Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

210 Kč za výživové poradenství. Diagnostika přístrojem Tanita, 60minutová konzultace a test překyselení. Získejte vysněnou postavu. Sleva 57%.

Svět Zdraví Plzeň  (mapa) 54 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Míša

Mimochodem titulek slevy je dost zavádějící, neodpovídá tomu, co za své peníze zákazník získá (vysněnou postavu teda určitě ne :-), ale zavádějící (když nepoužiji rovnou pojem klamavá) reklama je na slevových portálech celkem běžná… :-(

Míša

Jestli máte problémy s hubnutím, zajděte nejprve na LÉKAŘSKÉ vyšetření a poté na dietologii, případně k akreditovanému výživovému poradci. A hned od něj jdete za akreditovaným trenérem, který Vám navrhne tréninkový plán. Mohu vřele doporučit! Tohle je jen tahání peněz z lidí, informace získané od nich mají pro člověka, který trošku něco o hubnutí někdy četl, nulovou hodnotu…
Jinak této společnosti přeji hodně štěstí ve fitness byznysu, na kterém může vydělávat opravdu každý :)

Hanka

Dobrý den,
Ve „světě zdraví“ jsem byla asi týden zpět, neměla jsem voucher,jen jsem si je našla sama na netu. Platila jsem 250kč,tak by mě zajímalo, jak můžete uvádět původní cenu 500kč? Z hodinové „přednášky“ jsem odcházela po 20 minutách, diagnostika nepřesná (oblečení máte na sobě), žádné soukromí ( stůl vedle stolu,slyšela jsem vedle sebe o paní úplně všechno) a vesměs jsem se dozvěděla jen to,co se dočtu i na internetu. Takže za sebe absolutně nedoporučuji. Na konci na vás vytáhnout „smlouvu“ a požadovat vypsání a následné zaplacení min. 3800kč až 9400kč. Stokrát lepší a levnější je najít si soukromého dietologa. Hubnutí zdar

Karel Chval

Dobrý den. Jasně. Na internetu běží celorepubliková akce od ústředí Světa Zdraví v Praze. V ceně 250,– Kč není sada měření kyselosti. (ne netu je dokonce napsaná původní cena v Praze a to 600,– Kč). Chyba přístroje při diagnostice díky oblečení je nepatrná. Myslím, že většina zájemců uvítá drobnou chybu při měření řádově do 3%, než se svlékat do spodního prádla. Za špatné soukromí se omlouvám. Na etapy prostor přestavujeme a momentálně řešíme jak nejlépe vytvořit příjemné samostatné místnosti. Dle průzkumu to většině příchozích nevadilo. Poslouchali specialistu a řešili své věci. Pokud jste více poslouchala okolí, s tím bohužel nic nenadělám. Co se informací týče, jistě na internetu najdete hodně informacích o zdraví a hubnutí. Těžko vám však internet vytáhne ty správné informace vhodné pro vás. A mimochodem čtyři zakázané potraviny po 15. hodině pro efektivní hubnutí na netu nenajdete. Ale chápu, že zavděčit se všem nemůže žádný člověk ani žádná firma. Pokud jste proto byla tak moc nespokojená, klidně mě kontaktujte a já vám vrátím vámi zaplacených 250,– Kč. A co se programů týče, jsou to platby dohromady na 3 až 12 měsíců. Na jednu opakovanou schůzku se specialistou je to tedy 390,– Kč.

Hanka

Píšete původní cenu v Praze a služby nabízíte v Plzni… je to obrovský rozdíl,nemyslíte? Na měření jsem dnes byla jinde a to na jednom z nejnovějších přístrojů a rozdíly byly obrovské. A to asi nejen proto,že jsem byla svlečená. Soukromí by mělo být nejdůležitější, pokud se týká o citlivé informace jako je zdravotní stav atd. a nemusela jsem poslouchat co se okolo děje, stačí když někteří lidé mluví více nahlas. Beztak 50% informací,co mi slečna povídala si rozumný člověk domyslí sám. Na internetu sice nenajdu jídelníček „na míru“ ale od vás jsem na konzultaci taky žádný nenašla. A můj soukromí dietolog mi ho sestavil za 350kč + 150kč diagnostika a kontrola 2× měsíčne zdarma. Za vašich 3800kč jsem si koupila roční permanentku do fitness…Zmiňujete 4 potraviny co se nesmí po 15. hodině. Z mé konzultace jsem si odnesla jen 3 a věřte mi, nic nového to pro mě nebylo… rýži nejím, pečivo jen ke snídani, na ovoce jsem alergická…a slečna si nevěděla se mnou rady. Už nevěděla co nového by mi řekla. Peníze si nechte, hlavně že už jsem našla co jsem hledala -dietologa, ne „kamarádku“ co mi řekne pár vět. Děkuji za trpělivost a přeji hodně spokojených klientek

Peta

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat,zda doporučujete i nějaké potravinové doplňky.Já hledám výživového poradce,který mi řekne,co jíst,jak jíst (příklad:třeba jako Petr Havlíček-jiného totiž neznám),proč to jíst a provede diagnostiku.Jedná se u vás o podobný přístup ke klientum aniž by si museli kupovat viz "potravinové doplňky?Pokud si koupím třeba 3 vouchery,mohu je použít na opakovanou konzultaci s Vámi?Předem moc děkuji za odpověď. :-)

Karel Chval

Dobrý večer. Vzhledem k nekvalitním potravinám v obchodech je většinou odborníky doporučováno pravidelně nebo alespoň opakovaně doplňky k jídlu přidávat. Je to i náš přístup. Ale doplňek je od slova doplnit. A tak to chápeme i my. Základ je strava nastavená přímo pro vaše tělo(dle krevní skupiny, metabl. typu, Ajurvédy…) Doplňky vám doporučíme ale záleží na vás, zda je chtít budete. Ano, kupony pro opakovanou konzultaci můžete použít.

Vendy

Jeste maly dotaz. Po diagnostice nam reknete treba jake potraviny zcela vyloucit a ktere naopak jsou velmi vhodne? nepotrebuji jidelnicek napsany ani na tyden ani na delsi dobu…spis me zajima cim muzu potraviny ( krete nejim ) nahradit :-)

Karel Chval

Dobrý večer. Diagnostika je měření těla na přístroji a vysvětluje se co vyšlo. Ale akce je i na úvodní konzultace. Na ní nečekejte, že vám specialista bude schopen vyloučit z vašeho jídelníčku všechny pro vás nevhodné potraviny a najít náhrady. To je práce minimálně na měsíc. Ale základní zásady a nejdůležitější nevhodné a nebo naopak potřebné potraviny se na konzultaci dozvíte.

vendy

teda docela by me tyhle vsechny informace zajimaly, nez voucher koupim..snad se brzy ozvou :-)

Elena

Dobrý den…
chtěla bych se zeptat: přístroj tanita je medicínská váha s tělesnou analýzou?

Karel Chval

Krásný den. Ano. Tanita je profesionální přístroj propojený s počítačem a výsledky se zpracovávají programem vytvořeným dle lékařských požadavků.

Slevomat

Dobrý den,
omlouváme se, partner nyní nemůže odpovídat, ale odpoledne Vám je k dispozici. =)

Děkujeme za pochopení.

Lucka

Dobrý den,
je součástí i výživový plán nebo ten je třeba si koupit zvlášť?
 Děkuji

Karel Chval

Pohodovou sobotu. Výživový plán součástí konzultace není. Snažíme se nedávát nějaké univerzální jídelníčky, které se nakopírují pro kohokoliv ale opravdu sestavujeme jídelníček podle několika výživových směrů. A to je časově náročnější a samozřejmě to má i svojí finanční hodnotu.

janýsek

Dobrý den, měla bych také zájem o sestavení výživového plánu. Mohu se tedy, bez ohledu na tuto slevu, informovat o ceně a časové náročnosti? Děkuji za odpověď

Katka J.

Dobrý den, poradíte si i s celiaky?

Stačí opravdu jedna návštěva-jeden kupon k úspěšnému začátku hubnutí/zdravého živ. stylu?
Nebo je lépe přijít i s časovým odstupem a nechat se „překontrolovat“ a tudíž uplatnit více kuponů?

 Děkuji

Karel Chval

Krásný víkend. Ano, s celiaky pracujeme. Jedna návštěva vám udělá představu, kde děláte největší chyby ve správném stravování a proč pravděpodobně máte problémy s váhou. Během jedné návštěvy není možné ale jídelníček nastavit „na míru“ přesně podle potřeb vašeho těla. To je otázka postupného dolaďování dle ideálních požadavků a vašich chutí a možností. Je to hledání kompromisu.

Katka J.

Děkuji za odpověď. Lze tedy uplatnit více kuponů na každou po sobě jdoucí návštěvu, nebo je kupon platný jen na tu první a pak už je ceník jiný?

Vendy

Dobry den, chapu dobre, ze Testovací sadu na překyselení dostanu domu?Jestli ano, na kolik je pouziti
Druha vec co by me zajimala, proc na strankach neuvadite zadnou cenu za procedury ( nebo jsem spatne hledala ) uz jsem totiz narazila na vasi reklamu ve meste a zajimalo me to,ale webstranky me nejak odradili :-) Dekuji

Karel Chval

Přeji krásnou sobotu. Ano, testovací sadu dostanete domů. Testuje se ranní moč. V sadě je týdenní zásoba speciálních pH proužků. Pro klienty jsou pak už doplňované do sady zdarma. Dokoupit se dají na měsíční používání za 10 kč. Ceny za případné vedení klienta po konzultaci jsou rozdílné. Od 500,– až po roční program za 9600,– Kč. Záleží co je potřeba s vámi řešit a na co se se specialistou domluvíte. Těším se na případné setkání.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru