Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Parašutistický výcvik včetně seskoku z letadla

4,2 / 5 Extreme 66 Praha - Letňany  (mapa) 41 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Honza

Dobrý den, je možné si přikoupit další 1–2 seskoky?

EXT

Dobrý den,
pokud se Vám první seskok zalíbí, můžete samozřejmě pokračovat ve sportovním výcviku. Další seskoky máte za 1000 Kč včetně zapůjčení vybavení.

Brzy naviděnou za letu
 ROSINA

Petra

Dobrý deň,

chcela by som sa spýtať, či by bolo možné, kľudne aj za príplatok tlmočiť veci do AJ, ak teda lektorka ovláda cudzí jazyk. Moj priateľ je cudzinec, ale veľmi rada by som mu tento poukaz kúpila.

Ďakujem za odpoveď.

EXTREME 66

Dobrý den,
výcvik je možné absolvovat individuálně i v anglickém jazyce. Příplatek závisí na tom, kolik je účastnků v anglické skupině.

S pozdravem
 ROSINA

Štěpánka

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zda existuje pro účast na kurzu, resp. pro samotný seskok padákem, nějaké věkové omezení. Uvažuji o koupi voucheru pro otce, kterému je 67 let (nicméně stále aktivně sportuje). Je mi samozřejmě jasné, že by před výcvikem musel projít avizovanou zdravotní prohlídkou.

Dále bych se ještě ráda zeptala, jak se řeší, pokud o víkendu, kdy probíhá kurz, není počasí vhodné pro seskok a seskok tedy z tohoto důvodu nelze uskutečnit.

Předem děkuji za odpověď.

EXTREME 66

Dobrý večer,
věkové omezení je dané zdravotní způsobilostí. Minimální věk je 16 let a zatím nejstaršímu absolventu para výcviku u nás bylo 66 let ;)

Doporučuji s případnými dotazy kontaktovat leteckého lékaře MUDr. Melechovského, tel.: 603 423 470.

V případě nepříznivého počasí můžete využít náhradní termíny k seskoku. Bezpečnost je u nás na prvím místě, takže je samozřejmostí, že skáčeme jen za ideálních podmínek.

S pozdravem

 ROSINA

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru