Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Přenosná permanentka do solária s roční platností

4,5 / 5 Studio Z Hradec Králové  (mapa) 54 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
milu

Dobrý den.Počet návštěv je neomezený,nebo limitovaný,když si koupím roční pernamentku ve vaší akci.Děkuji za odpověď.

Věra Zimová

dobrý večer,je to limitované počtem hodin a následně čerpáním z vaší strany- když máte zakoupeno 60 minut a při každé návštěvě vyčerpáte 10 minut, tak to je 6 návštěv.Vy si nekupujete roční pernamentku ale počet určitých minut s roční platností.Příště prosím čtěte nabídku až dokonce, na Slevomatu je to vše podrobně popsané.

Carl

Tedy pokud u Vás služby vypadají stejně jako Váše nulová komunikace – pak jsem se asi ptal ani nemusel ptát – odpověď si každý domyslí sám.

Zimová Věra

Milý Carle, děláte si zbytečné starosti, stejně jako vše ostatní, tak i solárium mám v naprostém pořádku, čisté a především zcela nové. Kromě kvalitního solária u nás můžete nalézt i další kosmetické přístroje na té nejvyšší úrovni, vyrobené především v Německu se všemi standardy schválené pro evropské společenství, oproti některým neschváleným přístrojům např. z Izraeli, který u nás prodává kdejaký syčák J. Těším se na každého milého zákazníka a přeji krásný den.

Carl

Dobrý den, kdy naposledy byly měněny trubice? Máte viditelné počítadlo provozních hodin trubic a formuláře o výměně? Děkuji

Barbora Sourkova

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je nutná solární kosmetika, zda je k dostání u vás nebo zda mám případně obstarat a donést vlastní. Děkuji

STUDIO "Z"

Solární kosmetika je součástí při používání solária,nejen že Vám urychlí opálení,ale zároveň Vás chrání.Máme k prodeji na salónu.S pozdravem.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru