Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

120 Kč za nakládaný hermelín na grilu a medailonky z vepřové panenky. Dvě poctivá jídla z restaurace „U Ševců“ s 54% slevou.

3,8 / 5 Restaurace U Ševců Plzeň  (mapa) 278 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
kuthy

Minulá sleva U Ševců byla lepší:) Nad touhle, ale váhám…

Andrea

Dobrý den,
objednala, zaplatila a obdržela jsem dva vouchery na kosmetiku (Plzeň), ovšem kredity za ně se mi nepřipsali a ani kredity za nákup v rozsahu 7 dní?!

Slevomat

Dobrý den Andreo,
na Vašem profilu máte kredity v pořádku,–)
Vzhledem k tomu, že jsme měnili systém kreditů uvidíte do včerejšího data pouze celkovou částku. Pokud by byl problém, napište nám na slevy@slevomat. Děkujeme.

Roman

Nooo , tak super cena to určitě není !!! Prostě normál , nevidím na tom nic extra levného

Renata

Jak to vypadá UŠevců s architektonickými bariérami, prosím? ;-)
Zdravím :-)

kuthy

Po schodech do sklepa..

Martin

Ty jsi to snad nečetl…nebo si děláš asi srandu, máš to tam napsaný že máš vzít přítelkyni, nebo přítele pokud máš..obzvlášť pro tebe to zde nakopíruji : Vezměte přítelkyni/přítele a přijďte posedět do stylové restaurace „U Ševců“, kde na vás čekají dvě poctivá jídla. Prvním z nich je na grilu pečený nakládaný hermelín (s pečivem) a druhým jsou přírodní medailonky z vepřové panenky s letním zeleninovým salátem a jogurtovou zálivkou. No…tak příště čti pořádně..čao.. :-)

Misacek

a kde vidíte,že je to pro 2 osoby?? mě přijde,že si každý přečte jen něco a ani ne pořádně…názvem 2 jídla neznamená,že je to přece pro 2 osoby…já to tedy chápu tak,že je to pro 1 osobu -předkrm a jídlo,což za 120,–kč je super cena,u Ševců to známe a vaří tam skvěle,pěkné prostředí,ale bohužel záleží na každém jak si znění slevy přebere :-)

Martin

Hmm…tak to bude dobrá večeře, jedna porce medailónků se salátem a druhej hermelín s rohlíkem a když se to rozdělí tak to bude znamenat každej 60g medailonků (protože po tepelném zpracování je to celá porce na 120g) a půlku hermelínu s rohlíkem. No tak to by jsme se najedli. Možná jako lehčí svačinka na odpoledne by to šlo, každej dvakrát na vidličku :-) za 120Kč. Přenecháváme raději tuto akci jiním :-)) Tedy pokud si to vůbec někdo koupí??? :-)

Jana

Myslím si, že jako letní večeře je to super nápad. Naopak, já osobně vítám, že to není žádné těžké jídlo. Tato nabídka je na léto jako dělaná a za sebe dávám palec nahoru a kupuji :)

Pavel

Chci se zeptat,do kdy se musí kupon použít?

Slevomat

Dobrý den,
platnost voucheru je vždy pod mapkou ,–)

Platnost voucheru:
od 20. 6. 2011 do 30. 9. 2011

Pepa

Musíš se rozdělit a ne to sežrat všechno sám ! :-)

Pepa

To těžko. :-)

Ondra

Dobrý den,
jedná se o 2× hermelín + 2× medajlonky ? Děkuji.

Lumík

viz text:
Prvním z nich je na grilu pečený nakládaný hermelín (s pečivem) a druhým jsou přírodní medailonky z vepřové panenky s letním zeleninovým salátem a jogurtovou zálivkou.

Ondra

To jo…ale v nadpisu se píše pro DVA, ale z popisu jídel už to nijak nevyplývá. Tak opravdu nevím… :-( že by si dal jeden člověk hermelín a druhý medajlonky? Nebo oba oboje?

Šárka

souhlasím!!!!!!!

milánek

2 x hermelín a 2× panenka za 120 kč to nekopím ani v krámu? Tak bohužel ne,je to pro dvě osoby,jeden hermelín a druhý medailonky,to by jste se moc přejídali,neni to zdravé,musí také zbýt místo třeba na pivo?Přejeme dobrou chuť,určitě to bude dostačující véča pro dvě osoby

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru