Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Hodina badmintonu pro dva v TOP FITNESS XXL

4,6 / 5 Top Fitness XXL Ostrava - Vítkovice  (mapa) 671 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Petra Ranochová

Bohužel na vlastních stránkách stále inzerujete možnost využití badmintonu za 99 Kč, jak jsem rovněž citovala ve svém dřívějším komentáři. To si tedy někde dost protiřečíte. Buď zde nebo na vlastních stránkách.

Kamila - Top Fitness

http://www.top­fitness.cz/c-badminton

Jednotná cena pro badminton: 199,– Kč/60 minut – za každou další odehranou hodinu 100,– Kč za hráče – Ceny platí pro celý týden i víkendy

Pokud někde v textu zůstalo něco neopraveno, je to zřejmě nedopatřením. Na úvodní stránce je patrná cena 199,–Kč – týden, víkend.

C.M.

Dobrý den, může se badminton rezervovat i přes rezervační systém? Děkuji

Kamila - Top Fitness

Dobrý den, úvodní hodinu je potřeba rezervovat na tel. čísle recepce 604 555 363, kde budete při první návštěvě registrován. Poté je možné již využívat on-line rezervace. Hezký večer

Asi tak:

Dobrý den,
chci se jenom zeptat jestli se už tam začalo vytírat? Bylo to tam naposledy dost nebezpečné na vašem „špičkovém kurtu s protiskluzovou úpravou“!

Kamila - Top Fitness

Dobrý den, kurty jsou našimí pracovníky vytírány denně. Pokud máte pane/paní „Asi tak“ dojem, že je na našich kurtech nebezpečno, zvolte tedy prosím jiný druh zábavy. Děkujeme.

Lukáš -

Lze využít 2 vouchery najednou po sobě? Tedy 2 lidé by využili hned 2 hodiny?

Kamila - Top Fitness

Dobrý den, ano je to možné. Ale zavolejte si prosím předem a dohodněte si rezervaci kurtu.Hezký den

Kamila - Top Fitness

Dobrý den,jednotná cena pro badminton 199,–Kč/hod. je již delší dobu platná jak pro hru v týdnu, tak pro víkendy. Nemáme v úmyslu badminton zlevňovat a akce, která nyní na Slevomatu běží znamená tedy výraznou slevu, o čemž svědčí i velký zájem zákazníků.

Petra Ranochová

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně slevy. Do Top Fitness chodím pravidelně, takže mám docela představu o cenách. Je pravda, že v poslední době mi to nevycházelo, takže se možná něco změnilo, ale na badminton měli stálou dlouhodobu akci pro víkendové hraní ve výši 99 Kč, kterou jsme občas využili. Takže zcela nechápu, v čem ta Vaše sleva spočívá, když jí máte omezenou na Po-Pá do 15 hodiny a víkendy, což jsou časy, kdy tyhle firmy poskytují stejně levnější hodiny pro malý zájem sportovců. Navíc na vlastních stránkách fitness uvádí:
„Badminton, Spinning, FitBox, Kruhový trenink a Crossfit v Top Fitness Ostrava

Do Top Fitness XXL Ostrava se však nechodí jenom posilovat. K dispozici je zde 6 Badminton kurtů za bezkonkurenční ceny od 99 Kč.....“

Takže smysl Vaší slevy mi zcela uniká. Spíš mi to přijde, jako klasický problém u slev, kdy se před akcí navýši cena, aby se z ní mohla vytvořit imaginární sleva, a pak se dostane na cenu, která byla původně nabízená i bez slevy.

O K

Dobrý den,
můžeme na 1 kurtu hrát i čtyři lidé? Děkuji

Kamila - Top Fitness

Dobrý den, se zakoupeným voucher můžou využít vstup na badminton pouze dva lidé. Každý další návštěvník je již zpoplatněn. Přímo na recepci Top Fitness XXL si můžete zakoupit vstup pro každého dalšího jednotlivce za cenu 50,– Kč

Bára

Dobrý den. Chci se zeptat, jestli mohou přijít hrát na jeden voucher 4 hráči.

Kamila - Top Fitness

Dobrý den, se zakoupeným voucher můžou využít vstup na badminton pouze dva lidé. Každý další návštěvník je již zpoplatněn. Přímo na recepci Top Fitness XXL si můžete zakoupit vstup pro každého dalšího jednotlivce za cenu 50,– Kč.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru