Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kurzy cizích jazyků i konverzace s rodilým mluvčím

3,9 / 5 FJK Praha - Holešovice  (mapa) 260 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Tezz A Muj Pes

Dobrý den,

mám dotaz zda je na kurzu A2 ještě volné místo a zda si ho můžu rezervovat v případě, že voucher nemám jěště zaplacený, ale platila bych ho dnes, jenom aby mi mezitím místo neuteklo. Předem děkuji za odpověď

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den, v kurzu A2 je ještě několik volných míst. Jedno z nich vám rezervuji. Nevidím však vaše jméno, až se budete mailem přihlašovat, napište prosím, že místo máte rezervované.

Lucie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, pokud jsem udělala test na „mírně pokročilé“ v Aj bez chyby, ale test na pokročilou mi dělá už problémy především minulé časy, takže se chci zeptat, jestli, když se přihlásím do pokročilé úrovně, tak jestli se bude začínat výuka minulými časy nebo se předpokládá, že student minulé časy umí? (mluvím tady především o nepravidelných slovesech). Děkuji za opověď.

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den Lucie, doporučuji se zařadit do mírně pokročilé úrovně. Ve středně pokročilém kurzu předpokládáme znalost minulého času.

Gábina

Dobrý den, je ještě volný kurz AJ středně pokročilý od 04.10.2012 Čt 17.35 – 19.05 ? Díky za odpověď

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den, volné místo v tomto kurzu ještě je. Můžu vám ho rezervovat.

JM

Dobrý den, prosím kde v učebnici se začíná výuka u španělštiny pro středně pokročilé? A o jaký typ učebnice se jedná?

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den, ve výuce španělštiny se používá „Učebnice současné španělštiny“. Středně pokr. studenti jsou cca u 12,13 lekce.

Havriluková Alena

Dobrý den,prosím o informaci zda je ještě volný termí pro fal.začátečníky v pondělí od 16 hod.Děkuji za odpověď.

FJK-Firemní jazykové kurzy

Myslím, že jsme spolu hovořily před chvílí telefonicky. Volné místo v tomto kurzu ještě je.

Tereza

Dobrý den, nejsem si jistá svou úrovní angličtiny, je možnost přijít do jazykové školy a tam to určit? Děkuji

FJK-Firemní jazykové kurzy.

Dobrý den, pro radu ohl. zařazení do správné úrovně nás prosím kontaktujte na mailové adrese informace.fjk@sez­nam s informací mezi kterými pokročilostmi váháte.

vlkova adéla

Dobrý den, na základní škole jsem měla anglický jazyk a na střední německý. Trochu anglicky rozumím ale gramatika a slovní zásoba je hrozná. Měla bych jít k fal. začátečníkům? Je ještě volno v A2 fal. zač. u angličtiny? Předem děkuji a Hezký den

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den paní Vlková, volné místo v kurzu A2 ještě je. V případě, že byste zjistila, že jste pokročilejší, nebyl by problém přestoupit do vyhovujícího kurzu.

Anička

Dobrý den, ráda bych si zakoupila kurz na Španělštinu i Angličtinu, bohužel však zatím netuším, jaký budu mít rozvrh ve škole. Je možné, že budou kurzy za týden přibližně 24.9 ještě volné?
Dále by mě zajímalo, zda je možnost, že by se vypsal kurz španělštiny úroveň mírně pokročilý a výš v jiný den než ve středu. Předem děkuji

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den, jakmile budete znát své časové možnosti, ozvět se na náš mail informace.fjk@seznam.cz. Kurz ŠP pro mír. pokr. se v jiném termínu pravděpodobně otevírat nebude.

Nikita

Dobrý den,je volný pondělní kurz španělštiny pro začátečníky od 19:10?
Kurz ŠP1
začátečníci (1× 2 hod. týdně)

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den, v tomto kurzu máme poslední 3 volná místa. Jedno z nich vám rezervuji.

Ludmila

Dobrý den, prosím o info, zda je volné místo v kurzu RA4 a v případě, že ano, prosím o rezervaci

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den, volná místa v tomto kurzu ještě jsou.

Vojta

Je volný termín konverzace pro pokročilé s native speakerem ve čt v 19:10 (kurz AR3)?

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý večer, ano místo v tomto kurzu ještě je. Mohu vám ho rezervovat.

Lenka

Dobrý den,
je volný pondělní kurz angličtiny pro začátečníky od 17:35?

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den, v kurzu jsou ještě poslední tři volná místa. Jedno z nich vám rezervuji.

FJK-Firemní jazykové kurzy

Chtěla jsem provést rezervaci a zjistila jsem, že termíny kurzů pro začátečníky jsou úterý a ve čtvrtek od 17.35 (ne v pondělí). Zašlete prosím mail na informace.fjk@seznam.cz, jestliže chcete některý z těchto kurzů rezervovat.

Vojta

Dobrý den, kurzy konverzace s rodilym mluvcim jsou cca na jake urovni? Neco ve smyslu alespon C1/CAE nebo jak je vyuka koncipovana?

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den, kurzy konverzace s rod. mluvčím jsou určené pro středně a více pokročilé studenty. Méně pokročilé studenty do kurzu nezařazujeme.

Zuzana

Dobry den,

mam zaujem o kurz Fj – zaciatocnik, ale zial dany den mi nevyhovuje, nebudete otvarat tento kurz aj v stredu?
Dakujem.

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den, zatím nabízíme možnost v Po od 19.10 hod. nebo v úterý od 19.10 hod. V případě, že by se oba tyto kurzy naplnily, otevírali bychom další termín. Můžete se zkusit ozvat na mail informace.fjk@seznam.cz cca za 1 týden.

Martina Javornická

Dobrý den, chci zakoupit synovi kurz pro falešné začátečníky ´termín pondělí je ještě volný? Děkuji za včasnou odpověď

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý večer, v pondělním kurzu A2 je ještě volné místo.

Milada Šípová Klokočníková

Dobrý den, mohu vědět termíny kurzů?Nikde jsem je nenašla. Mám zájem o ruštinu. Vyhovuje mi úterý nebo středa. Děkuji za odpověď.

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den paní Šípová, proklikněte si prosím na nabídce Slevomatu modře podtrženou RUŠTINU a zobrazí se vám naše nabídka kurzů.

IK

Dobrý den,
píšete, že voucher je možno využít i pro kurzy v letním semestru. Platnost voucherů však končí 30.9. a kurzy na letní semestr ještě nejsou vypsány. Jak toto řešit?

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den, zasláním obou čísel voucherů do 30.9. oba vouchery využijete v termínu. Kurzy v dalším semestru budou pokračovat ve stejných časech, můžete proto ve studiu plynule pokračovat se stejným lektorem ve stejnou dobu.

Jaromíra

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jestli by nebylo možné otevřít kurz pro začátečníky příp. falešné začátečníky s českým lektorem v dopoledních hodinách. Děkuji

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den, kurz pro úplné zač. nebo fal. začátečníky bohužel v dopoledních hodinách otevírat nebudeme. Nesešel by se dostatečný počet studentů.

Pavlína

Za sebe všem doporučuji španělštinu, lektorka je fakt super. Kurz jsem absolvovala v minulém semestru a i nyní budu pokračovat:)

FJK-Firemní jazykové kurzy

Zdravím vás Pavlíno, děkujeme moc za pochvalu lektorky španělštiny. Těšíme se na vás. PS. snažíme se mít na výuku všech jazyků dobré lektory.

Marie

Dobrý den, mohu se koupit 2 vouchery a použít jeden teď a jeden pak na pokračování kurzu od ledna?
Je ještě volné místo v kurzu s německy hovořícím lektorem?
Za odpověď děkuji.

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den, ano. Můžete si koupit dva vouchery a druhý využít k výuce v dalším semestru. Volné místo v kurzu s něm. lektorem ještě je.

Elen Schmidt

Jeste se zeptam jaky je rozdil mezi fal.zacatecnikem a mirne pokrocilym. Nejsem uplny zacatecnik, no chybi mi slovni zasoba :] Doma sice mam rod. mluvciho no mluvime spise cesky:] Nevim kam se tedy zaradit.Dekuji

FJK-Firemní jazykové kurzy

U fal. začátečníků se rychle zopakují první 2,3 lekce a bude se pokračovat dále. V kurzu mír. pokr. se nebudou opakovat úplné začátky. Záleží na vás. Jestliže po první hodině zjistíte, že vám pokročilost nevyhovuje, můžete přestoupit do vyhovující úrovně.

Elen Schmidt

Dobry den, jestli jsem spravne pochopila, mam si vybrat jestli chci chodit k ceskemu lektorovi nebo rodily mluvci. Je tedy kurz pro fal.zacatecnika i s rodilym mluvcim?

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den paní Schmidt, správně píšte, že si můžete vybrat kurz s českým lektorem nebo s rod. mluvčím. Kurzy s rod. mluvčím jsou ale určené pro pokročilejší studenty, vyberte si proto prosím některý z kurzů vedených českým lektorem.

Jitka M.

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zhruba na jaké úrovni začínají kurzy Šp – mírně pokročilí. Jaká lekce v učebnici, podle které začínáte? Děkuji. J

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den Jitko, kurzy šp pro mír. pokročilé začínají cca u 4,5 lekce učebnice současné španělštiny.(v pří­padě, že by vám vybraná pokročilost nevyhovovala, není problém přestoupit do odpovídající úrovně).

OP

Chci se ještě zeptat, zda lektorka (je-li z USA) přizpůsobuje svou řeč cizincům. Jde mně o to, zda se do kurzu běžně přihlašují tak dobří „studenti“, kteří prostě rozumí rodilým američanům na poprvé. Myslím si, že mám celkem širokou slovní zásobu, ale rodilým američanům v USA všechno nerozumím hned, musí to říci pomaleji, srozumitelněji nebo jednodušeji… Díky

FJK-Firemní jazykové kurzy

Ještě jednou vás zdravím, výslovnost této lektorky je velmi dobrá a dobře srozumitelná. Jedná se o dámu středního věku, má tudíž i trpělivost se studenty.

IchmochtemeinDeutschverbessern

Dobry den, ja mam hned nekolik dotazu. Jak zjistim ze je pozadovana uroven k dispozici. Chci rici ze nevidim naplnenost kurzu. Aby nedoslo k situaci ze na slevomatu si kurz zakoupim a nez si ho rezervuji jiz k dispozici nebude. Dalsi otazka je na ucebnice. Na kurz nemciny je nutne si dokoupit ucebnici Sprechen Sie Deutsch. A ja se chci zeptat jakou konkretne 1,2,3,4…? Lisi se to dle urovne? Jedna se o to ze jeden dil jiz doma mam. Dekuji za odpoved.

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den, nejdříve k odpovědi ohl. učebnic. Sprechen sie deutsch I. se používá v kurzech u začátečníku a mír. pokročilých, druhý díl učebnice potom v kurzu pro stř. pokr. Po zaslání mailu na informace.fjk@seznam.cz vám vybraný kurz mohu rezervovat do té doby než obdržíte voucher ze Slevomatu. Budete tak mít jistotu, že o místo ve vybraném kurzu nepřijdete.

Jana Trsková

Dobrý den,
mám dotaz ohledně rozpisu kurzů. Časový plán vytvoříte až podle přihlášených studentů? Měla bych zájem o kurz konverzace s českým lektorem pro mírně pokročilé cca od 17:15, je to možné?
Děkuji, Jana.

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den paní Trsková, na nabídku našich kurzů se můžete podívat po prokliknutí modře podtržené angličtiny na nabídce Slevomatu.

OP

Dobrý den, co obnáší konverzace AJ s rodilým mluvčím? Jaká úroveň se předpokládá? Jaká témata se diskutují? děkuji

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den, kurz konverzace s rod. mluvčím je určený pro více pokročilé studenty ( od stř. pokr. výš). Předpokládá se schopnost studenta domluvit se s anglicky ml. lektorem bez znalostí češtiny. Lektorka ze záp.pobřeží U.S.A. si připravuje různá témata z kultury, aktuálního dění, cestování apod. Studenti jsou s jejími hodinami velmi spokojení.

Monika

Děkuji za odpověď, ještě mě napadl jeden dotaz, je možné, že otevřete kurz aj pro začátečníky v pondělí od 17:35 nebo od 19:10?

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den Moniko, je možné, že se čtvrteční termín kurzu naplní a budeme otevírat ještě jeden kurz v jiném termínu. Zatím vám bohužel nemůžu tento termín sdělit. Ale ptala jste se v min. dotazu na úroveň mír.pokr. – tento kurz A5 v pondělním termínu od 17.35 hod. probíhá.

Monika

Dobrý den,

je vhodný kurz aj konverzace s rodilým mluvčím i pro mírně pokročilého?

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den Moniko, kurzy konverzace jsou bohužel určené pro pokročilejší studenty od středně pokročilých po pokr. studenty. Zkuste si vybrat některý z našich kurzů s českým lektorem, i tam probíhá při hodinách konverzace.

marijankaba@seznam.cz

Dobrý den, jsem 65 letá a mám chutˇno, spíš zkusit se naučit trochu anglicky, když jedu na dovolenou, tak abych si nepřipadala, myslíte, že to ješte zvládnu ?

marijankaba@seznam.cz

Dobrý den, jsem 65 letá a mám chutˇno, spíš zkusit se naučit trochu anglicky, když jedu na dovolenou, tak abych si nepřipadala, myslíte, že to ješte zvládnu ?

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den, jestliže na výuku máte jak říkáte chuť, tak proč se do toho nepustit? Do kurzu dochází i moje maminka a říká, že se na hodiny těší, protože si při hodinách užije spoustu zábavy a ještě potká nové lidi.

Dana Teichmannová

Dobrý den,
vyučuje se i jinde v Praze, než jak je uvedeno..Bubenská ul.?

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den Dano, výuka kurzů pro veřejnost probíhá momentálně pouze na Praze 7 – Bubenská 1.

IK

Kurz ŠP2 – jaká je definice falešného začátečníka?

FJK-Firemní jazykové kurzy

Zdravím Vás, u falešných začátečníků předpokládáme velmi malé základy znalostí jazyka. (např. zkušenosti z dovolené, dřívější krátké studium). Výuka nebude probíhat stejně jako u úplných začátečníků, kteří „pojedou“ od naprostého začátku učebnice. Výuka u fal. začátečníků by měla být „svižnější“.

Lucia Horáková

Dobrý den. Je kurz vhodný pro 13letou studentku 6letého gymnázia? Děkuji za odpověď.

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den paní Horáková, není problém Vaši dceru do kurzu zařadit. Do kurzů chodí i mladí studenti.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru