Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jeden den na velkolepém karnevalu v Benátkách

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Nikuš Mikulincová

děkuji za info. Ještě mě napadlo, je potřeba vytisknout mé vouchery? jak se prokáže cestující v autobuse? děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
vouchery není třeba tisknout, je jen potřeba čísla těchto voucherů zaslat na e-mail do Boleslavské cestovky. V autobuse se není potřeba ničím prokazovat, vše probíhá mailem (včetně vyplnění smlouvy a odeslání odjezdových pokynů).

Nikuš Mikulincová

dobrý den, zakoupené vouchery jsem měla odeslat na email bolesl.cestov­ky..tak jsem to poslala, jenže je to dárek,tak jméno jsem uvedla týkajících se osob,ale tel.č. mé,nevadí to? a ještě se chci zepat, ta cestovní smlouva, ta mi terpve dojde,jak vše obdrží ta CK bolesl.? děkuji :)

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
informace, které jste uvedla sou v pořádku. Nejdříve potvrzení o přijetí čísel voucherů, posléze cestovní smlouva Vám dorazí na e-mail od Boleslavské cestovky.

Jitka

Dobrý den, měla bych zájem o termín 22.-23.2.- odjezd z Jaroměře nebo Hradce Králové. Ráda bych se zeptala, jak zadat místo odjezdu do objednávky a prosím i o potvrzení, zda budou v tomto termínu ještě 2 volná místa.
Děkuji.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
při zakupování voucheru si nástupní místo prozatím nikam nezadáváte. Vámi zvolené nástupní místo nám vypíšete do cestovní smlouvy až po mailovém nahlášení čísel voucherů. Volná místa jsou na oba uváděné termíny.

Lucie Vehovská

Dobrý den, jsme čtyřčlenná rodina a rádi bychom zakoupily 4 x vouchry v termínu 28.2.-2.3.2014 s odjezdem z Ostravy. Neradi bychom ale zakoupili vouchery a pak zjistili, že tento termín z Ostravy už je plný. Je možné nám tuto skutečnost nějak potvrdit. Děkujeme za Vaší odpověď.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
děkujeme za projevený zájem.
Nemusíte se obávat naplněnosti. Vždy se přizpůsobujeme počtu objednaných klientů, a vypravujeme patřičně velké autobusy, aby se dostalo na každého zájemce. Všechna nástupní místa u uvedených termínů a jízdních tras jsou k dispozici.

Lucie Schichová

Tento zajezd davam rodicum jako darek. Je mozne s nemi vyresit cestovni smlouvu az po 24.12.? Dekuji za informaci

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
cestovní smlouvu s námi řešíte vždy cca 1 měsíc před konkrétním termínem zájezdu (tzn. u tohoto typu zájezdu kolem poloviny ledna). Nyní si jen mailově potvrdíme zakoupení a uplatnění Vašich voucherů, a našeho potvrzení přijetí objednávky.

Alžběta Šlosarová

Dobrý den,4.trasa z Příbora,vkolik by byl odjezd a příjezd? Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
předpokládaný nástup v Příboru je v pátek kolem 17:45 hod., návrat v neděli kolem poledne.

Ilona H.

Dobrý den, v kolik hodin se odjíždí v 1.trase z Prahy-Florenc? Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
předpokládaný odjezd z Prahy Florence je v pátek kolem 19 hod.

Vovsová Marta

Dobrý den,
pokud budu mít nástupní místo v Plzni, tak i zpáteční cestou nám zde zastavíte nebo pouze v Praze? Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
tam kde v rámci zájezdu nastupujete, samozřejmě máte i místo výstupní.

Josef Cerman

Dobrý den, podle jakého „klíče“ byly tvořeny jednotlivé trasy? Postrádáme Jablonec n.N. a Liberec. Ideální trasa Liberec, Jablonec n.N., Turnov, Mladá Boleslav , Praha … Č. Budějovice..
Děkujeme za info.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
děkujeme za projevený zájem.
Vždy se snažíme s nástupními místy pokrýt většinu ČR, nicméně je několik především ekonomických hledisek, např. odkud jsou naši dopravci, nebo jaký byl v minulosti zájem z některých regionů o zájezdy, apod. Domníváme se ale, že právě z Vámi uvedené trasy od Liberce je bezproblémové spojení linkovými busy na pražský Florenc (příp. k metru na Černý Most a dále metrem na Florenc), odkud odjíždí náš hlavní bus. Děkujeme za pochopení.

Pavel

Je zaručeno, že pojedeme z Ostravy i kdybychom byli s manželkou jen 2?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
ano všechny klienty, i když bude příp. počet přihlášených z některých regionů ČR malý, vypravíme, příp. přiblížíme k hlavnímu busu svozovým busem (např. z Ostravy do Brna a zpět).

Alena

Lze zjistit, zda-li jsou ještě dvě volná místa pro odjezd dne 28.2.2014 z Os­travy? Nerada bych koupila vouchery a pak zjistila, že tento termín z Ostravy už je plný…
A opravdu se obdrží celodenní jízdenka do ruky? Moje minulá zkušenost s jinou cestovkou je, že ze slibované celodenní jízdenky po kamálech byla pouze přeprava z Punta Sabbioni do Benátek a zpátky… předem děkuji za odpověď.

Boleslavská cestovka

Dobrý den, volné kapacity jsou u všech uvedených termínů a ze všech nástupních míst po celé ČR. Vždy se přizpůsobujeme počtu přihlášených klientů, a podle požadované kapacity vypravujeme odpovídající počet autobusů. Celodenní jízdenku na lodní MHD dopravu v Benátkách (a okolí) každý rok zajišťujeme našim klientům,a nepatříme mezi firmy, které svým klientům zajistí pouze přepravu objednanou lodí z Punty do centra Benátek a zpět. Celodenní jízdenku Vám v přístavu zakoupí hromadně průvodce a každému osobně předá.

Simona

Dobrý den, v kolik je plánován odjezd a příjezd do Hradce Králové? Děkuji.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
plánovaný odjezd z Hradce Králové je v pátek kolem 16:30 hod., příjezd v neděli v dopoledních hodinách (mezi 10 a 12 hod.)

Blanka Kolingerová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, na dobu odjezdu z Teplic. Zakoupili jsme si 8 voucherů, více lidí z jedné firmy a potřebujeme znát dobu odjezdu, vhledem k tomu, že pracujeme všichni do 15.30 hod. Předem děkuji za info…

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
děkujeme za projevený zájem o zájezd. Předpokládaný čas odjezdu z Teplic (od vlakového a bus nádraží) je kolem 16:30 hod.

Nikola

a ještě prosím, jak je to s cest.pojištěním? děkuji :) Nikola

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
cestovní komplexní připojištění si můžete přikoupit za cenu 48,–Kč/os. Svůj zájem o pojištění nám sdělíte až když nám budete posílat čísla voucherů, do e-mailu a smlouvy a připlatíte si jej přímo naší cestovce.

Nikol

Dobrý den, pokud jsme z Mikulova, je tedy nástup jak píšete v Mikulově a výstup taktéž v Mikulově? a co se týče ostat. poplatků, povinné je zaplatit za tu plavbu ( 22euro) a pak záleží na mě,za co utratím peníze… ? děkuji :)

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
ano nástupní a výstupní místo lze využít v Mikulově. Jediná částka, kterou je nutné uhradit při výletě, je 22 Eur/os. (turistický poplatek za vjezd do Benátské laguny a celodenní lodní lístek na místní MHD – platné i pro plavby na okolní ostrovy). Další finance nebudou vyžadovány.

Alice

Dobrý den, zajímalo by mne, v kolik hodin by byl asi návrat zpět do Brna.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
předpokládaný návrat do Brna je v neděli mezi 7 a 9 hodinou ranní.

Naďa

Jaké bývá v té době počasí ? Myslím konkrétně teplotu vzduchu v Benátkách.

Slevomat.cz

Dobrý den, Naďo,

průměrná únorová teplota je dle různých zdrojů v 5–10 stupňů.
http://www.holiday-weather.com/venice/averages/february/, http://weatherspark.com/averages/32288/2/Venice-Venezia-Veneto-Italy.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
vycházíme-li z letošních a loňských únorových zájezdů do Benátek, nedá se s přesností určit díky častým výkyvům počasí. Některé víkendy byly nádherně slunečné s modrou oblohou, jiné deštivé, a zažili jsme i mírně zamrzlé vodní kanály některých ulic.

Síma

Dobrý den,
když si vyberu 1.termín,mám možnost si vybrat tu druhou trasu,kde se vyráží z Prahy?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
děkujeme za projevený zájem.
Ano můžete, to nám sdělíte až při mailové komunikaci. Jak je uvedeno, v obou, tedy v 1. a 2. termínu se jede trasa 1., a v 1. termínu navíc ještě druhá trasa (přes Plzeň).

Karla Staubertova

Kdy vlastně samotný karneval začíná? 22.2. nebo dříve?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
karneval trvá po dobu cca 3 týdnů od 15.2.2014. Kar­nevalové veselí (v maskách) v ulicích je od 22.2. do 4.3.2014.

eva eva

Dobrý den, při individuálním programu bude k dispozici průvodce? 10h v cizím městě-nedovedu si představit, jak se zde budu orientovat. Je k dispozici mapka, popřípadě tipy na příjemně prožitý den. Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
děkujeme za projevený zájem.
Průvodce Vám bude k dispozici při lodní přepravě do centra Benátek a cca 2 hodiny při skupinové procházce centrem města. Při této procházce Vám průvodce doporučí tipy na návštěvu konkrétních pamětihodností. Po procházce Vám může být nápomocen při řešení dotazů a individuálních potřeb. Mapka centra města je součástí našich odjezdových pokynů, které Vám přijdou na e-mail. Díky tomu, že budete mít zakoupený celodenní lodní lístek, můžete se také volně pohybovat po známých okolních ostrovech (Murano, Burano, Lido…).

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru