Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Online kurzy angličtiny s Cambridge Institute!

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Marcela

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kolik jednotlivé zkoušky stojí FCE/CAE?

Cambridge Institute

Dobrý den,
cena zkoušek je kolem 4 tisíc.

Veronika

Dobrý den, dle Vašeho testu je má úroveň angličtiny B2.II. (69 bodů). Chtěla bych se zeptat, zda je tato úroveň vhodná pro přípravu na zkoušku CAE.

Děkuji.

Cambridge Institute

Dobrý den,

zkouška CAE dokládá, že student již ovládá angličtinu na úrovni C1. S vaší úrovní byste mohla zkusit přípravu na zkoušku FCE.

Pepa

Dobrý den,

rozumím tomu tedy dobře, že přímá mluvená konverzace s vyučujícím ani hromadná (něco ve stylu skype konverzace několika lidí) natož individuální není v kurzu zahrnuta?

Je možné si přímou mluvenou konverzaci (otázka-odpověď, běžný rozhovor) ke kurzu přikoupit?

Děkuji

 Pepa

Cambridge Institute

Dobrý den,
ano, rozumíte tomu správně. Přímá mluvená konverzace s vyučujícím ani hromadná v kurzu není.
Tuto službu v současné době bohužel nenabízíme. Ani za příplatek.

Kateřina Uhlířová

Dobrý den,
jsem na mateřské dovolené, před 2-mi lety jsem absolvovala kurz Příprava na FCE a zkoušku. Ráda bych využila vaší nabídky, ale nevím, jestli je pro mě vhodnější CAE a nebo TOEFL. Můžete mi prosím napsat, jaký je mezi těmito kurzy rozdíl a co je pro mě praktičtější. Dě­kuji

Cambridge Institute

Dobrý den,
zkouška TOEFL je určena hlavně studentům, kteří se chystají studovat v anglicky mluvících zemí. Zkoušku CAE využijete hlavně v zaměstnání.

Petra

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Pokud si koupím úroveň B2 I. je možné během půl roku dojít i do úrovně B2 III.?

Cambridge Institute

Dobrý den,
kurz na půl roku obsahuje pouze 1 úroveň, uděláte tedy pouze B2.I
Pokud chcete udělat i úroveň B2.III,tak si musíte zakoupit voucher na 3 úrovně (12 měsíců). V tomto případě budete dělat B2.I, B2.II a B2.III

Ivan

Dobrý den, mám-li 69 bodů v rozřazovacím testu, je pro mě (hypoteticky) vhodný FCE kurz? Děkuji.

Cambridge Institute

Dobrý den,
69 bodů je tak akorát na hranici. V kurzu narazíte na gramatiku, kterou ještě neovládáte. Ve vašem případě by bylo lepší absolvovat kurz Obecné angličtiny a zvolit si úroveň B2.III a po dokončení této úrovně už se můžete připravovat ke zkoušce FCE.

Eva Hrachova

Dobrý den,
pro zkoušky FCE/PET/CAE je jeden kurz? Zajímalo by mě, jak je řešený, jelikož se jedná o rozdílné úrovně. Znamená to, že když si voucher zakoupím se záměrem skládat zkoušku CAE, znamená to tedy, že část kurzu se bude vztahovat k FCE a PET a pouze část k CAE? Děkuji.

Cambridge Institute

Dobrý den,
v nabídce je uvedeno pro zkoušku PET/FCE/CAE protože cena voucheru je pro všechny přípravné kurzy stejná. Zakoupíte si tento voucher a poté v registračním formuláři vyberete pouze jednu z možností. Vyberete si Přípravný kurz k CAE a budete dělat pouze tento kurz s odpovídající úrovní C1.

Martin

Dobrý den, co vše budu potřebovat k absolvování kurzu? Mám na mysli PC vybavení.
Děkuji

Cambridge Institute

Dobrý den,
v PC musíte mít nainstalován program Flash Player, který je běžnou součástí každého PC. A také budete potřebovat mikrofon. Stačít takový, který se běžně používá pro hovory přes Skype

Tomáš

Dobrý večer,
chtěl bych se zeptat jakým stylem bude probíhat mluvená část kurzu. Bude to komunikace s lektorem? Dále pak s lektorem konzultovat jednotlivé problémy přes skype nebo chat?

Děkuji za odpověď

Cambridge Institute

Dobrý den,
mluvená část funguje tak, že nahrajete váš mluvený projev a lektor si vaši nahrávku poslechne a vypracuje hodnocení. S lektorem můžete konzultovat jednotlivé problémy přes chat.

Ivana Němcová

Dobrý den, včera jsem si u vás koupila devítiměsíční variantu obec, AJ.Měla jsem zájem o šestiměsíční, ale byla již vyprodaná. Jsem něco jako falešný začátečník. Nevím ale, zda zvládnu během devíti měsíců dvě úrovně. Dnes jste přidali znovu šestiměsíční, o kterou jsem měla původně zájem.je možná změna a vrácení rozdílu peněz?

Cambridge Institute

Dobrý den,
obraťte se na zákaznické centrum Slevomatu. Myslím, že není problém vyměnit vouchery.

Ála

Dobrý den, chci se jen ujistit.. pokud jsem si dělala Váš rozřazovací test a vyšla m úroveň B1.I je pro mne vhodný přípravný kurz na zkoušku PET nebo i FCE ? Děkuji

Cambridge Institute

Dobrý den, ve vašem případě bych vám nedoporučovala ani přípravný kurz na FCE ani na PET. PET dokazuje, že student má již kompletní znalosti úrovně B1 a vám test doporučuje dělat B1.I, což znamená, že jste začátečník v úrovni B1.
Doporučuji vám dělat nejdříve kurz Obecné angličtiny a projít úrovně B1.I, B1.II a B1.III

Lenka J.

Dobrý den, nezvažujete přidat počet voucherů pro kurz obecné angličtiny na 6 měsíců? díky za info.

Cambridge Institute

Dobrý den, přidali jsme vouchery k šestiměsíční variantě.

Andrea

Dobrý den, plánuji zkoušku FCE a sama se připravuji podle odpovídající učebnice. Jaké cvičení mám očekávat ve vašch kurzech? Nebudou až příliš shodné s tím, co je k dispozici v těchto přípravných cvičebnicích? Mluvím o konkrétních případech, nikoli o typu cvičení, které musí být, logicky, stejné. Jestli jsem to z předchozích dotazů pochopila správně, pak psaná část je procvičována pouze teoreticky. Tzn. mám očekávat cvičení typu: označte, jaké věty jsou vyjádřeny formálním jazykem, apod. Je to trochu škoda, pro nás, samouky, by byla kontrola písemného projevu vítaná.

Cambridge Institute

Dobrý den,
v kurzu máte nejdříve teoretickou část a poté 4 praktické testy. Testy jsou přesně v takovém formátu, v jakém jsou u samotné zkoušky.

Petra

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je kurz odborné angličtiny ( lékařské) časově omezený i délkou po kterou je možné studovat. Píše se tu 60 hodin, ale zajímalo by mě, zda je tyto možné absolvovat v průběhu např. celého roku. Děkuji za odpověď

Cambridge Institute

Dobrý den, kurz odborné angličtiny má délku 3 měsíců ode dne jeho začátku.

AnnaM

Dobrý den,
z nějakého důvodu mám pocit, že s vaší školou nění něco v pořádku – vaše webové stránky nejdou otevřít, ve vyhledávači google o vás nic valného nevyskočí, video o Cambridge Institute na youtube.com je značně amatérské a v rozřazovacích testech máte překlepy a chyby, stejně tak ve vašich odpovědích zde na slevomatu . Můžete mě prosím vyvést z tohoto dojmu?
Měla jsem vážný zájem o kurs TOEFL, po malém průzkumu však nyní váhám.
Děkuji,
 A.M.

Cambridge Institute

Dobrý den,
naše jazyková škola sídlí ve Španělsku, a to je zřejmě důvod proč vám na českém googlu moc informací nevyskočí. Zkuste hledat na www.google.es
naše webové stránky jsou http://www.cambridgeinstitute.net/cs/ a fungují bez problémů.
V ČR inzerujeme od prosince 2012. Na Slevomatu máme již několikátou publikaci a Slevomat spolupracuje pouze s prověřenými podniky.
Za překlepy se omlouvám.

Eda

Dobrý den, pokud absolvuji kurz obecné a odborné angličtiny např. na úrovni minimálně B1-B2, jaký konkrétně obdržím certifikát (myslím tím označení určitým kódem). Jedná se mi o případnou uznatelnost tohoto certifikátu zaměstnavatelem­. Děkuji

Cambridge Institute

Dobrý den,
na certifikátu z Obecné angličtiny je uvedena úroveň, kterou jste absolvovala plus je vypsán obsah kurzu. Na certifikátu z Odborné angličtiny je napsáno, jakou specializaci jste udělala plus je vypsán obsah kurzu. Každý jednotlivý certifikát stojí 9€ a je zaslán emailem.

Martina

Dobrý den, měla bych podobný dotaz, jak je u CAE a jiných zkoušek řešena část psaní? Děkuji.

Cambridge Institute

Dobrý den, nejdříve si přečtete teoretickou část, jak psát různé formáty, které se mohou vyskytnout u zkoušky, a poté si teoretické znalosti procvičíte na zkušebních testech.

Monika

Dobrý den,

mám jen jednu velkou prosbu, vytvořte jednou konečně koncept i pro nás „tupější“ – tzn. české popisky, vysvětlení v češtině, komunikaci s lektorem v českém jazyce…Vaše nabídka se mi líbila do chvíle, než jsem zjistila, že vše je v angličtině…já už si připadám, jak v bludném kruhu, mám gramatiku pochopit z anglického vysvětlení, když anglicky na takové úrovni nerozumím :(

Cambridge Institute

Dobrý den, děkujeme za připomínku. Naše kurzy stále vylepšujeme a budeme se snažit zpracovat váš požadavek.

Hana Šutová

Dobrý den, součástí zkoušek Cambridge je myslím i rozhovor. Jak se řeší toto při online kurzu? Děkuji

Cambridge Institute

Dobrý den, součástí online kurzu jsou nahrávky pohovorů, které můžou proběhnout u zkoušky. Dostanete typy, jak se na pohovor připravit a jakých chyb se vyvarovat.

Radka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co přesně znamená: „U prvních pěti variant je k dispozici služba didaktické podpory přes Live Chat, a to od pondělí do pátku od 12 do 21 hodin.“ ? Bude někdo v tu dobu nepřetržitě osobně přítomen na chatu? Budu s ním moci mluvit nebo jen psát? Co znamená didaktická podpora? Na jaké otázky mi bude odpovídat? Pouze k Vámi zaslaným cvičením nebo i dotazy z oblasti ale moje? Bude to Čech nebo cizinec? Budeme komunikovat pouze v angličtině? Děkuji Vám za odpovědi.

Cambridge Institute

Dobrý den,
v tomto čase je u chatu přítomen anglicky mluvící lektor. Komunikace probíhá pouze v angličtině a zodpovídá dotazy týkající se cvičení v kurzu.

M.e.

Dobry den. Chapu spravne, ze pokud bych mela zajem o kurz obec. anglictiny a anglictiny pro zdravotniky, musim aktivovat oba zaroven a studovat je paralelne? Diky

Cambridge Institute

Dobrý den, pokud si zakoupíte variantu „kurz obecné angličtiny+kurz odborné angličtiny“ za 1249 Kč, budete studovat tyto dva kurzy postupně a ne paralelně.

Jarda

Dobrý večer.Postačí mi ke komunikaci v kurzu stejné zařízení jako pro skype nebo je potřeba speciální program?Děkuji

Cambridge Institute

Dobrý den,
bude vám stačit stejné zařízení jako pro skype. V počítači musíte mít nainstalován Flash Player, aby vám fungovali všechna cvičení.

Martin Adam

Dobrý den.
Rád bych pokračoval v nedokončeném kurzu. Je možné zakoupením nového kurzu pokračovat v nedokončeném nebo musím začít zase od začátku? Děkuji.

Cambridge Institute

Dobrý den, napište mi prosím mail na z.saskova@institutocambridge.org
potřebuji znát váš mail, abych mohla zjistit, jaké možnosti vám můžeme poskytnout.

Ivča H.

Dobrý večer,

chápu správně, že po zakoupení voucheru si udělám rozřazovací test, po kterém vy mi doporučíte úroveň kurzu? Jde mi o to, že jsem si před lety udělala FCE a lákalo by mě si udělat vyšší úroveň CAE, ale nějaký čas úplně aktivně nemluvím a tak si nejsem už zcela jistá, zda bych to na tuto úroveň zvládla. Jak mám tedy postupavat? Děkuji a přeji hezký večer :-)

Cambridge Institute

Dobrý večer, ve vašem případě bych vám doporučila nejdříve si zvolit kurz Obecné angličtiny, abyste si osvěžila vaše znalosti. Při registraci do kurzu si uděláte rozřazovací test a uvidíte do jaké úrovně byste se měla zapsat. Ke zkoušce CAE se můžete připravovat, pokud dosáhnete minimálně úrovně C1.IV

Tamara Legerová

Dobrý den skvělá nabídka ale je toto vhodné pro absolutního začátečníka Díky za odpověd mějte se fajn

Cambridge Institute

Dobrý den, kurz má i začátečnickou úroveň A1.I. V kurzu najdete studijní příručku v češtině. V ní se dozvíte, jak fungují jednotlivá cvičení. Samotný kurz ale probíhá zcela v angličtině, gramatika je vysvětlená také v angličtině a komunikace s lektorem také probíhá v angličtině. Z tohoto hlediska si myslím, že pro absolutního začátečníka online kurzy nejsou zcela vhodné. Absolutní začátečník by měl mít ze začátku česky hovořícího lektora a volit spíše prezenční kurzy.

Standík Paulík

Dobrý den,
v loňském roce (Listopad 2013) jsem absolvoval výuku v Cork English College v Irsku, celkem 125hodin v úrovni B2. Chtěl bych se zeptat, jak toto studium co nejefektivněji využít ve spojení s Vašimi kurzy. Mojím cílem je složit zkoušku PET nebo ideálně FCE. Co vlastně v případě zakoupení kurzu přípravy ke zkouškám kupuji? Kdy se budu muset/moci rozhodnout, na kterou ze zkoušek se cítím a chci přihlásit? Je zde nějaká možnost vstupního rozřazení, abych se zbytečně nepřipravoval na zkoušku, kterou nemám šanci složit? Zkouška je také součástí kurzu nebo ji musím objednávat individuálně? Děkuji za odpovědi.

Cambridge Institute

Dobrý den, můžete si zkusit náš rozřazovací test na tomto odkazu: http://quizlevel.cambridgeinstitute.es/index.php/en/
Pokud váš výsledek bude minimálně na hranici mezi B2.III a C1.I, pak můžete uvažovat o zkoušce FCE. Pokud bude vaše úroveň nižší, znamená to, že v gramatice máte ještě nějaké mezery. Měl byste se rozhodnout k jaké zkoušce chcete jít ještě před zakoupením přípravného kurzu. Samotné zkoušky prokazují, že student již má znalosti na úrovni B1 v případě PET nebo na úrovni B2 v případě FCE. Náš přípravný kurz vám vysvětlí, jaké typy cvičení u samotné zkoušky budete mít a můžete si je nacvičit tak, aby vás u zkoušky nic nezaskočilo. V našem kurzu také dostanete typy jak probíhá ústní část zkoušky.

