Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Parádní let vrtulníkem nad Prahou nebo Karlštejnem

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
G.

Dobrý den,
píšete, že pokud není počet voucherů dělitelný 3, pak nezaručujete klientům, že poletí spolu. To znamená, že pokud koupím 2 vouchery pro pár, hrozí, že poletí odděleně? To mne odrazuje od zakoupení voucherů. Děkuji, G.

Tým HELI CZECH s.r.o

Dobrý den pane Koutský. Děkujeme za Váš dotaz.Cena letenky 1150Kč je pro jednu osobu na cca 10min.letu.Za 2 dospělé a dvě děti byste zaplatili 4×1150Kč=4600­Kč.Odlet i přílet vrtulníku je z Heliportu u Loděnic.U letu nad Prahou vrtulník ve vzduchu na chvíli zastaví, abyste si mohli prohlédnout Vyšehrad, Pražský hrad, Karlův most, Strahov, Letiště Ruzyně a Staré město.Jestliže byste chtěli absolvovat cca 30min. let je potřeba si zakoupit vždy celý vrtulník pro 3 cestující+pi­lota.Tj.9 vou­cheru x cca10.min.let(pro let nad Karlštejnem), nebo 6 voucheru x cca 15min.(pro let nad Prahou).

Milan Koutský

Dobrý den Slevomate.
Tato platba je za celý vrtulník?Kolik bychom zaplatili za 2 dospělé a 2 děti 3+6 let?Je možno koupit se slevou na 1/2 h letu celkem?Jak chápat,že vrtulník zastaví na okamžik na Karlštejně-ve vzduchu nebo s přistáním?Odkud je vzlet a návrat? Děkuji Olin

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru