Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Sexy dámské kalhotky s králíčkem Playboy

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Lukáš

Dobrý den, mám zájem o krajkovaná tanga černo růžová – S, ale už nejsou. Mám voucher varianta 3× a bez těchto by to ztrácelo celkem smysl (hlavně kvůli nim byl tento voucher zakupován – v nabídce tou dobou byly). Mám počkat až se naskladní, nebo se už nenaskladní a tato varianta nebude. Děkuji za odpověď.

playboy-shop.cz

Dobry den Lukasi, jak jsem psala jiz vyse Honzovi – nejoblibenejsi styl u zakazniku cernoruzova tanga jsou nyni vyprodany, ale jiz jsme je objednali u vyrobce. 100% doruceni do Vanoc. Pokud uz mate kupon, udelejte objednavku, abych kupon mohla vcas uplatnit a slevu odecist a do poznamky mi napiste, ze si prejete pridat tento styl az bude skladem. Pokud budete mit ohledne tohoto dalsi otazky, piste mi prosim na info@playboy-shop.cz

Honza

Dobrý den, krajkovaná tanga černo růžová S už nejsou?

playboy-shop.cz

Dobry den Honzo, tento styl kalhotek se nejvice libil a byl temer okamzite rozebran. Mame objednanou dalsi varku, ktera bude behem 14-ti dnu, vse zalezi pouze na rychlosti posty. 100% dodani do Vanoc.

Vlček

dobry den mam problem slevovy kod jsem spatne zadal nedal jsem ho pri obednavce do poznamky ale dal jsem ho do policka vlozit slevovy kod. mam tedy obednavku udelat znovu ?cislo obednavky 111971113

Martina

Dobrý den,
koupila jsem si voutcher na 3ks kalhotek, ale u špagetových i krajkových tang jde pouze bílá barva a u kalhotek s krajkovým pozadím nejde modrá. Toto už konečný stav? Objednávku už jsem zaplatila a opravdu si nechci kupovat všechny bílé.
Předem děkuji za odpověď

playboy-shop.cz

Dobry den Martino, znovu jsme doskladnili nektere styly kalhotek, tak se prosim podivejte, jestli jsou ty styly, ktere chcete. Pocitejte s velikostmi S(36), M(38), L(40). Styly a velikosti se opravdu velmi rychle vyprodavaji. Pokud byste byla zoufala a opravdu Vam nezbyvalo nic jineho nez si koupit vsechny bile kalhotky, napiste mi email na info@playboy-shop.cz s cislem vaseho voucheru a pokusime se spolu vymyslet pro Vas nahradni reseni. Modre kalhotky s krajkovym pozadim jsme v nabidce nemeli, jsou pouze soucasti ilustracniho fota.

Lukas Vlček

k tomu postovnemu kdyz poslu tech 59 na uvedeny ucet mam ktomu dat nejaky vs nebo tak neco?

playboy-shop.cz

Kdyz budete posilat penize za postovne predem na ucet c. 50 50 92/5500 uvedte mi prosim Vase cele jmeno a prip. variabilni symbol nebo cislo objednavky.

Lukas Vlček

kdyz obednam 3 kusi je postovne jen jedno ?

playboy-shop.cz

Dobry den Lukasi, ke 3 kusum kalhotek se samozrejme pocita pouze 1 postovne.

Hana

Dobrý den, zakoupila jsem si voucher na 3ks dámských kalhotek. Mohla bych si vydrat z nabídky na vašem webu i jiný druh za stejnou nebo nižší cenu, než je na Slevomatu ?
Za odpověď děkuji

playboy-shop.cz

Dobry den Hano, nizsi cena plati pouze pro kalhotky vyobrazene ve Slevomatu.

Honza

Dobrý den, včera jsem objednal jedny kalhotky z vaší nabídky jako dárek pro přítelkyni. Podle návodu „Jak uplatnit slevu“ jsem jako zprávu k objednávce připojil kód voucheru. V návodu se píše, že přijde e-mail, kde bude přepočítaná cena – tedy 0 Kč plus předpokládám 59 Kč za poštovné. E-mail skutečně přišel, ale je v něm toto:
OBJEDNANÉ ZBOŽÍ:
PLHC00011 Playboy, Sexy dámské kalhotky s krajkovaným pozadím (S, černá) – 1 Ks ............ 298,– Kč

Celkové množství: 1 Ks
Cena za objednané zboží: 298,– Kč
Cena za distribuci: 59,– Kč
Celková cena k úhradě: 357,– Kč

E-mailové potvrzení objednávky se zkrátka tváří, jako bych žádný voucher nekoupil.
Co mám dělat?
Děkuji předem za odpověď.

playboy-shop.cz

Dobry den Honzo, email, ktery Vam prisel generuje system automaticky. Nebojte se, vse je v nejlepsim poradku. Kazdou objednavku musim vzdy rucne prepocitat a uplatnit slevovy kupon. Potvrzeni o nove cene zasilam obratem. Ve Vasem pripade doplatite opravdu pouze Kc 59,– na ucet jak bylo avizovano.

Petra Jedličkóvá

Dobrý den, kalhotky mi dnes přišly – jsou opravdu nádherné, ale s velikostí jsem se asi u jedněch sekla. Je možnost výměny? Mají být jako dárek. Děkuji

playboy-shop.cz

Dobry den Petro, kalhotky vymenit jdou, pouze pokud jsou neprane a nenosene. Zaslete mi je zpet na adresu: playboy-shop, Kvetinova 195, Cakovicky 25063 jako obycejny balicek prostrednictvim Ceske posty. Pripiste mi tam prosim take, za ktere byste si prala je vymenit. Novou zasilku s vymenou zasleme obratem.

playboy-shop.cz

Dobry den Hanko, spagetove kalhotky si muzete nyni objednat bile nebo cerne ve velikosti S – jiz by to melo jit a je vse v poradku. Dodavatel nam bohuzel cervene kalhotky neposlal, tak jsme je museli z nabidky stahnout. Dekuji za pochopeni.

Hanka

Dobrý den, mám voucher na 3ks kalhotek, chtěla jsem si objednat špagetové všechny 3 barvy velikost S.
Objednat jdou jen bílé, budou k dostání černé a červené a kdy?
Děkuji




Eliška

Dobrý den,

ráda bych se zeptala. Při koupi voucheru 3ks kalhotek, mohu si vybrat jedny černorůžové tanga, jedny šedé kalhotky a jedny playmate?

playboy-shop.cz

Dobry den Elisko, ano, muzete si kalhotky libovolne namixovat dle vlastniho vyberu.

Mar

Dobrý den,
najdu někde tabulku velikostí?
Děkuji

playboy-shop.cz

Dobry den, tabulku velikosti najdete na nasich webovych strankach www.playboy-shop.cz. Pokud jde o kalhotky, velikosti jsou umerne normalnimu standardu beznych velikosti tj. S(36), M(38), L(40). Pokud vahate, volte vzdy velikost vetsi.

.

Můžete nějak přiblížit velikost?Nevím jestli M nebo L všude je to jinak. Děkuju za odpověď.

playboy-shop.cz

Dobry den, pokud vahate s velikosti u zbozi Playboy, vseobecna rada zni: volte vzdy velikost vetsi. Znacka Playboy predstavuje „sexy“ zbozi a vyrobci s tim uz dopredu tez pocitaji.

Michaela Plánková

Dobrý den,

nerozuím slevě?Za jeden voucher,který je v hodnotě 149kč si můžu koupit kolik kalhotek?A můžu vybírat jen z těch ukázaných na Vaší stránce?
Děkuji za dpověd

www.playboy-shop.cz

Dobry den Michaelo, za 1 voucher, ktery stoji Kc 159.- si muzete vybrat 1 kalhotky z vyberu na strankach slevomatu (4 druhy kalhotek vzdy po 2 barevnych variacich). Pokud si koupite za 447.- voucher na 3 kalhotky, muzete si libovolne namichat typy, barvy i velikosti opet z kalhotek na slevomatu vyobrazenych. U voucheru na 3 kalhotky je vetsi sleva, jeden kus Vas vyjde na 149.-. Pokud chcete, muzete si vybrat i jakekoliv jine kalhotky z naseho webu www.playboy-shop.cz, ale jiz za plnou cenu. Zvyhodnena cena kalhotek cca o 50% nizsi plati pouze pro vyobrazene typy kalhotek na strankach slevomatu.

Tereza

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli jsou tři kalhotky vždy jednoho typu nebo si můžu vybrat např. od každého jeden?Děkuji

playboy-shop.cz

Dobry den Terezo, kalhotky si muzete vybrat jake chcete, muzete dle vlastniho prani michat typy i velikosti. Na slevomatu si koupite voucher a na nasem webu www.playboy-shop.cz si pak uz sama namixujete styly, barvy i velikosti, ktere se Vam nejvice libi.

Paula

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jaka barva je vyfocena na modelce u typu ,,kalhotky s krajkovym pozadim" ?Děkuji

playboy-shop.cz

Dobry den Paulo, na modelce je vyfocena bila barva kalhotek. Ve skutecnosti barva neni uplne ciste bila, ale malinko spise do barvy oznacovane jako „slonovinova kost“, v anglickem oznaceni „ivory“.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru