Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kompletní kosmetický balíček na ošetření pleti s masáží obličeje, krku a dekoltu

Hodnocení podniku Kosmetické studio Karolína

4,1 138×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz

Filtry
Recenze zákazníků
René
únor 2014
 1,0/5

Velmi nespokojena…voucher zakoupen 2×, při každém voucheru jsem se minimálně 4× musela přeobjednávat-paní vždy den předem napsala, že jí to nepasuje…u dalšího voucheru to stejné…nakonec jsem to vzdala a poslala na kosmetiku syna-který potřeboval vyčistit obličej a místo toho to tam proležel a říkal, že tolik krémů v životě na sobě neměl a vrátil se s nevičištěnou pletí. Takže určitě po třetí se už nenechám napálit a nedoporučuji nikomu!!!

Jana
leden 2014
 5,0/5

Byla jsem velmi spokojená, příjemná slečna, krásný relax.

Soňa
leden 2014
 4,0/5

Vše proběhlo v pořádku, masáž příjemná.

Pavel
prosinec 2013
 2,0/5

Ne příliš vlídné prostředí. Necitlivý postup při čištění pleti.

Hana
prosinec 2013
 1,0/5

kosmetička během celého ošetření neřekla ani jednou, co bude právě dělat, což je velice nepříjemné, zvláště když nečekaně začne čistit pleť či vytrhávat obočí, prostředí hrozné – ošetření probíhalo v průchozí místnosti, která je zároveň zřejmě čekárnou, lehátko nebylo odděleno žádnou zástěnou či závěsem, takže kolem mě chodily další zákaznice či personál a po skončení ošetření jsem neměla žádné soukromí na to, abych se oblékla, u stolečku v místnosti už totiž čekala další zákaznice. Navíc mi kosmetička zrušila předem potvrzený druhý termín na leden, jindy už z pracovních důvodů nemohu, jsem mimo republiku až do konce platnosti voucheru. Ani mi nenabídla žádné řešení, když ke zrušení došlo z její strany, např. prodloužení platnosti voucheru formou třeba nějaké poukázky, jen mi suše oznámila, ať si u vás vyřídím vrácení, když jindy nemůžu. Takže kvůli ní budu zbytečně vracet voucher a připravím se o možnost vrátit jiný, který třeba nebudu moct využít z osobních důvodů.

Markéta
prosinec 2013
 3,0/5

Masáž byla ne jedničku, ale hloubkové čištění nestálo za nic… A ještě dalších pár nedostatků by se našlo…

Jana
listopad 2013
 5,0/5

skvělý přístup, ošetření trvalo i déle než bylo uvedeno, pleť je po proceduře úžasná

Markéta
listopad 2013
 3,0/5

V salónu byla bohužel zima, což bylo trochu nepříjemné. Slečna kosmetička umí luxusní masáž dekoltu a krku, ale co se týče hloubkového čištění, tak to za moc nestálo. Slečna se věnovala pouze T-zóně a jen krátkou dobu. Jako relaxace to bylo výborné, ale čištění pokulhávalo. Přátelům bych tento salón doporučila s upozorněním na nedostatky…

Pavla
listopad 2013
 4,0/5

individuální přístup

Lucy2010
listopad 2013
 3,0/5

Slečna kosmetička byla moc příjemná a hodná. Mně jen moc nepasovalo, že prostory mají dost vysoké stropy a tak tam v zimním období je chladněji. A ještě se mi to nikdy nestalo, ale nechala jsem si barvit obočí a poté mi zčervenala pokožka u obočí a očí jako když spálená tak na 3 dny, takže opatrněji pro alergiky nebo citlivější pleť.

Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.
Nahoru