Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

990 Kč za 3měsíční členství v dámském fitness centrum Contours. Intenzivní kruhový trénink pod dohledem zkušené trenérky s 66% slevou.

4,5 / 5 Fitness centrum Contours Plzeň Plzeň  (mapa) 87 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Vanda

Dobrý den, v nabídce uvádíte, že při členství je možné přijít kdykoliv a cvičit jakkoli dlouho. Zajímalo by mne, jestli je pokaždé nutné (z provozních důvodů) cvičit podle uváděného kruhového a časového schématu, nebo si mohu pokud přijdu a bude třeba volněji cvičit podle svého plánu(pořadí strojů/čas strávený na jednotlivém stroji) jako v klasickém fitku.
Dále bych ráda věděla, jestli jsou u vás také nějaké kardio stroje (z fotky to není patrné).
Za vaši odpověd předem děkuji

Contours Plzeň

Dobrý den Vando, ano pokud je ve fitness volněji, pak je možné cvičit na jakém stroji chcete a jak dlouho chcete, ale nesmí to narušovat směr a pořadí cvičení ostatních členek. Ve fitness jsou umístěny 2 elipticaly, ale převážně slouží pouze pro rozehřátí na 3–5 minut. Zase platí, že pokud jsou elipticaly volné, je možné na nich cvičit jak dlouho chcete.

Contours Plzeň

Pro uplatnění voucheru je nutné provést první návštěvu fitness nejpozději 5.11.2011 (nutno se předem telefonicky či přes web objednat).
Po datu 5.11.2011 již není možné voucher uplatnit a toto AKČNÍ ČLENSTVÍ nárokovat.

Vendula

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, kolik máte strojů, jestli od každého 1 kus nebo více pro případ, že v čase, kdy bych mohla chodit, by tam bylo více lidí?
Předem děkuji za odpověď

Contours Plzeň

Dobrý den Vendulo, ve fitness Contours probíhá kruhový trénink – tzn. 8 posilovacích strojů a 8 stanovišť pro aerobní cvičení (to vše sestaveno „do kruhu“). Cvičení na každém stanovišti trvá 45 sekund, poté jste vyzvána ke změně stanoviště. Nemůže se tak stát, že by stroj před Vámi byl obsazen, protože změnu stanoviště provedou v tu chvíli všechny cvičící členky najednou.
Dále jsou k dispozici elipticaly a stroje na posilování břišních svalů. Samozřejmostí je i prostor a příslušenství k protažení.

jana

Dobrý den, musím odchodit celé 3 měsíce v tomto období nebo stačí začít členství (např. k 1.11. a pak chodit 3 měsíce)?

Contours Plzeň

Dobrý den, Vaší první návštěvu v Contours můžete uskutečnit až např. k 1.11. a poté vychodit 3měsíční členství. Platnost voucheru je do 5.11., tudíž do této doby můžete přijít kdykoliv.

Contours Plzeň

Dobrý den, tento voucher je platní pouze ve fitness Contours v Plzni.

Contours Plzeň

Hezký den, voucher si můžete zakoupit i když již máte platné členství, avšak využít ho můžete až po skončení Vašeho stávajícího členství a to musí být v období od 8.6. – 5 .11.2011(v tomto období je nutno začít členství na voucher).

alena

dobrý den, je členství omezeno jen na plzeň, nebo platí ve všech contours? pohybuji se mezi plzní a prahou, tak by se mi hodilo, kdyby mohla chodit kamkoliv.

Hana

Dobrý den, mohu tento voucher použít k prodloužení členství?

Contours Plzeň

Dobrý den, ano začít cvičit samozřejmě můžete až v září.

...

Dobrý den, můžu začít cvičit až v září? Budu celý srpen bohužel pryč.

Contours Plzeň

Dobrý den, on-line osobní složku máte k dispozici po zakoupení členství na našich stránkách. Najdete tam spoustu informací, akce, slevy u partnerů apod. a mimo jiné i Vaše míry a fotky podle kterých můžete sledovat změny na svém těle. Vážení a měření není povinné, ale tu možnost máte. Měření, vážení a focení provádí trenérka většinou na začátku a poté vždy po měsíci nebo dle Vašich požadavků. Vždy je možné se s trenérkou domluvit.

Contours Plzeň

Dobrý den, ano začít můžete kdykoliv v době platnosti voucheru.

JanaS.

Dobrý den, zajímalo by mě, co se zapisuje do on-line karty. Je to např. míry a váha? Pokud ano, kdo mě přeměřuje a jak často. Děkuji za odpověď.

..

takže teda můžu začít třeba až 5.srpna a skončit 5.listopadu jak ten voucher platí do toho datumu?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru