Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

99 Kč za DVĚ lahodné kávy a jakékoli DVĚ palačinky v Rendez Vous Cafe. Sladká nebo slaná svačinka v centru Brna se slevou 51 %.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Sandra

jsem sama, lze využít 2× 1+1 ?

Petra

Děkuji za odpověď, už se těším, kromě dobrých palačinek mi chutná i to kafe u vás.

Eva

Již ráno jsem psala na podporu Slevomatu mail, že jsem nedostala kartou zaplacený voucher. Peníze odešly, voucher nepřišel a ani ho nemám v přehledu objednávek.
NIKDO se mi neozval!!!

Slevomat

Dobrý den,
kolega Vám již na emailík odpovídal, zřejmě tedy spadl do spamu, každopádně Vám jej přepošle ještě jednou ze svého slevomatího emailu ,–)

Rendez vous café

Za pár hodin se prodalo 100 voucherů. Kavárne má kapacitu 46 míst uvnitř a 40 na zahradě. Kdyby přišlo jen 30 majitelů voucheru v jednu chvíli, ani ty palačinky by nebyly dobré a nemuseli by se posadit vzhldem k ostatním hostům. Díky za pochopení!!

Šárka

Dobrý den, proč je nutná kvůli palačince a kávě rezervace předem?

Rendez vous café

Výměna za jiný nápoj bohužel není možna z inventurních duvodu. Je možno si doobjednat jakýkoli nápoj z nápojového lístku. Palačinka je standartní velikosti, naplněná a ozdobená. Na porci je jeden kus, který váží cca 80 až 120 gramu. Těšíme se na vaši návštěvu. Rendez vous café.

Jana

Dobrý den, zajímalo by mě jak je palačinka velká? A zda je možná výměna za latte. Jinak moc pěkná nabídka, už teď se moc těším, mňam

Petra

Dobrý den, V Rendez Vous jsem na palačince byla několikrát, neřeknu Vám sice rozměr, ale přišly mi tak nějak „běžné“, dvě palačinky tam docela zasytí. Jinak by mě zajímalo, jestli se tím „dvě palačinky“ myslí dva kusy (protože myslím, že dva kusy dávají jako porci pro JEDNOHO člověka) nebo tím myslí dvě porce. Spíš to vypadá na jednu porci podle toho názvu, ale logické by mi přišly dvě, když i kávy jsou dvě.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru