Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1900 Kč za třídenní pobyt v západočeském penzionu Parkur Horšovský Týn. Krásná příroda, koně, folklór i kulturní dědictví s 50% slevou.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Pavlína

Dobrý den, chtěly bych se zeptat, jestli by byl volný dvojlůžkový pokoj (s prostorem na cestovní postýlku) na termín 1.-3.7.2011. Děkuji.

Jana Čermáková

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, kdybychom byli 3 dospělé osoby. Šlo by vyměnit 3 lůžkový pokoj za 2 lůžkový? případně 2 lůžkový s přistýlkou?

Petra

Dobrý den, asi jsem špatně položila otázku. Slyšela jsem, že se občas stane, že pokud chce host rezervovat dvoulůžkový pokoj a je volný už například jen čtyřlůžkový, musí zaplatit příplatek za čtyřlůžkový pokoj.. děkuji

Parkur

To není náš případ, pokud si objednáte dvojlůžko a mi ho nemáme dostanete větší za stejnou cenu bez příplatku.

parkur

24–26.6 je ještě volno

Zuzana R.

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli za tuto cenu je možné bydlet na pokoji č. 1 s vanou, popř. kolik by byl doplatk a jestli máte volný termín od 17.6. popř. o týden déle. Děkuji

parkur

pokoj č1 je na tento rok již obsazen.

Petra

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat, zda jde zarezervovat dvoulůžkový pokoj bez příplatku? Dále je možné jízdu na koni za něco vyměnit, pokud se někdo koní například bojí? Děkuji.

parkur

nevím o jaký příplatek se jedná, místo jízdy na koni vám můžeme půjčit kolo.

Tomáš Š.

Dobrý den, na stránkách je uvedena cena 2lůžkového pokoje 600–800kč za noc. Připočtu-li k tomu snídani (2×2×100kč) a voucher na večeři (500kč) , vychází mi cena 2100–2500kč (dle pokoje). Že by zbylé doplňky (zapůjčení lávového grilu a jízda na koni) přišli na 1300–1700kč mi přijde prapodivné. Chci jen říct, že k udávané původní ceně se nemohu dopočítat a tak to na mě celé nepůsobí zrovna důvěryhodně…

Parkur

Dobrý den pomohu vám to spočítat
cena bez slev cena dvojlůžkového pokoje z vlastním soc. zařízením 800+ 200 snídaně je 1000,–Kč x 2 je 2000,–kč 500,–Kč večeře, 1000,–Kč 2hod. jízdy na koni, 300,–Kč 400g masa na gril. Celková cena tedy 3800,–Kč 50% sleva 1900,–Kč

Jakub

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na pár nejasností. „1× projížďka na koni na hodinu pro dvě osoby“ znamená, že každý pojede na svém koni nebo že se o jednoho pár podělí (každý 30 minut)? Dále co se týče zapůjčení grilu i s masem, jak je to s pečivem, případně dalšímu ingrediencemi (kečup, hořcice) a s pitím, zda-li součástí snídaně je i káva nebo čaj. Jaký je poplatek za půjčení kola? Poslední dotaz se týká parkování, je zdarma a v areálu? Předem děkuji za zodpovědění všech mých dotazů.
Přeji pěkný den.

Parkur

Každé osoba má hodinu jízdy na koni, na gril dostanete od nás pouze připravené maso, přílohy si musíte zaplatit, , součástí snídaně je káva, čaj, džus.Poplatek za kolo je 50Kč/ den, parkování zdarma.

Jana Ričlová

Dobrý den,když bych chtěla složit týdenní pobyt,stačí mi tři vouchery?A kolik by platilo 1,5 leté dítě s vlastní cestovní postýlkou?Děku­ji Jana.

Parkur

ano 3 voucery máte na 6 nocí a ze dítě neplatíte nic.

Libor

Dobry den,nechi nikoho urazit,ale myslim si ze je nesmysl ptat se na volne terminy zde na strankach slevomatu,copak si nemuzete rovnou zavolat na recepci???

Parkur

To je možné, číslo na rezervace je 603248293

Jarmila

dobrý podvečer, chtěla bych se zeptat zda máte volný termín od 30.7. na 2 noci a zda pak lze přikoupit noc nebo 2 noci.

Parkur

Ano tento termín je volný a přikoupit si pak můžete další pobyt.

Eva

Dobrý den,měla bych dotaz,jaká bude cena za děti 6 a 8let?Stačí nám 1voucher a 2× přistýlka?Máte volný termín – víkend od 5.8. – 7.8.2011?

Parkur

Ano stačí vám jeden voucher, za každou přistýlku účtujeme 300,–Kč, ale bohužel tento termín už máme obsazen, zkuste mi napsat jiný, děkuji.

Vlada

Dobrý den,
mohu být ve Vašem hotelu ubytován i se psem?

Parkur

Ano , za psa účtujeme 100,–Kč

Eliška

Dobrý den, také mám dotaz na termín v srpnu 8.8. – 11.8.

Parkur

máme volný termín

Karel J.

Dobrý den, i já bych mel dotaz na možné termíny. Rád bych totiž přijel už tento víkend, tj. 3.-5.6. Myslíte, že by bylo možno přijet už nyní.
 Děkuji

Slevomat

Dobrý den, Karle,
bohužel tento víkend nelze voucher uplatnit, platnost voucherů je až od 9.6.2011. Děkujeme za pochopení.

Parkur

Ubytovat se můžete jak v týdnu, tak o víkendu

lukas

dobrý den chtel jsem se zeptat zda je moznost i pres tyden v obdobi od 10 cervna dekuji

Veronika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda se dá termín využít i o víkendu, nebo platí jen využití 2 nocí v pracovním týdnu.

Míla

Dobrý den, všimla jsem si, že penzion je v zástavbě na náměstí. Jak daleko jsou tedy kurty, koně a horolezecká stěna? Je nutné s dětmi přecházet ulici a docházet někam, když budeme chtít tyto aktivity využít? Předem díky za odpověď.

parkur

Stěna na lezení a dětské hřiště je přímo v objektu restaurace, koně 10min. chůze a tenisové kurty 1 km od penzionu u zámeckého parku

Parkur

Platí se u prodejce, čímž je slevomat.Knám přijdete pouze s voucherem, termín je zatím volný

Marek

Celkem mne zarazi, ze neni jasna fakturace. Je to jiz druhy voucher na pobyt, kde se setkavam s tim , ze poskytovatel ubytovani se odkazuje na slevomat. Pritom zde je prvni odpoved od slevomatu, ze fakturu vyda ubytovatel. Tak jak to je? Pusobi to neduverive!

hanka

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat zda by se to dalo zaplatit z FKSP a zda je ještě volný termín od 15.7.-17.7. nebo od 22.7.-24.7.2011.děkuji

Slevomat

Dobrý den, Hanko,
samozřejmě Vám tento pobyt může proplatit i Váš zaměstanavatel :) Co se týká fakturace, obraťte se, prosím, přímo na Penzion Parkur, který Vám fakturu samozřejmě vydá.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru