Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Nejrychlejší způsob, jak se zdokonalit v angličtině!

Americká jazykovka Brno  (mapa) 31 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Kristýna Chromčáková

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jak to tedy probíhá časově?
Těch 14×45 min.je dáno do jednoho víkendu?
Děkuji
Chromčáková

Americká Jazykovka

Dobrý večer Kristýno,
ano, vše proběhne v jednom víkendu. V sobotu 7 a neděli dalších 7 lekcí o délce 45min.

Jitka

V květnu jsem absolvoval kurz pro mírně pokročilé a byl naprosto úžasný! Přátelská atmosféra, malá skupinka studentů, zajímavé aktivity a naučila jsem se toho opravdu hodně. Americkou Jazykovku můžu jen doporučit!

Americká Jazykovka

Děkujeme

Tomáš Svoboda

Dobrý den, všiml jsem si různých úrovní. Je vhodné si například zakoupit 3 vouchery a postupně absolvovat od nejnižší úrovně po vyšší resp. navazují na sebe kurzy? Děkuji

Americká Jazykovka

Dobrý den pane Svoboda,
kurzy jsou rozděleny do úrovní, ale jednotlivé úrovně zpravidla na sebe nenavazují. Nicméně po skončení kurzů bude pro účastníky připraven kurz navazující. Což se týče nákupu voucherů, tak uplatnit můžete jen jeden (zakoupit ale můžete více voucherů, které můžete někomu darovat). S voucherem navíc získáte bonus 500kč, který můžete uplatnit na další kurz. Budeme se těšit :)

Michaela

Dobrý den, zajímalo by mě, jak bude kurs rozdělan dle pokročilosti??? Všichni dohromady? Po skupinkách??Do kdy je možno kurs objednat na nejpozdější termín?Může se stát, že v případě malého počtu zájemců v určeném termínu , bude zrušen?nebo bude probíhat i např. při 2lidech? děkuji Michaela

Americká Jazykovka

Dobrý den Michaelo,
Kurzy jsou rozděleny do pokročilosti (termíny jednotlivých pokročilostí jsou uvedeny na našem webu). Každý student se může rozhodnout, o kterou pokročilost má zájem. Pro studenty, kteří si nejsou jisti svou pokročilostí, jsou k dispozici rozřazovací testy na našich stránkách a po domluvě i případná konzultace s některým s našich lektorů. Poté rádi doporučíme vhodnou jazykovou úroveň.
Kurzy zpravidla bývají obsazeny a otevřou se. Jen vy výjimečných případech se kurz neotevře a v tom případě má klient nárok na výběr náhradního termínu nebo vrácení peněz. Ale tato situace se opravdu často nestává.
Do všech kurzů, pro které je tato akce určena (tzn. víkendové kurzy pořádané v roce 2012, je potřeba se zapsat před vypršením platnosti voucheru, tj. nejpozději do 5.10.2012.
Děkujeme za Váš dotaz a budeme se těšit :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru