,používa se i v lékařských domech,v případech úrazů a rekonvalescence.

Michaela

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak moc dopředu je nutné se objednat? Objednávala jsem se ještě do jiného salonu a tam měli volno až začátkem srpna, ale já bych chtěla začít s kůrou co nejdříve. Díky za odpověď

Studio Triniti

Většinou stačí 14 dní předem.Záleží také pokud je to v dopoledních hodinách nebo večerních (ty bývají plné jako první)

Studio Triniti

Dobrý den,změny na pokožce jsou viditelné už po první procedůře,ale aby byly změny trvalé,je nutné absolvovat více procedůr,doporučuje se 10 návštěv.Pro úbytek na cm je nutné chodit pravidelně 5 a více návštěv.

Jahudka

Mám stejný dotaz,100% jedna kura nestačí,kolik kur je potřeba aby byl vidět výsledek?Děkuji za odpověd

Vanda

Dobrý den, jsou vysledky viditelne ihned?
nejake ubytky cm, vyhlazeni kuze apod. nebo je nutne absolvovat opet jako u vsech ruznych procedur alespon 10navstev? Diky za info.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru