Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

57 Kč za uvolňující éterickou masáž Thao Ma a zklidňující psychoseanci. Netradiční zážitek pro vaše tělo i mysl se 70% slevou.

3,9 / 5 Wellness Olomouc Olomouc 307 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jirka

Dobrý den
Objednal jsem si 3 kupony, ale nepřičetli se mi kredity na mail slevy@slevomat.cz jsem již psal ale bez reakce.

Karel

Naprosto s vámi souhlasím. Do slevomatu jsem reklamaci psal již téměř před 48 hodinama a do této doby se mi nikdo neobtěžoval odpovědět. Opravdu se nám ten slevomat pěkně vybarvil..

MUDr. Petr Roček

Prosím, obraťte se na Slevomat.

MUDr. Petr Roček

Prosím, obraťte se na Slevomat.

lee

jakub na masazi byl? co ja vim tak na masazi pry byly zatim jen same zeny:D . Lidi umi doopravdy jen pomlouvat. Prave se projevuje ta česka povaha

Kuba

ja na masazi nebyl … a nikoho nepomlouvam jenom rikam fakta ktere jsou a nemam duvod pomlouvat a nic jineho jenom jsem lidi upozornil na neprofesionalitu „maserky“ ktera tam pracuje

Jan Jižanský

Český Kuba má tak dojemné starosti o všechny občany ČR, že mi to nedá a – i když to běžně nedělám – dovolím si jeden postřeh: připomíná mi vlnu, která se zdvihla po vydání Charty 77. Tehdy také mnoho lidí psalo do novin a psali toto: „Chartu 77 jsem sice nikdy nečetl, ale nesouhlasím s ní“. Český Kubo, děkujeme za láskyplnou starostlivost a péči, o kterou nestojíme.

lee

kuba bude nejspis borec te maserky co uz tam nepracuje jinak si nedovedu vysvetlit toto chovani

Oloris

Vsak nikdo nikoho od navstevy neodrazuje. Kazdy sem napsal sve nazoru a zkusenosti. I ja jsem psala svuj nazor, ale dodala jsem, ze at si kazdy vyzkousi a posoudi sam. Pokud nekdo ale poskytuje sluzby, tak by mel nechat klienty se k nim vyjadrit, ikdyz jsou to vyjadreni negativni, kvuli tomu, ze byl nekdo nespokojeny. Proc ale hned obvinovat ze to sem pise byvala maserka? Ja ji znam a ona by neco takoveho neudelala. Ta ma uz nekolik let praxe a za tu dobu si udelala sirokou klientelu, vcetne mne a ja jsem u ni opravdu spokojena. Je spis komicke ze by ona, uz se svoji vlastni klientelou by zavidela neco zacinajicimu wellness. A spis je pro mne zajmava paranoa od doktora Rocka, ze Jakub, P a ja bychom byli jedna osoba :D to mne opravdu uprime pobavilo :)

v.

Všechno se má zkusit, 57 korun není žádná přemrštěná cena, tak nehažte zlo, ať si každý zkusí a pak si udělá názor- co člověk to názor a neznamená, že se všichni budeme shodovat v jednom!! já to jdu zkusit, když to bude fajn, ráda příště příjdu, když nebudu spokojená, tak tam nepůjdu, ale nebudu házet špínu kde se dá..opravdu typickej českej člověk, nic se mu nelíbí, to seš ty KUBO!!

Kuba

ja nikoho spinu nehazim jenom vim jak to tam funguje a jaka maserka a jak kvalifikovana tam pracuje. za 50,– vas namasiruju vsechny a masaz bude jiste lepsi :)

MUDr. Petr Roček

Už konec divadla i frašky: k výše uvedené „diskuzi“ se nebudeme dále vyjadřovat.

Kuba

wellnes konci ze je konec divadla i frasky a parodie na masaze? :)

MUDr. Petr Roček

…a špinit, závidět, chovat se vztahovačně, anonymně, vydávat se za někoho jiného, vymýšlet si, apod., to je zase „český človíček“, ubohý, schovaný pod pláštíkem nenávisti, se slinou, odkapávající od úst.

MUDr. Petr Roček

Cena 57 kč není ani vysoká, ani nízká, ani podivná. Je to „česká“ cena.

MUDr. Petr Roček

„Kuba“, „P.“ a „Oloris“ jsou 3 anonymy v podobě jedné osoby: masérky, která u nás už nepracuje a která, jak vidíte, se snaží ublížit tímto podpásovým stylem.

Kuba

ja s „P“ a pani „Oloris“ nemam nic spolecneho jenom to ze jsme nespokojeni ze sluzbama a prosefionalitou zamestnavane maserky. A 57,– neni ceska je to cena umerna kvalite masirovani tudiz by se dalo rict ze zadna. Kdyz Vas na masazi „macka“ 15-leta slecna ktera o masazi nema ani potuchy.

P

P jsem ja a s Kubou a Oloris taky nemam nic spolecneho. Ptala jsem se jen jak to vlastne je se skutecnou kvalitou masazi, jelikoz mam koupeny voucher na predchozi nabidku, tak me zajima do ceho jdu a po precteni negativnich nazoru jsem fakt zmatena. Zajimaji me nazory od lidi co to jiz vyzkouseli, ne nejake vymysly. A pan Rocek si nemusi vymyslet, ze jde o jednu osobu, jelikoz sem clovek muze davat prispevky az po prihlaseni – jine emailove adresy – jine fb ucty. Ja v tehle firme nikdy nebyla a zajima me jen kvalita masazi…

veronika

Lidi, tak co je pravda??já si ty vouchery koupila, tak chci vědět do čeho jdu?opravdu je tam nezkušená maserka nebo tady jen někdo dělá negativní reklamu?? cena 57 mi příjde hodně levná, ale proč ne, je to reklama a nemusí to být špatné

Kamila

Rozhodně všem doporučuji. Psychowalkmen už znám, pomohl mi na bolesti zad a co se týče masáží, slečna je dělá dobře, plus krásné prostředí wellnessu… Hodnotím velice pozitivně

Oloris

A slecno Vy jste jiz u teto maserky byla? A byla jste jiz i na jinych masazich? Kdyz to porovnate, tak urcite musite souhlasit, ze tato maserka je spise amaterka. Jak rikam, neumela ani rozmasirovat spazmy, coz je zaklad u masera. Psychowalkman jepristroj, ktery verim, ze funguje. Ale masaze nejsou kvalitni. Ale za cenu, za kterou je tady nabizeji, tak budiz…

MUDr. Petr Roček

Nikdo vás k objednávce nenutí. Ve wellness pracuje personál starší 18 let s odpovídajícím vzděláním. Díky Slevomatu i kvalitě našich služeb máme tolik objednávek, že jediná masérka na ně již dávno nestačí

Kuba

Musim rict ze na tuto masaz bych se ja nikdy osobne neobjednal. Pred tim tam byl maserka ktera mela certifikat na masaze a mela nekolik let praxi bohuzel ta uz tam nepracuje a ja tam jako maserka nejaka 15– leta holka ktera nema zadny certifikat praxi ani zivnostnak

P.

Je to pravda? Zadny odborny maser tam neni? Ja uz sem si koupila voucher na jejich predchozi nabidku, tak jsem zvedava. Snad ta cena akorat neodpovida kvalite.

Oloris

Ano, je to pravda. Ja jsem se na masaz do wellness rozhodla jit proto, ze tam mela delat maserka, ke ktere chodim obvykle jinam. Ale ta uz ve wellness nepracuje a pri masazi me tam obsluhovala jina slecna. Ta ma styl masirovani, jako by byla bez praxe, neuvolnila mi zablokovane krcni obratle a ani mi nerozmasirovala spazmy, coz by mel umet snad i maser laik, takze mi prislo ze jeji prace hranici s amaterismem. Ale at kazdy posoudi sam. Kazdopadne ja se tesim opet uz k te moji maserce na opravdouvou masaz :) od ktere odchazim bez bolesti zad.

Kuba

Ano je to pravda, ale treba se uz polepsily a nabrali tam maserku ktera ma aspon certifikat ale pochybuju ze by tam sel pracovat maser z praxi za takove podminky ktere pan rocek nabizi by tam nesel zadny zkuseny maser pracovat. Cena je jakava ale taky odpovida kvalite sluzby.

Kamila

To fakt nemate nic lepsiho na praci nez se cely den bavit spinenim jejich firmy, ktera je navic opravdu dobra a neni takovych moc…

Kuba

opravdu dobra a vcem ??? max dobre jsou ty stroje ktere funguji samy ale ne kvalita masazi kde funguje lidsky faktor

MUDr. Petr Roček

Tato i předchozí nabídka byla pro ženy i muže. Je to určitě velmi dobrá nabídka.

Jirka

Když byla předchozí nabídka stejné firmy i pro muže předpokládám že je i tato. Nepletu se? Koupeny rovnou 3 vouchery je to dobrá nabídka.

Marketa

Dobrý den,
když mám problémy s počtem kreditů:
bylo mi strženo 25 kreditů – přesto, že jsem ni nekupvoala. A naopak zaslala jsem fotku, ale slibovaných 50 kreditů mi nepřišlo.
Na koho se můžu obrátit? Pslala jsem Vám na oddělení fotomat (nebo jak to je). A nikdo mi neodepsat.
Děkuji Marketa

Slevomat

Dobrý den, Markéto,
prosím, s tímto problémem nás kontaktujte na email slevy@slevomat.cz. Vše ihned prověříme :)
Děkujeme.

Karel

hned??? Dva dny čekám na odpověď od vás a nic…

verča

Dobrý den,
objednala jsem si tento voucher, ale nebyly mi připsány kredity za nákup, platila jsem též kreditama..

Slevomat

Dobrý den, Verčo,
prosíme Vás chviličku o strpení, připsání Vašich kreditů ihned prověříme :) Prosím, s tímto dotazem nás příště kontaktujte přímo na email slevy@slevomat.cz. Děkujeme za pochopení.

Slevomat

na podnět a pozvání pana doktora Ročka jsem absolvovala seanci asi 20min s psychowalkmanem, abych Vám mohla předat vlastní zkušenost.
Vybrali jsme z velkého množství relaxační program procedur. Audiovizuální podněty pro mne byly příjemnou relaxací. Určitě doporučuji vyzkoušet. Veronika V.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru