Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

299 Kč za 3 přívlastková vína z Vinařství Přítluky. Slibný degustační set bílého, růžového a červeného vína z vzácných odrůd pěstovaných na Moravě po staletí se slevou 53 %.

Vinotéka U Nikolajky (2 pobočky) Praha - Smíchov  (mapa) 1 267 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Kačka

Dobrý večer, chtěla bych se zepat, zda má Vinotéka v Brně otevřeno i v sobotu, nebo jen PO-PÁ…Vína bych chtěla jako dárek, ale do Brna máme cestu až v sobotu :( Děkuji mockrát za odpověď a přeji pohodový zbytek večera…

Nikola

Dobrý den,
mám také zájem vyzvednout vína v Brně. Je nutný co nejrychlejší odběr nebo je možné se domluvit na vyzvednutí např. na 14. 7.?

Vinařství Přítluky

Dobrý den Nikolo,
u Vinotéky v Brně by bylo ideální vyzvednutí vína do konce června tohoto roku :-)
Hezký den přeje Vinařství Přítluky

Lucie

Dobrý den, chtěla bych si vína vyzvednout v Brně. Jak dlouho dopředu musím napsat na uvedený e-mail? Aby se nestalo, že ve vinotéce vína už nebudou… Děkuji.

Vinařství Přítluky

Dobrý den,
rezervaci v Brně prosím proveďte alespoň 48 hodin předem.
Hezký den přeje Vinařství Přítluky

Michaela

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda není možný odběr v Plzni?
Děkuji a hezký den

Slevomat

Dobrý den,
Objednaná vína si lze vyzvednout po předchozí objednávce ve dvou vinotékách v Praze a nebo přímo ve Vinařství Přítluky. Děkujeme za pochopení. Krásný zbytek neděle :).

Petr K.

Dobrý den,
jelikož nekonzumujeme vůbec červené, bylo by možné nabídnout namísto toho bílé, případně při nejhorším rosé?

Děkuji,

Vinařství Přítluky

Dobrý den Petře,
bohužel sada vín pro slevomat.cz je pevně daná, a proto nemůžeme složení měnit. Pokud máte rád bílá vína doporučujeme Vám navštívit jednu z našich vinoték a využít možnosti nákupu našich vín za velmi příznivé ceny.

Hezký den přeje Vinařství Přítluky

Pavel Hoch

S vašimi víny jsem se setkal na veletrhu vín v Holešovicích a jsem rád že jste sem dali akci. Vaše vína pro mě byli velmi příjemná a tak rád kupuji. Pavel

Vinařství Přítluky

Děkujeme Pavle.
Hezký večer Vám přeje Vinařství Přítluky

Aleš

Z některé z předchozích odpovědí, by se dalo usozovat, že se jedná o vydařená vína s vyšší cukernatostí (což né zcela odpovídá jejich označení). Můžete být tedy prosím konkrétní a uvést cukernatost nabízených vín ? Kupuji totiž takřka výhradně vína s alespoň 30g zbytkového cukru na litr a pokud možno výrazných ročníků. Pokud přesný údaj neznáte (což bych u vinohradníka nepředpokládal), tak je prosím alespoň označte dle základního členění (suché <4g, polosuché 4–12g, polosladké 12–45g, sladké >45g)
Vzhledem k zatřídění uvedených vín do kategorií kabinet (>19° přírodní cukernatosti použitých hroznů), pozdní sběr (>21°) a výběr z hroznů (>24°) se ale trochu obávám o pro mne přijatelný výsledek (vím samozřejmě, že je to jiný údaj než obsh cukru ve výsledném vínu a že záleží na zpracování atd., ale přesto jsou to spíše méně až středně vyzrálé hrozny). Případně tedy prosím o nabídku vín dle mého gusta.

Velmi děkuji.

Vinařství Přítluky

Dobrý den,
děkujeme za podnětný příspěvek.
Zde pro Vás uvádíme základní analytické hodnoty:
Sauvignon 2010, pozdní sběr – 10,9g/l zbytkového cukru (polosuché), 8,2g/l kyselin, 11,4obj. alkoholu


Svatovavřinecké 2010 rosé, kabinetní – 4,9g/l zbytkového cukru (suché), 8,4g/l kyselin, 10,5obj. alkoholu

Rulandské modré 2008, výběr z hroznů – 0,6g/l zbytkového cukru( suché), 5,3g/l kyselin, 12obj. alkoholu.

Z naší nabídky polosladkých vín bychom Vám rádi doporučili například Aurelius 2010, pozdní sběr s těmito parametry: 22g/l zbytkového cukru, 9g/l kyselin, 11obj. alkoholu.

Hezký podvečer přeje Vinařství Přítluky

jaromir

Dobrý den,chtěl jsem se zeptat, chtěl bych využit službu PPL a nevím zda se služba platí vám na účet při platbě s vínem dohromady nebo na při převzetí PPL?

Vinařství Přítluky

Dobrý den,
na základě Vámi zakoupeného voucheru na set tří vín provedete objednávku na objednavky@vinarstvipritluky.cz. Víno Vám bude odesláno a vy při převzetí zásilky zaplatíte firmě PPL pouze dopravu.
Hezký podvečer přeje Vinařství Přítluky

Vinařství Přítluky

Dobrý den,
v minulém týdnu proběhly degustační akce v Praze a Přítlukách, kterých se naše vinařství zůčastnilo.
O dalších plánovaných akcích nejen v Brně a okolí Vás budeme informovat na stránkách www.vinarstvipritluky.cz v sekci Kalendář akcí.
Děkujeme za zájem a přejeme hezký den.

Jana

Dobrý den, vyzvednutí v Brně udělalo z téhle akce zajimavější nabídku (pro všechny z Brna a okolí). Prosím o bližší info, kde by se dala vína vyzvednout v Brně a jestli s tím jsou spojena ještě nějaká omezení či doplatky..děkuji

Vinařství Přítluky

Dobrý den,
pro zájemce z Brna a okolí nabízíme od Úterý 7.6.2011 vyzvednutí na adrese Vinotéka Bayerova, Bayerova 2 – Brno, otevírací doba od 10–19hod.
Pro bližší informace mailujte na obchod@vinarstvipritluky.cz a nebo volejte na tel.: 731 413 464.
Hezký den přeje Vinařství Přítluky

Vinařství Přítluky

Dobrý den,
vína Vám můžeme připravit k vyzvednutí ve vinotéce v centru Brna. Případě zájmu nás kontaktujte na obchod@vinarstvipritluky.cz a nebo volejte na tel.: 605 366 215 a domluvíme společně podrobnosti.
Hezký podvečer přeje Vinařství Přítluky

Rosstja

Dobrý den. Docela mě potěšilo, že se dá domluvit i na vyzvednutí v Brně. Přece jenom tu máme k vínům blíže a Vaše vinařství ještě neznám. Zvykl jsem si, že vína než koupím někde ochutnám. Tudíž bych se chtěl zeptat, jestli Vaše vinařství někde propagujete, nebo se účastníte nějakých degustačních akcí?

Tomas

Take Vas musim pochvalit, za prikladny pristup k zakaznikovi.Diky tomu, ze nabizite odber vina i v Brne, jsem si take jeden poukaz zakoupil.
A hrozne se mi libi Vase ochota a schopnost vyjit nam vstric.
Mnohokrat jsem se setkal s tim, ze cely dojem z daneho voucheru proste „zabije“ obsluha svym pristupem.Vy nabizite pravy opak.
Jeste jednou dekuji

Jarka

dobrý den, když jsou to vína z Moravy nebylo by možné si je vyzvednout i někde v Brně? překvapuje mě, že to jde v Praze a v brně ne :(

Ivana

Dobrý den,
za jak dlouhou dobu po objednámí bych mohla mít víno doma při použití služby PPL?

Vinařství Přítluky

Dobrý den Ivano,
vína začneme expedovat od pondělí 6.6.2011. Obvyklá doba doručení je do dvou pracovních dnů.
Hezký den přeje Vinařství Přítluky

Sammy

Dobrý den,
proč proboha uvádíte, že Sauvignon, Vavřinec a Rulandské modré jsou „vzácné odrůdy pěstované na Moravě“? Vždyť jsou to nejběžnější jihomoravské odrůdy! Vzácná je Pálava, Aurelius, Blauberger atd. Chápu, že víno chcete vychválit, ale tohle je opravdu hloupé.

Vinařství Přítluky

Dobrý den Sammy,
pro nás vinaře je každá odrůda, která nám dozraje do vyšší cukernatosti vzácná a máme z ní radost. Děkujeme Vám za připomínku.
Hezký den přeje Vinařství Přítluky

Sammy

Tu radost vám upřímně přeji. Cukernatost přes 24 u moravského červeného je parádní. Proto se divím, že místo vzácné cukernatosti propagujete „vzácnou odrůdu“.

*IWO*

…krom toho ZE vzácných, nikoliv Z vzácných. Střídání souhlásek a samohlásek.

Vinařství Přítluky

Dobrý den Honzo,
napište mi prosím na e-mail objednavky@vinarstvipritluky.cz nebo zavolejte na tel: 731 413 464 p­okusíme se tuto svízelnou situaci vyřešit k Vaší spokojenosti :-)
Hezký den přeje Vinařství Přítluky

Jan

Dobrý den,
byl by nejaky problém vyuzit voucher uz dnes? Jedná se o narozeninovy dárek na víkend. Dekuji za odpoved

Vinařství Přítluky

Dobrý den Martine,
při doručení službou PPL nám prosím pošlete kód voucheru na e-mail objednavky@vinarstvipritluky.cz spolu s vaší adresou a telefoním kontaktem.
Hezký den přeje Vinařství Přítluky

Martin

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda mám v emailu (když si chci nechat vína poslat službou PPL) uvést kód voucheru, nebo mám voucher předat při převzetí zásilky společne s poplatkem za PPL?
 Děkuji

Vinařství Přítluky

Dobrý den Lenko,
cena dopravy je stejná po celé ČR, záleží jen na počtu objednaných lahví 3–6ks 140 Kč, 9–12ks 210 Kč, 15–18 ks 280 Kč. Úhrada za služby spedice PPL se platí až při převzetí zásilky.
Hezký den přeje Vinařství Přítluky

Lenka

Dobry den, kolik bude zhruba PPL doprava do Ostravy ?

Vinařství Přítluky

Dobrý den Pavle,
vína je možné si odnést ve firemní odnosné igelitové tašce na tři láhve, či v papírovém kartonu.

Hezký den přeje Vinařství Přítluky

Pavel

Dobrý den, chci se zeptat, jestli je tento set tří vín v nějakém obale či krabici nebo jestli je každé víno zvlášť. Děkuji

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru