Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Wellness pobyt pro dva v hotelu Orlík****

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
Rezidence Orlík a.s. Střední Čechy (mapa) 191 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Příplatky
Benefity
FKSP
Hotel Orlík

Dobrý den,
určitě ještě nabídku buď podobnou nebo stejnou budeme opakovat.
Děkujeme

Jirka

Dobrý den, chci se zeptat, zda budete, ještě tuto nabídku opakovat? nabídka 2 noci je již vyprodaná, a tu jsem chtěl pro rodiče.
Děkuji za odpověď a příjemný zbytek den

Edita Sedláková

Dobrý den,
máme roční a 4 leté dítě.Obě děti jsou zdarma nebo se za 4 leté musí připlatit na místě?
Je dítě do 4 let včetně zdarma?Nevím jak by jsme se poskládali se synem v posteli.Také jídlo bude jednodušší aby mohl jíst s námi u vás.Jde doobjednat pouze strava?Je jídlo vhodné i pro takto malé děti?Je možné u vás nějaké hlídání dětí v případě, že by jsme chtěli jít s manželem na nějaké masáže?

Děkuji za odpověd

Hotel Orlík

Dobrý den,
Obě děti jsou zdarma, ale bez nároků na lůžko i stravu, jak to je uvedené.Pokud by jste chtěli přistýlku nebo postýlku a stravu pro děti, tak za příplatek.Pro děti je strava vhodná, případně vyhovíme něčím jiným.Poplatky za děti můžete hradit na místě, jen je potřeba tuto skutečnost nahlásit při reservaci, aby Váš pokoj byl připraven správně.Pokud by jste chtěli hlídání dětí, můžeme Vám zařídit, ale také za poplatek.Jinak je možné na masáže po jednom, takže, by jeden z Vás hlídal.
Děkujeme

Michal

Dobry vecer, voucher jsem zakoupil jako darek k Vanocum pro me rodice a chtel jsem se zeptat, zda by bylo mozne vystavit nejaky pekny darkovy poukaz/voucher kde by meli uvedeno, na kolik noci je, co vsechno v nem maji a do kdy plati ? Aby se to nemuselo vsechno tisknout na papir, preci jen je to darek k Vanocum a takovy pekny poukaz by byl moc hezky. V pripade, ze by to bylo mozne, na koho se obratit nebo jak postupovat? Jinak, voucher je uz zaplacen.
Dekuji za odpoved, hezky vecer.

Hotel Orlík

Dobrý večer,
voucher Vám vystavíme na recepci, ale pouze s číslem voucheru, hodnotu voucheru a datum platnosti, náležitosti na voucheru být nemohou, ale tyto náležitosti voucheru evidujeme, tak se nemusíte bát.Tel. kontakt na recepci je 602359388.
Díky s pozdravem

Helena

Dobrý večer, uvažuji koupit voucher k vánocům pro rodiče – mamka má přísnou dietu – je možno se u Vás domluvit na změně menu (kuřecí prsa na vodě, suché brambory, vařená zelenina)? Děkuji

Jan Krůček

děkuji za odpověď. nabídka se sice zatím neobnovila, ale snad se brzy dočkám :-)

Hotel Orlík

Ano právě před chvilkou jsem mluvila s vedením Slevomatu a i tento pobyt se bude prodlužovat. Během chviličky by se měl spustit.

jan krůček

dobrý den, děkuji za odpověď,ale pobyt na 2 noci se mi stále ukazuje jako vyprodaný.budete prosím prodlužovat i tento?
 děkuji

Jan Krůček

Dobrýden,
chtěl jsem se zeptat, zda budete nabídku pobytu na 2 noci,která je momentálně vyprodaná na slevomatu ještě opakovat.Bohužel jsem ho nestihl koupit děkuji

Hotel Orlík

Dobrý den, ano právě teď už prodej probíhá, prodloužili jsme prodej, jelikož byla nabídka velmi úspěšná.

zbyněk švec

Dobrý večer rád bych se zeptal zda je možné s poukazem na tři dny ubytovat se od pátku do neděle nebo pouze v týdnu. Děkuji

Hotel Orlík

Dobrý den, ano je to také možné. Jak přes týden, tak i o víkendu.

Veronika Horká

Dobrý den, chci se zeptat, zda je možné místo voucheru, vystavit fakturu na mého zaměstnavatele, který pobyt uhradí. Děkuji za info.

Hotel Orlík

Dobrý večer, ano určitě to jde, ale musíte se s tímto dotazem obrátit přímo na Slevomat. Ten Vám vystaví fakturu pro zaměstnavatele. Víme, že takhle to chtělo už více zákazníků a nebyl v tom nikdy problém :-)
Přeji hezký večer.

Gabriela

Dobrý den, rádi bychom navštívili Váš hotel s další dospělou osobou a skoro ročním miminkem. Ohledně miminka, které potřebuje příkrmy místo normální stravy bych se ráda zeptala, zda jste u Vás tomu nakloněni. Tudíž jestli je kde si ohřát jídlo (mikrovlná trouba-nebo alternativně rychlovarná konvice na pokoj), dětská postýlka. Pochopím, když ne, ale zajímá mě to. A měli byste prosím ještě volný termín mezi svátky ve dvoujpokojovém apartmánu? Za apartmán je nějaký příplatek, nebo je to za stejnou cenu pobytu? Děkuji a přeji příjemný večer.

Hotel Orlík

Dobrý večer. Ohledně termínu mezi svátky, pokud máte na mysli 27. – 29. 12, tak není problém. Zatím máme volno. Můžeme Vám nabídnout jeden apartmán na hlavní hotelové budově, za který není žádný příplatek. Na apartmánu ale bohužel není mikrovlnka, je možnost si ohřívat příkrmy na recepci. Nebo Vám můžeme nabídnout vedlejší hotelovou budovu, kde jsou také dvě ložnice a která je vzdálená od hotelu pouze 150m. V apartmánech je kuchyňka, která je vybavená jak mikrovlnkou, tak i varnou konvicí. Ohledně dětské postýlky nebude problém. Je zdarma. Třetí dospělá osoba by byla za poloviční cenu balíčku se všemi náležitostmi a hradila by se přímo při příjezdu na recepci.

Jana Zemková Němcová

Ještě jednou přeji hezký večer a velmi děkuji za Vaše perfektní fungování. S pozdravem Zemková

Hotel Orlík

Není vůbec zač :-) také děkujeme a přejeme hezký večer.

Štěpánka

Dobrý den, chtěla bych pobyt koupit jako vánoční dárek. Je možné současně zakoupit nějaké poukazy na masáže nebo jiné procedury? Děkuji za odpověď

Hotel Orlík

Dobrý den, ano není problém. Pokud si zakoupíte voucher a budete ho chtít jako dárek, není problém zavolat k nám na recepci a my Vám můžeme k danému balíčku přidat ještě další masáže. Můžeme Vám také vystavit dárkový voucher, kde budou už ty další masáže uvedeny. Stačí jen zavolat na recepci a není problém se domluvit :-) Jen chci upozornit, že v ceně toho balíčku již dvě masáže máte.

Hotel Orlík

Dobrý den, neomezený wellness obsahuje jak bazén, vířivku, relaxační zonu, tak i saunu a posilovnu.
Masáže jsou také v ceně balíčku. V případě, že máte pobyt na 3dny/2noci jedná se o 30minutovou relaxační masáž zad a šíje pro oba.
Jesliže jde o pobyt na 4dny/3noci je v ceně 1×medová masáž pro dámu a 1× masáž lávovými kameny pro pána.
Plus je Vám k dispozici spoustu dalších výhod v podobě láhve sektu k večeři a slevy do ski areálu Příbram, nebo na terénní vozítko segway

Jarda

Dobrý den,

wellness tedy znamená jen vstup do bazénu + vířivky? Masáže se tedy musí připlatit? Je ve wellnessu zdarma i pára nebo sauna? Díky.

Anna

Ještě jeden dotaz :) snídaně je pouze jedna, když u ní neuvádíte tak jako u večerě 2× nebo se jedná o dvě snídaně (v případě pobytu na 3 dny/2 noci).

Děkuji

Hotel Orlík

Dobrý den, v případě Vašeho pobytu máte v ceně 2× snídani a 2× večeři na osobu.

Anna

Dobrý den,
chápu dobře, že neomezený vstup do hotelového wellness je zdrama? Nebo se platí ceny uvedené na stránkách hotelu?

Děkuji Anna

Hotel Orlík

Dobrý den, ano, wellness máte v rámci balíčku neomezeně a zdarma.

Monika

Wellness funguje od 10–22 hod? V jaké době funguje sauna – v té samé? Děkuji.

Hotel Orlík

Dobrý den, ano přesně tak ve všední den od 10–22hod a o víkendu od 10–23hod.

H.Padyšáková

Dobrý den,
na základě dotazu paní Jany Zemkové se chci zeptat, jestli v případě zakjupení voucheru budeme ubytováni v hlavní budově nebo ve vile nebo jestli si ubytování v hlavní budově musíme vyžádat.

Hotel Orlík

Dobrý den, Jakmile budete vědět termín, kdy byste k nám chtěli přijet, je nutné si zavolat na recepci a zjistit, zda je volno na hlavní hotelové budově nebo vile 11. Pokud bude termín volný, tak bychom Vám udělali předběžnou rezervaci a po zakoupení voucheru, by Vaše rezervace byla závazná.

Helena

Dobrý den, máme 2 malé děti (1 a 2,5 roku) a chtěli bychom pro ně využít pobyt zdarma. Jak postupovat, abychom byli ubytováni v hlavní budově? Další moje otázka – mají při pobytu zdarma nárok na vstup do bazénu? Děkuji za odpovědi

Hotel Orlík

Dobrý den, děti do 4 let jsou u nás zdarma. Samozřejmě že i vstup do wellness je pro ně zdarma. Pokud bude Vámi požadovaný termín na hlavní hotelové budově volný, není problém si jej rezervovat.

Jana Zemková Němcová

Dobrý den, měli bychom zájem pobyt v hotelu Orlík spolu s rodiči, kteří patří mezi spokojené hosty hotelu. Jejich podmínkou je ale pobyt v hlavní hotelové budově. Rodiče se už při svém minulém pobytu ptali na možnost ubytování pejska (5 kg) a bylo jim řečeno, že u malého plemena je možná dohoda s managementem hotelu a můžu být pobyt malého pejska v hlavní budově povolen. Je možné touto cestou získat potvrzení, že je toto opravdu možné dohodnout nebo je třeba kontaktovat přímo zástupce vedení hotelu?

Hotel Orlík

Dobrý den, ano tato možnost tu je. Pokud je pejsek opravdu malý a vychovaný, není problém, abyste byli ubytovaní na hlavní hotelové budově. Ale pejsek se nemůže pohybovat po hotelu. Může být opravdu jen v pokoji nebo projít ven přes recepci. Bohužel nesmí do wellness a do restaurace nebo na bar.

Denisa H.

Dobrý den, je možné se ubytovat v termínu od 27.12.-30.12.2013 aby platila tato nabídka na 3 noci? Anebo jen termín od 27.12–29.12. na 2 noci? Měli bychom zájem o tento termín a jestli by byl v této době volný apartmán pro 4 osoby se dvěma ložnicemi? Nebo dalo by se ubytovat i ve vile 11 jak máte uvedeno? Ale za tuhle cenu voucheru? Děkuji za odpověd.

Hotel Orlík

Dobrý den. V tomto termínu je možnost se ubytovat od 27. – 30.12. tedy na 3 noci a je možnost se ubytovat jak na hlavní hotelové budově, tak i na vile 11 jak píšete. Na daný termín si můžete ještě vybrat.

Olga

Dobry den,
Jak mame postupovat kdyz bude nas 3 dospele a rocni dite?kolik voucheru je potreba koupit kdyz budeme chtit apartman se dvemi loznicemi?
 Dekuji

Hotel Orlík

Dobrý den, v takovém případě si koupíte jeden voucher a třetí osobu si doplatí na místě, bude to polovina ceny voucheru. Dítě do 4 let je u nás zdarma.

Blboun Nejapný

Dobrý den, je možno koupit více voucherů a pobyt si prodloužit? Měli bychom sebou i 4 leté ditě, mají i třílůžkové pokoje?
 Díky

Hotel Orlík

Dobrý den, ano lze koupit více voucherů a tím si prodloužit pobyt.Děti: Do 4 let zdarma bez nároku na lůžko a stravu. Pobyt na 2 noci: do 12 let za 800 Kč/pobyt včetně stravy a wellnes (bez masáží). Další osoba za 1625 Kč/pobyt vč. všech náležitostí v balíčku. Pobyt na 3 noci: do 12 let za 1200 Kč, další osoba 2260 Kč.Máme zde i třílužkové pokoje, ale na vedlejší hotelové budově.Na hlavní hotelové budově jsou dvoulužkové apartmány a Velké apartmány se dvěmi ložnicemi.

Šárka Pavelková

Dobrý den, chtěla bych darovat voucher jako vánoční dárek. Je tedy možné zarezervovat termín až po Vánocích. Děkuji za odpověď.

Hotel Orlík

Dobrý den,
ano voucher je platný do 14.3.2014. Tedy je možné do tohoto termínu reservovat.

Klára

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je cena za dva i tři dny pobytu stejná, děkuji

Edita Michalčáková

Dobrý den, cena za dvě noci pro dva – 3250,–Kč, cena za tři noci pro dva 4520,.Kč. Tedy cena stejná není.

Kristýna

Dobrý den,
můžeme se zeptat, jak je to se snídaní a večeří? Pochopili jsme správně, že se jedá o jednu snídani pro dva a o jednu večeři pro dva? Děkuji

Hotel Orlík

Dobrý den. Ne to není správně. Znamená to, že v den příjezdu, budete mít každý večeři. Druhý den máte každý snídani a večeři a v den odjezdu máte každý snídani.

Peter

Dobrý deň je prosím Vás možnosť dostať sa k Vášmu hotelu aj inak ako autom?

Hotel Orlík

Dobrý den. Ano je to možné. Lze přijet autobusem do Kozárovic nebo do Chraštic / Chraštičky a tam pro Vás přijedeme našim hotelovým vozem.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru