Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

7 Kč za vynikající ovocnou zmrzlinu dle aktuální nabídky ve věhlasné kavárně Segafredo Zatti. Oslavte Den dětí se slevou 63 %.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jenda

Zdravím, berte mě jako Pepika z Prahy. Chápu to dobře, že když se u vás zastavím s čísílkem (kód voucheru z mailu) na papírku, tak mi na něj dáte zmrzku?

Ondra

Zmrzlina téměř zadarmo. Už vidím tu frontu. Budete mít nějak vyřešené, že se tam nahrnou stovky lidí denně?

kuk

Tak zmrzlina je vydaná raz dva.

Vykuk

O no zmrzlina je sice vydaná razdva…ale zatím už se té zmirliny prodalo skoro 5000 voucheru. a Vaňkovka je celkem frekventovaná,navíc kavárna je přímo uprostřed.
TO budou fronty jak na pribináčky..

Lucy

Dobrý den, jedná se o ovocnou zmrzlinu nebo ovocnou dřeň? Dnes jsem se schválně byla ve Vaňkovce podívat a bylo tam napsáno ovocná dřeň. Což podle mě není tak úplně zmrzlina, jak ji všichni známe. Čeho se tedy prosím nabídka týká?

vvv

Též mě to zajímá.

hej

Dobrý den…
Obdržím nějakou slevu, pokud si přinesu vlastní kornoutek?

Michal

Hláška dne! Nevím kdo jste, ale pobavil jste mě, děkuji Vám :-D

Marcela

To bude reakce na akci restaurace Coloseum, kde se někdo ptal, zda si může sebou k jídlu donést vlastní vodu v petce. :-)))

Ondy

Este ked sa dalsich 20 ludi opyta, ake maju prichute, tak to odpoved na tuto otazku urcite urychli :-)

Luboš

Jaké máte prosím příchutě? :)

Petra

Chtěla bych se zeptat jak to tedy funguje.Normálně vouchry zaplatím přes banku a teď je stejně nebo zaplatím až tam na místě těch 7 korun?Trošku jsem zmatená s těmi smskama..Děkuji moc :-)

Jana

normalne pres banku. Potom je na slevomatu funkce-poslat voucher jako sms, nechate si to poslat a nic uz neplatite;)

Franta

Vše se platí zde přes Slevomat přes tlačítko „Koupit“… Dostanete voucher, který ukážete obsluze při objednávce a nic již platit nebudete :)

Jirka

Dobrý den,
rád bych se Vás zeptal zda je možné napsat číslo voucheru pouze do poznámky v mobilu a pži placení číslo voucheru nadiktovat, nebo se musí voucher vytisknout.
Vím, že jste někdo už na nšco podobného ptal, ale nejsem si jistý.
Děkuji za Vaši odpověď

Štěpán

Dobeý den, kolik mililitrů má vámi nabízená zmrzlina?

mira

Kvůli ušetřeným 10 korunám si mám složitě kupovat nějaký voucher? Na to fakt někdo musí být slevový úchyl. A že jich tady je. :-)

Jakub

zlozite? :D ako pre koho ja som spravil „4kliky“ a napisal cislo a mam to v sms

Pavča

Když se nad tím zamyslíte, za nákup každého voucheru získáte automaticky 5 kreditů. Tudíž 1 zmrzlina Vás tak vyjde na 2 kč, navíc pošlete-li fotku do Fotomatu, máte dokonce vyděláno ;-)

Mato

Pavča: presne tak, toto sa nedalo nevyuzit. A este ak si zakaznik Vodafone, tak ta to stoji nie 2 Kc, ale 1,5 Kc a ak tocis kolesom stastia, tak tych 15 Kc za 10 zmrzlin si zaplatis z vyhranych kreditov. Lepsia ponuka tu asi nebola :)

Martin

Moc pekna akce, verim, ze vam prilaka spoustu zakazniku. I ja jsem ji vyuzil a koupil hned 10 voucheru, tak uz se tesime. Jeste by nas potesilo, kdybste nam sdelili, ze kterych prichuti si budeme moct vybrat. Chapu, ze se muze stat, ze nektera jiz nebude pri navalu, ktery vam tato akce zajiste udela. Ale nejsme z Brna, tak alespon na co se muzeme tesit? :)

provozovatel

Příchutí máme více, např. jahodovou, citronovou, broskvovou atd. V průběhu akce budeme zjišťovat, která z příchutí zákazníkům chutná nejvíce a tu budeme preferovat.

Jane

Dobrý den, do kdy voucher platí?

AV

Platnost voucheru:
od 6. 6. 2011 do 31. 7. 2011
Je to na titulní stránce pod mapou vpravo.

Kristina

Dobrý Deň,
chcela by som sa opýtať že či pri platbe postačí ukázať sms s kódom voucheru alebo či je nutné voucher tisknout. Ďakujem

Slevomat

Dobrý den Kristino, partner je informovaný o tom, že stačí pouze SMS od nás a směrodatné je číslo voucheru :) Takže huráá na zmrzku!

Lenka

Dobrý den,

ráda bych se zeptala, jestli když si objednám 10 ks, tak obdržím i 10 kodů ⇒ jestli mohu zmrzliny odčerpávat vícekrát nebo je musím sníst všechny při jedné návštěvě. Děkuji za odpověď :)

Luboš

Já jsem si koupil 10 zmrzlin a přišlo mi 10 kodů takže je to cajk :)

mira

Všech deset zmrzlin musíte sníst najednou. Napadlo vás snad něco jiného? :P

Luboš

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaké máte příchutě? :)

provozovatel

Příchutě máme různé, momentálně je v nabídce jahodová.

Lucka

Z nabidky mi neni jasne, zda se jedna o cenu za jeden kopecek, zda je mozne dat si vice ‚slevnenych‘ kopecku naraz a zda je mozne si zmrzlinu odnest v kornoutku s sebou, nebo zda je mozne si ji dat pouze v kavarne…?

Krom toho by mě zajímalo, jestli stačí kupon v mobilu, aby za těch 7 kaček nemusel tisknout a spotřebovávat tolik papírů.

Slevomat

Dobrý den Lucko, zmrzlina je točená a je přibližně stejně velká jako na obrázku :)

petr

takže to bude 2D zmrzlina?

mato

Perfektna ponuka! Skoda, ze len 10 kuponov na osobu :-(

Anieka

Jestli chceš, tak já nejsem z Brna, můžu ti je prodat – dyžtak písni na Anieka@email.cz

Bezva, ve Vaňkovce makám, tak si jich pár koupím. Jen ta barva se mi zdá taková nepřirozená. Čím to barvíte? Jó, kde jsou ty časy, kdy porce zmrzliny stála pár haléřů. Dvacka za kornout je jako mazec.

Lucka

Jo, kde ty casy jsou… zmrzlina stala sice par haleru, ale na vyplatu clovek dostal par stovek… :-!

Pár let zpět se prodávalo ještě za pár kaček.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru