Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Fotoepilace celého těla nebo vybraných partií

Estetické centrum Beauty PRO (2 pobočky) Praha - Nové Město  (mapa) 138 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Renáta

Dobrý den,
pokud bych si zakoupila celkem 4 vouchery na celé tělo a následně by bylo potřeba dokoupit další ošetření (na celé tělo nebo na určitou partii), za jakou cenu by bylo toto ošetření? Děkuji

Beauty PRO Laser & Esthetic studio

Dobrý den,

cena za dokoupení případných dalších ošetření by byla stejná, jako zde v této akci na Slevomatu.

Jana

Dobrý den,
měla bych dotaz na ošetření partie třísla- bikiny. Mám problémy se zarůstáním chloupků v této oblasti jak po holení tak, po vytrhávání. Nyní vytrhávám- pro mě nejllepší způsob depilace prozatím. Mohla bych podstoupit tento zákrok i za přepodkladu, že mám v této oblasti na některých místeh jizvičky nebo boláky?
Děkuji, J

Beauty PRO Laser & Esthetic studio

Dobrý den,

často naši zákazníci volí fotoepilaci právě jako řešení problému zarůstajících chloupků. Ošetření přez jizvičky či boláky není vůbec problém, dokonce je zde poměrně vysoká pravděpodobnost, že po jejich ošetření v rámci fotoepilace se jejich stav dokonce zlepší.

Tom

Dobrý den, mám dotaz ohledně počtu voucherů, protože jsem to z popisu nepochopil :-( Chtěl bych to jako dárek pro přítelkyni a jednalo by se o odstranění chloupků z horního rtu. Kolik voucherů mám tedy zakoupit pro kompletní ošetření? Děkuji, Tom

Beauty PRO Laser & Esthetic studio

Dobrý den,

minimálně je zapotřebí absolvovat sérii 4 ošetření (u oblasti horního rtu po 3 – 4 týdnech), proto pro 4 x ošetření oblasti horního rtu prosím zakupte 4 x voucher po 199 Kč. Na recepci je možno tyto vouchery vyměnit i za dárkový poukaz na 4 x ošetření dané partie. Pokud by přítelkyně potřebovala vícekrát ošetřit danou partii, je možné si pak na místě případná další ošetření zakoupit za stejnou zvýhodněnou cenu jako na slevomatu, tzn. za 199 Kč/1 ošetření.

Michal

Dobrý den, je to možné použít i pro muže na odstranění vousů pod bradou a na krku? Díky.

Beauty PRO Laser & Esthetic studio

Dobrý den,

v nabídce tuto partii nemáme, ale pokud byste měl zájem o odstranění vousů, tak nám prosím na email zašlete fotografii oblasti, kterou budete chtít přesně ošetřovat (abychom viděli její velikost) a pak bychom Vám napsali, kolik voucherů si máte zakoupit. Odhadem by bylo zapotřebí zakoupit na 1 ošetření 2 – 3 vouchery po 199 Kč.

Katka

Dobry den,
na strankach pisete, ze si mam pred zakrokem chloupky oholit, ale to se mi v pripade horniho rtu opravdu nechce…je nejaka jina alternativa?
 Dekuji

Beauty PRO Laser & Esthetic studio

Dobrý den,

pro maximální efektivitu ošetření by měly být chloupky dlouhé cca 1 – 3 mm. V případě obličeje je možno ochlupení zastřihovat manikúrními nůžkami. Chloupky by před 1. ošetřením něměly být vytrhávány min. 3 týdny (liší se dle ošetřované partie). Během terapie chloupky doporučujeme pouze holit nebo stříhat.

AB

Dobrý den,
na ošetření celého těla(jak se uvádí dvě možnosti epilace) je tedy zapotřebí kolik voucherů? Případně jak je uvedena tabulka, vztahuje se to na obě ruce, obě nohy atd, nebo pouze jedna? Děkuji

Beauty PRO Laser & Esthetic studio

Dobrý den,

za 1 voucher na ošetření celého těla za 699 Kč Vám ošetříme 1 x tyto partie: horní ret, mezi obočím, brada + pod bradou, oba nárty, obě kotlety, obě podpaží, předloktí, nadloktí, hrudník, okolí bradavek, prsty na rukou a na nohou, pupík, třísla – bikiny, třísla – brazílie, lýtka. Samozřejmě je možno některé partie vynechat.

Při volbě ošetření jednotlivých partií dle tabulky Vám za 1 voucher za 199 Kč ošetříme 1 x např.: třísla-bikini nebo podpaží (obě) nebo bradu nebo okolí bradavek atd. Pro ošetření 1 x oblasti předloktí (obě) si prosím zakupte počet voucherů uvedený v tabulce = 2 x voucher za 199 Kč. Potřebný počet voucherů je uveden vždy za párovou partii, tzn. podpaží = obě podpaží, lýtka = obě lýtka, stehna = obě stehna atp.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru