Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Roční předplatné časopisu Miminko s dárkem

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Veronika V.

Chystam zakoupit minimalne 2 vouchery, tj.2 rozdilne adresy. Predpokladam, ze to je mozne. Je mozne nejak take overit, zda prijemce jiz neni v databazi, tj.ze to bud neodebira nebo mu to nezakoupil nekdo jiny? Je to darek. Nebo pripadne objednavku zrusit do nejakeho data (nez se odesle lednove cislo)? Dekuji.

Affinity Media

Dobrý den, není problém zakoupit dva vouchery na dvě různé adresy. Pro jistotu je pak lepší každý voucher uplatnit v separátní e-mailové zprávě.
Ověřit, zda je někdo již předplatitelem, bohužel možné není. O možnosti zrušení objednávky je nutno se poradit se zákaznickým servisem Slevomatu.

Lucie Láková

dobry den,zaplatila jsem voucher ale nedoslo mi nic na email :-(

Affinity Media

Dobrý den, pokud Vám nepřišel voucher, musíte kontaktovat zákaznický servis Slevomatu.

Slevomat.cz

Dobrý večer,

voucher byl opětovně odeslán na Váš email-prosím i o kontrolu schránky na spam-a Váš účet u slevomat.cz.

Hezký večer!

Jitka

Dobry den, casopis jiz odebiram, a predplatne mi konci 05/2014. Proto bych se chtela zeptat, zda by nebylo mozne si zakoupit tento voucher na pokracovani predplatneho, tzn. od 6/14 :) Dekuji za odpoved.

Affinity Media

Dobrý den, jsme rádi, že se Vám časopis líbí. Tato nabídka platí jen pro pevně stanovené období, ale příští rok na jaře se určitě zase nějaká objeví :-).

Klára Moravická

Dobrý den, prosím o upřesnění speciálů – jedná se o speciály Mateřství a Zdravé batole, nebo Mateřství a Výživa batolat. Jednou píšete tak a jednou tak. (mně zajímá speciál Výživa batolat) Děkuji.

Affinity Media

Dobrý den, speciály jsou Mateřství a Výživa batolat a letos poprvé je součástí Výživy batolat také příloha Zdravé batole. Takže budete mít vlastně speciály tři :-), i když ve dvou kusech.

Petra

Dobrý den,
o jaký dárek se jedná?
Děkuji.


Affinity Media

Dobrý den, dárek je Rádce pro rodiče.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru