Napoleon a jeho vojsko si v bitvě u Chlumce užili krušné časy, vy se tu ale pomějete jako v ráji.
Dnešní voucher totiž v chlumecké restauraci Hotelu Bonaparte vyměníte za luxusní staročeskou hostinu, na kterou si můžete pozvat ještě tři spolustolovníky.
Na stříbrném podnosu vám naservírují:
Pečenou kachnu (2,5 kg za syrova) porcovanou na 4 díly
24 houskových a bramborových knedlíků
Červené a bílé zelí
K opulentní baště si na spláchnutí objednejte půllitr točené 12° Lobkowicz, nebo si od znalého personálu nechte doporučit vhodné víno.
Hotel Bonaparte leží v klidné přírodní oblasti podhůří Krušných hor na okraji obce Chlumec, 5 km od Ústí nad Labem a 80 km od Prahy. Přímo vedle hotelu se nachází pomník k bitvě u Chlumce, ve které byla roku 1813 poražena napoleonská vojska.
Hotelová restaurace sází na klasiku – mistr šéfkuchař připravuje evergreeny tradiční české kuchyně jako svíčkovou či vepřo-knedlo-zelo, ochutnáte tu ale také ryby či oblíbené mezinárodní speciality.
Na podzim tu chystají pestrá zvěřinová menu nebo božskou svatomartinskou husu na několikero způsobů, přes týden se tu zase zastavte na výhodné denní menu.
Pro obchodní jednání či semináře je možné si pronajmout Konferenční sál s kapacitou 80 lidí, ve kterém je k dispozici projekční technika, vlastní bar a Wi‑Fi. Pro soukromé oslavy a akce je ideální Myslivecký salonek, do kterého se vejde až 25 osob.