Cambridge Institute

Zapomněla jsem dodat, že zkouška není součástí Přípravného kurzu. Zkoušku pořádá British Council a zkoušku je nutné dělat prezenčně.

Denisa

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co když si zakoupím úroveň jedna a zjistím, že je to pro mne moc jednoduché nebo naopak zakoupím úroveň dvě a nebudu zvládat. Kterou úroveň mám tedy zvolit? Děkuji

Cambridge Institute

Dobrý den, součástí registračního formuláře je rozřazovací test. Ten vám ukáže do jaké úrovně se máte zapsat. Kdybyste i přesto měla problém s tím, že je pro vás kurz moc lehký nebo moc těžký, není problém vám úroveň změnit.

Jiří

Chtěl bych se zeptat: umím německy a polsky a chtěl bych se naučit základy angličtiny. Prozatím dělám sám s učebnicí pro samouky, je tento kurz vhodný i pro začátečníky???????
děkuji

Cambridge Institute

Dobrý den,
kurz má i začátečnickou úroveň A1.I. V kurzu najdete studijní příručku v češtině. V ní se dozvíte, jak fungují jednotlivá cvičení. Samotný kurz ale probíhá zcela v angličtině, gramatika je vysvětlená také v angličtině a komunikace s lektorem také probíhá v angličtině.

Jarka

Ještě by mě zajímala varianta kombinace obecné a profesní angličtiny. Při zakoupení tohoto voucheru probíhají oba kurzy současně nebo po sobě? Pokud současně, znamená to tedy během půl roku dvojnásobnou časovou náročnost? Děkuji za odpověď na oba dotazy.

Cambridge Institute

Při koupi voucheru s variantou kombinace obecné a profesní angličtiny budete nejdříve dělat kurz obecné angličtiny a poté kurz odborné angličtiny a celkem budete mít 9 měsíců na zvládnutí obou kurzů.

Sasha Hájková

Dobrý den, nabízíte také specializované kurzy pro architekty nebo stavební inženýry? Děkuji. Dále , lze někde na Vašich stránkách dle nějakého testu zjistit uroveň mé současné angličtiny, abych věděla jaký kurz vybrat.

Cambridge Institute

Dobrý den, specializované kurzy máme pouze pro obchodní, lékařskou angličtinu a angličtinu cestovního ruchu. Pro architekty a stavební inženýry specializový kurz nemáme.
Náš rozřazovací test najdete na tomto odkazu: http://quizlevel.cambridgeinstitute.es/index.php/en/

Jarka

Dobrý den, jsem na mateřské dovolené, a ráda bych si udržela nebo ještě lépe rozšířila znalost angličtiny, kterou budu opět v práci potřebovat, až se do ní budu vracet. Chápu dobře, že tento on-line kurz mohu absolvovat kdykoliv mám čas já? Tzn. např. 19.2. začne kurz. Do systému budu mít 6 měsíců přístup a jak kurz tedy probíhá? Jsou tam jednotlivé lekce nebo jen jednotlivá cvičení? 1. úroveň = 60 hodin. Jak tedy vyčerpám těch 60 hodin? Ptám se proto, abych měla jasnější představu o časové náročnosti kurzu. Děkuji

Cambridge Institute

Dobrý den,
ano chápete správně, že od dne začátku kurzu máte 6 měsíců platný přístup do vaší úrovně. V kurzu jsou jednotlivé lekce a ty mají svá cvičení. Cvičení si děláte individuálně a podle vašich časových možností. Můžete cvičení i opakovat a to až pětkrát. Některá cvičení se opravují automaticky hned po tom, co je dokončíte. Jiná cvičení musí opravit naši lektoři a u nich musíte počkat na opravu 2–3 dny. Pokud budete studovat každý den, zvládnete vaši úroveň mnohem rychleji než za 6 měsíců (proto je zde možnost opakování cvičení). Pokud budete studovat dvakrát do týdne, pak vám to vyjde tak na těch 6 měsíců.

Lenka Ondrová

Dobrý den, chtěla bych absolvovat přípravný kurz na zkoušku PET, ale nevím, jestli ho budu zvládat, když moje úroveň je – mírně pokročilý. A kolik prosím Vás stojí závěrečná zkouška PET? Děkuji za odpověď, s pozdravem Lenka

Cambridge Institute

Dobrý den,
zkoušku PET v ČR pořádá British Council a cena této zkoušky je kolem 2500 Kč. Zkouška PET dokládá, že student má znalost angličtiny na úrovni B1.
V našem kurzu se dozvíte jaké typy cvičení vás čekají na samotné zkoušce a nacvičíte si je, aby vás při zkoušce nic nezaskočilo.
Můžete si zkusit náš rozřazovací test na tomto odkazu: http://quizlevel.cambridgeinstitute.es/index.php/en/
a pokud dosáhnete minimálně úrovně B1.III, můžete si zakoupit náš přípravný test na zkoušku PET, protože zvládnete jeho náročnost.

Alena Alena

Dobrý den.
V souvislosti s předchozím dotazem se chci zeptat, zda tomu rozumím správně-že si např. zakoupím voucher na obecnou angl.na 12 měsíců a současně i voucher na přípr. kurz na TOEFL. Napřed absolvuji 12měs.kurz obecné angl. a po té si teprve nechám zaktivovat voucher na přípravný kurs… Chápu to správně? Děkuji za info zpět a přeji pěkný rok 2014!

Cambridge Institute

Dobrý den,
také vám přejeme šťastný nový rok plný úspěchů.
Bohužel není možné postupovat tak, jak to popisuje vy. Pokud si zakoupíte dva vouchery, musíte oba vouchery aktivovat do 16.2.2014 a kurz začíná buď 22.1.2014 nebo 19.2.2014
Určitě neinzerujeme na Slevomatu naposledy, a tak vám doporučuji nejdříve absolvovat kurz Obecné angličtiny a někdy při budoucí akci si zakoupit kurz k přípravě na TOEFL.

Michaela Kašpárková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Když si koupím 6 měsíční kurz, tak projdu pouze 1 úroveň? Trochu mě mate 1 úroveň= 60 hodin. To lze i pochopit, že 1 úroveň trvá 60 hodin a za těch 6 měsíců jich mohu stihnout víc podle toho jak rychle kurz budu absolvovat.

Cambridge Institute

Dobrý den,
kurz Obecné angličtiny je rozdělen do úrovní a vy si kupujete úrovně. To znamená, že 1 úroveň má přibližně 60 hodin a budete mít přístup do vaší úrovně maximálně po dobu 6 měsíců. Samozřejmě je možné vaši úroveň zvládnout i rychleji než za 6 měsíců. Proto nabízíme možnost opakovat každé cvičení až pětkrát.

Karel

Prosím, je možné využít nabídky i pro věkem staršího začátečníka?

Cambridge Institute

Dobrý den,
maximální věkový limit nemáme. Kurz může absolvovat každý, kdo má počítač a přístup k internetu. Výhoda našich kurzů je, že každý student dělá svůj kurz podle svého rytmu a individuálně.

Olga Vinická

dobrý den, je moznost zakoupit i kurz pro pripravu ke zkoušce TOEFL jiz nyní i když jsem ještě neabsolvovala kurz zakladni?

Cambridge Institute

Dobrý den,
samozřejmě si můžete zakoupit přípravný kurz k TOEFL aniž byste absolvovala kurz základní. Přípravný kurz k TOEFL je určen studentům, kteří mají v plánu skádat tuto zkoušku. Tento přípravný kurz je určen studentům se střední až pokročilou úrovní, tedy B1-C1.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru